Green Devils geven demonstratie B.v.W-Vl. 2015

Op vrijdagavond 15 mei 2015 organiseerde het Provinciaal Comité van de V.Z.V.B. West-Vlaanderen in sporthal "Laguna Duinbergen" te Knokke-Heist de finale van de Beker van West-Vlaanderen, zowel voor dames (zvc Swaf Ladies Beernem vs Always Staden) als heren (zvc Assebroeke vs zvc Paravang Blankenberge).
In afwachting van beide finales werd ter promotie van het zaalvoetbal voor jongeren een jeugdwedstrijd geprogrammeerd. De Provinciale Jeugd- en Technische Organisatiecommissie deed hiervoor een beroep op ZVV Cercle Brugge. De Vereniging vaardigde zijn "Green Devils", de duiveltjesploeg af en die zetten hun beste voetje voor om de groenzwarte kleuren niet te beschamen. De preminiemenploeg van FC Varsenare werd het kind van de rekening en werd (om het licht uit te drukken) omzeggens weggespeeld. De wedstrijd eindigde op een ware monsterscore (16 - 2) in het voordeel van ZVV.
De spelers die hiervoor instonden waren onderaan van links naar rechts: kapitein Senne Vanderhaegen, Sophiane Gellinck en Kiano Baert. Midden: doelman Rune Bertrem, Nicolas Tocco, Senne Willems en Jelle Van Loocke. Bovenaan: coach Jurgen Vanderhaegen en afgevaardigde Dominique Bertrem.