Activiteiten van het Bestuur

UITGEBREID BESTUUR ROND DE TAFEL

Ten einde elkaar beter te leren kennen, verzamelden de huidige (en sommige afscheid nemende) bestuurders en de nieuwbakken bestuursleden op woensdagavond 18 november 2015 rond de tafel. Om het aangenaam te maken werden ook de partners uitgenodigd en vond de ontmoeting plaats in Gasthof De Kroon waar patron Firmin met zijn keukenploeg instond voor de appetijt.
Het werd een aangename avond, tussendoor gekruid met lachbuien door de bij momenten droge randbemerkingen van de ene of de andere. Daarmee heeft initiatiefnemer Rik, die als penningmeester als geen ander zicht had op de mogelijkheden van de kas, nog maar eens aangetoond dat de boog niet altijd gespannen moet zijn. Uiteraard voor herhaling vatbaar!

Bestuur legt er even de riem af

Het bestuur van zvv Cercle heeft op zondag 6 juni 2010 even verpozing genomen na een succesvol seizoen 2009/2010 met:
-  een eervolle 7de plaats voor de fanionploeg in het Vlaams kampioenschap;
-  een onverwachte 2de plaats voor de belofteploeg na het eerste seizoen in 2de provinciale;
-  de titel van provinciaal kampioen voor zowel de preminiemen als de miniemen;
-  met daarbovenop nog de titel van vice-Vlaams kampioen voor de miniemen, Vlaams kampioen voor de preminiemen die er als klap op de vuurpijl nog vice-kampioen van België werden!

Filip Bruggeman met bestuur en partner geef ons heden ons dagelijks brood onderhandelingen over een verlengd sponsorscontract ?

’s Middags werd in De Haan verzamelen geblazen in restaurant Le Village van Holiday Village.  Uitbater Filip Bruggeman is met zijn vakantiedorp reeds jarenlang één van de hoofdsponsors van zvv Cercle en een bezoek bij deze sympathieke levensgenieter is dan ook een jaarlijkse afspraak.

wat komt er nog op de plank ? Godendrank in het Oud Gemeentehuis toosten op het voorbije en komende succes

Nadien werd voor een afzakkertje nog even gepauzeerd in het Oud Gemeentehuis te Varsenare. Uitbaters Erwin en Benedicte Brakman zijn niet alleen een trouwe hoofdsponsor, hun bistro-brasserie is tevens de uitvalsbasis voor de wedstrijden op verplaatsing en herberg Stuyvenberg is het praatcafé voor meerdere beschouwingen na afloop van de wedstrijd.

bescherming tegen Brugse Zot, Orval of stekende zon ? glunderende supporteressen mysterie van de kip of het ei opgelost: weg met het ei