G-Ploeg

Onder impuls van Glenn Vanderhaegen en Sabrina De Vlamynck heeft het bestuur van ZVV Cercle Brugge beslist vanaf het seizoen 2016/2017 van start te gaan met activiteiten rondom G-zaalvoetbal. Vanaf september 2016 kunnen spelers en speelsters met een beperking om de veertien dagen op maandagavond in sporthal Hof ter Straeten te Varsenare bijeenkomen om onder leiding van Glenn Vanderhaegen, gediplomeerde trainer, te leren omgaan met een bal en sportief samen te spelen.
ZVV Cercle Brugge hoopt met dit initiatief niet alleen iets aan te bieden aandeze groep mensen, maar tevens iets wakker te maken bij de federatie en bij de collega's zaalvoetbalverenigingen om uiteindelijk te komen tot verschillende vriendschappelijke wedstrijden en tornooitjes voor mensen met een beperking.
Een samenwerking met de G-activiteiten van KSV Cercle Brugge wordt bekeken.
Voor meer info:      Glenn Vanderhaegen      GSM: 0479/23.27.78

of via e-mail  glenn_vanderhaegen@hotmail.com