Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

JEUGDKAMPIOENSCHAP MINIEMEN

6de TORNOOIDAG - zondag 13 maart 2011
Sporthal Varsenare
WEDSTRIJD
CERCLE BRUGGE A
-
Putters OOSTENDE
1 - 7
Dynamo DAMME
-
CERCLE BRUGGE B
1 - 6
zvc MIDDELKERKE
-
CERCLE BRUGGE A
5 - 1
CERCLE BRUGGE B
-
zvc MIDDELKERKE
1 - 4
CERCLE BRUGGE A
-
Dynamo DAMME
0 - 4
Putters OOSTENDE
-
CERCLE BRUGGE B
5 - 0
CERCLE BRUGGE B
-
CERCLE BRUGGE A
1 - 3

De 6de en meteen laatste speeldag van het provinciaal kampioenschap bracht het antwoord op de prangende vraag of de A-ploeg er toch zou in slagen om één of meerdere puntjes binnen te halen en niet te eindigen met een troosteloze nul. Welnu volmondig ja, want er werd gewonnen van … de B-ploeg zowaar ! Daarbij moet wel worden gezegd dat het B-team een schitterende openingswedstrijd afleverde tegen Dynamo Damme dat met liefst 6-1 rond de oren kreeg.   De verwachtingen voor de volgende partijen waren dan ook hoog gespannen, maar de weg naar het doel werd tijdens de volgende matchen bijna niet meer gevonden waardoor 3 nederlagen volgden, waaronder deze tegen de A-ploeg.

 Cercle A - Putters Oostende: 1 - 7

De A-ploeg kwam verrassend op voorsprong via Michiel Meyskens maar de kampioen zette gauw orde op zaken.  Aan de rust wezen de bordjes al 1-3 en na de pauze gingen de Putters op hun elan door en kregen onze dappere A-jongens nog 4 doelpunten om de oren.

Dynamo Damme - Cercle B: 1 - 6

Een verschroeiende start van de B-ploeg zorgde voor een 4-0 tussenstand na pareltjes van goals van Emile Pollet (3x), ondermeer na een schitterende assist van doelman Robin Vandekinderen, en Jordi HubrechtJordy Van Cappel trof zelfs nog de paal. Na de pauze een rustig groenzwart meesterschap met nog een goal van Jordi Hubrecht en een prachtexemplaar van kapitein Ben Schmidts op hoekschop van Jaron. Intussen had Dynamo toch nog de eer gered.  Coaches Peter en Gino waren terecht fier na dergelijke vertoning.

Middelkerke - Cercle A: 5 - 1

De A-ploeg kwam opnieuw eerst op voorsprong via de kwieke Martis Chauncey.  Doelman Sergio De Pourq kon lange tijd alle ballen tegenhouden maar de druk werd te hoog en Middelkerke liep in 2 minuten uit naar een 1-3 ruststand. In de 2de helft voetbalde Cercle nog behoorlijk mee maar kon niet verhinderen dat de kustploeg nog twee maal tot scoren kwam.

Cercle B – Middelkerke: 1 - 4

Het verschil zat duidelijk in de afwerking. Er waren genoeg kansen maar het scoren zat niet mee. Anderzijds werden ongelukkige doelpunten geslikt waardoor de stand aan de rust 0-3 was. De eerredder van Jordy Van Cappel was slechts een pleister op de wonde want Middelkerke sloeg onmiddellijk terug.

Cercle A – Dynamo Damme: 0 - 4

Tijdens de 2de helft ging het licht plots uit bij de A-ploeg want aan de rust stond het nog maar 0-1. Ondanks verwoedde pogingen zat er geen eerreddend doelpunt meer in.

Putters Oostende - Cercle B: 0 - 5

Teleurstellende partij van de B-ploeg dat met de minuut als een pudding ineenzakte. De 0-1 ruststand viel best nog te pruimen maar wat onze jongens in de 2de helft lieten zien, was van povere makelij.

Cercle B – Cercle A: 1 - 3

De onnavolgbare inzet van de A-ploeg en de jacht naar een overwinning was in deze broederstrijd opvallend ten overstaan van de gemoedelijkheid van de B-ploeg.   De B-jongens kwamen wel eerst op voorsprong via Jaron Schoonbaert maar dienden daarna de gelijkmaker te incasseren via een geestdriftige Louis De Jaegher.  Jaron trof wel nog de paal maar de 1-1 was ook de ruststand. Hoe coach Gino Hubrecht zijn jongens probeerde aan te sporen om het tempo te verhogen, ze slaagden er niet in om het ontketende en boven zich uit stijgende A-team van zich af te houden. Kapitein Ben Schmidts kwam wel nog dicht bij een doelpunt toen zijn kopbal rakelings naast vloog. Maar dan gebeurde wat in de lucht hing: Louis Rygheul scoorde de 1-2 voorsprong. Vervolgens ontsnapte Martis Chauncey aan zijn tegenstanders en schoot de 1-3 tegen de touwen.  De pret kon niet op in de tribune met A-supporters. Schitterende sfeer trouwens voor deze pure "derby". Intussen pakte doelman Sergio De Pourq, tot grote verbijstering van iedereen, alles wat op hem afkwam. Bij het laatste fluitsignaal was de ontlading dan ook enorm en de opluchting bij coach Björn Devriese des te meer nu de nul van de laatste kolom van de rangschikking weggeveegd was. Een apotheose om van te genieten en bij de B-ploeg was de ontgoocheling vrij vlug weggespoeld want Cercle was uiteindelijk de winnaar van de wedstrijd.

