2015/2016 Prov. Kamp. Preminiemen - "Green Devils" kampioen

De "Green Devils", de preminiemenploeg van ZVV Cercle Brugge, behaalde niet zo maar de provinciale kampioenstitel. Na afloop van het kampioenschap, dat jammerlijk ontsierd werd door het administratief forfait van de B-ploeg van Opex Oostende, eindigden Opex A en "Green Devils" Cercle Brugge immers op gelijke hoogte met evenveel gewonnen en gelijkse spelen. Een beslissend onderling treffen zou dus beslissen over de titel. De toegevoegde wedstrijd werd op zondag13 maart gespeeld in sporthal Drogenbrood te Beernem. Om de spanning erin te houden, bleef de stand tot aan de rust maagdelijk blank en werd, als toemaatje, de wedstrijd afgesloten op een 1-1 gelijkspel. Andermaal was er geen afscheiding tussen beide ploegen. De beslissing viel bij het trappen van de aansluitende strafschoppen. De drie groenzwarte penalty's vlogen binnen en keeper Rune stopte klasvol de eerste Oostendse poging.