Jong Cercle ontvangt bronzen kwaliteitslabel

De Vlaamse Zaalvoetbalbond heeft met zijn Jeugdcommissie een oordeel geveld over de jeugdwerking van zijn zaalvoetbalverenigingen.
Jong Cercle, de jeugdafdeling van zvv Cercle Brugge, en Fusion Oostende waren de twee enige West-Vlaamse zaalvoetbalverenigingen die in aanmerking kwamen met hun jeugdwerking voor een kwaliteitslabel. De jeugdverantwoordelijken van beide verenigingen ontvingen op woensdag 11 juni de bronzen kwaliteitslabel uit handen van de voorzitter.
Jeugdverantwoordelijken Ivan Vanderhaegen en Noël Lekens worden hiermee gelauwerd voor de vele onbaatzuchtige en vaak ondergewaardeerde uren werk die ze in de jeugdafdeling van zvv Cercle steken. Gefeliciteerd met de bekroning en duizend maal dank namens de vele tientallen jeugdzaalvoetballertjes van ZVV !

Noël Lekens en Ivan Vanderhaegen (vooraan rechts) met de bronzen kwaliteitslabel