SAMENSTELLINGEN:

A-ploeg: kapitein Aaron Ennaert; doelman Sergio De Pourq; Martis Chauncey, Louis De Jaegher, Simon Fraipont, Michiel Meyskens, Louis Rygheul en Dylan Vanspitael.

B-ploeg: kapitein Ben Schmidts; doelman Robin Vandekinderen; Jordi Hubrecht, Broes Miny, Emile Pollet, Jaron Schoonbaert, Jordy Vancappel en Brecht Vercauteren.

Een welgemeend woord van dank aan alle ouders voor het voorbije zaalvoetbalseizoen. Een seizoen dat vatbaar is voor herhaling, zeker in stijgende lijn. Ook een oprechte dank aan sponsor Tuinen Bart Timmermans voor het schenken van de uitrusting aan beide ploegen. En natuurlijk ook een dank aan de coaches Peter Deseure, Gino Hubrecht en Bjorn Devriese, alsook verzorger Noël Lekens. Van harte proficiat voor de begeleiding van deze jonge groep ! Ook dank aan alle andere medewerkers en hopelijk tot volgend seizoen.
 
Namens het bestuur van zvv Cercle Brugge

Ivan Vanderhaegen – PR – ondervoorzitter en voorzitter zvv-jeugd.

EINDRANGSCHIKKING (6 TORNOOIDAGEN)
 
1.
De Putters OOSTENDE
20
18
2
0

100 - 29

36
2.
zvc MIDDELKERKE
20
15
5
0

70 - 34

30
3.
Dynamo DAMME
20
9
10
1

64 - 50

19
4.
Carrier GISTEL
20
9
10
1

49 - 63

19
5.
CERCLE BRUGGE B
20
7
13
0

35 - 52

14
6.
CERCLE BRUGGE A
20
1
19
0
24-114
2

 

JEUGDKAMPIOENSCHAP MINIEMEN

Tijdens het seizoen 2010/2011 treedt zvv Cercle Brugge met 2 ploegen aan in het provinciaal kampioenschap dat gespeeld wordt in tornooivorm, gespreid over 6 zondagen.  Het wordt een uitdaging na vorig jaar bij de préminiemen de provinciale en Vlaamse titel te hebben behaald en daarbovenop ook nog vice-kampioen van België te worden.  Naast de A & B-ploeg van zvv Cercle zijn de andere deelnemers: Dynamo Damme, Carrier Gistel, Berca Middelkerke en Putters Oostende.

1ste TORNOOIDAG - zondag 17 oktober 2010

Sporthal Oostende

14.00u
 zvv CERCLE B    -  Putters OOSTENDE
1 - 2
15.00u
 Dynamo DAMME   -  zvv CERCLE B
 3 - 1
16.30u
 Carrier GISTEL     -  zvv CERCLE B
 1 - 3
17.30u
 zvv CERCLE B     -  Berca MIDDELKERKE
 1 - 2
 
Relaas van de 1ste speeldag

De B-ploeg, onder leiding van het duo Peter Deseure en Gino Hubrecht en geassisteerd door medisch begeleider Noel Lekens, speelde op zondag 17 oktober zijn eerste competitiedag in de nieuwe door Tuinen Bart Timmermans geschonken uitrusting.  De resultaten van de wedstrijden van deze 1ste speeldag vielen enigszins tegen maar deelnemen is nog altijd belangrijker dan winnen.  Het verschil zat in details waaruit tijdens de volgende speelzondag(en) alvast de nodige lessen zullen worden getrokken.

PLOEGOPSTELLING: Jordy Hubrecht; Broes Miny; Emile Pollet; Ben Schmidts; Jaron Schoonbaert; Simon Timmermans; Robin Vandekinderen; Loic Vanhooreweghe en Brecht Vercauteren.

2de SPEELDAG - zondag 28 november 2010

Sporthal Varsenare 

         zvv CERCLE B           -   zvv CERCLE A

4 - 1

         Carrier GISTEL          -   zvv CERCLE B

3 - 1

         zvv CERCLE A           -   Dynamo DAMME

  0 -11

         zvv CERCLE B           -   Dynamo DAMME

0 - 2

         Putters OOSTENDE   -   zvv CERCLE A

6 - 0

         Putters OOSTENDE   -   zvv CERCLE B

5 - 1

         zvv CERCLE A           -   Carrier GISTEL

3 - 5

 Verslag van de onderlinge confrontatie

De B-ploeg was, samen met sponsor Tuinen Bart Timmerman, gastheer in de sporthal van Varsenare voor de 2de speeldag van dit provinciaal kampioenschap.  De ploeg van coach Peter Deseure en assistent Gino Hubrecht kon na deze speeldag slechts 2 puntjes toevoegen aan zijn conto dank zij …. een overwinning tegen de A-ploeg dat ingevolge de kalenderopmaak slechts voor het eerst in actie kwam en na verdienstelijk en steeds betere wedstrijden toch met een 0 op het rekest verweesd achter blijft in de rangschikking.

De onderlinge confrontatie was aanvankelijk een studieronde voor beide ploegen.  De B-ploeg kon niet beschikken over enkele basisspelers en de A-ploeg trad aan zonder specifieke keeper maar beschikt met smaakmaker Chauncey Martis wel over iemand die aanleg heeft.  Jordi Hubrecht opende de score voor de B-ploeg met een fraai afstandschot.  Daarna was kapitein Ben Schmidts aan het feest met 3 doelpunten na telkens mooi uitgesponnen aanvallen.  De A-ploeg kon de eer nog redden langs Michiel Meyskens.

A-ploeg: Simon Fraipont, Aaron Ennaert, Louis De Jaegher, Sergio De Pourcq, Chauncey Martis, Michiel Meyskens, Louis Rygheul en Dylan Vanspitael.

B-ploeg: Robin Verkinderen, Simon Deklerck, Jordi Hubrecht, Broes Miny, Ben Schmidts, Jordy Van Cappel en Loic Vanhooreweghe.

3de TORNOOIDAG - zondag 23 januari 2011

Sporthal Moerkerke

 

                                                  WEDSTRIJD

UITSLAG

CERCLE BRUGGE B    -   CERCLE BRUGGE A

5 - 4

Carrier GISTEL         -   CERCLE BRUGGE B

2 - 1

CERCLE BRUGGE A    -   zvc MIDDELKERKE

2 - 5

Dynamo DAMME       -   CERCLE BRUGGE B

3 - 1

Carrier GISTEL         -   CERCLE BRUGGE A

7 - 4

CERCLE BRUGGE B    -   zvc MIDDELKERKE

0 - 6

CERCLE BRUGGE A    -   Dynamo DAMME

2 - 7

Hoewel de resultaten van de 3de tornooidag ietwat ontgoochelend waren, moeten deze ondergeschikt blijven aan het pigment zaalvoetbal waarbij de omschakeling van veld- naar zaalvoetbal niet zo evident is als sommigen durven te beweren.  Vooral de vorderingen die de A-ploeg maakte t.o.v. de vorige speeldag vielen op.  De B-ploeg behaalde 2 punten door zijn overwinning op de A-ploeg maar verloor verder alle volgende wedstrijden.  De A-ploeg verloor al zijn matchen maar maakte merkwaardig genoeg meer doelpunten dan de B-ploeg.

 Cercle B - Cercle A: 5 - 4

Beide ploegen vertoonden een aangenaam kijkstuk.  Was de 1ste helft eerder een walk-over voor de B-ploeg, dan keerde dit plotseling helemaal in de 2de helft.  De eerste dreiging ging uit van het A team, nochtans de ploeg met de eerstejaars miniemen en dus de minste ervaring.  De B-ploeg nam echter gretig over en Jaron Schoonbaert opende de score en Emile Pollet dikte aan.  Tim Vancompernolle en Simon Timmermans bezorgden vervolgens hun ploeg een comfortabele 4-0 voorsprong.  Tussendoor verijdelde doelman Robin Vandekinderen een mooie doelkans van de A-ploeg, maar net voor de rust kon Louis Rygheul dan toch tegenscoren en milderen.

Onmiddellijk na de kampwisseling kreeg de A-ploeg forfaitcijfers te verwerken na een mooie actie tussen Jordy Van Cappel en Jaron Schoonbaert die de tussenstand opvoerde naar 5-1.  De motor bij de B-ploeg begon nu verwonderlijk genoeg te sputteren en met 3 doelpunten op rij van Michiel Meyskens, Simon Fraipont en kapitein Aaron Ennaert kwam de A-ploeg nog vervaarlijk opzetten en was de spanning te snijden.   De B-ploeg hield echter juist op tijd het hoofd koel en kon zijn enige punten van de namiddag op zijn conto schrijven.

De ploegopstellingen:

Cercle B: kapitein Simon Timmermans, doelman Robin Vandekinderen, Jordi Hubrecht, Broes Miny, Emile Pollet, Jaron Schoonbaert, Jordy Van Cappel, Tim Vancompernolle en Brecht Vercauteren. Coaches: Peter Deseure en Gino Hubrecht

Cercle A: kapitein Aaron Ennaert, doelman Thibo Vermeersch, Martis Chauncey, Sergio De Pourcq, Simon Fraipont, Michiel Meyskens, Louis Rygheul en Dylan Vanspitael.   Coach Bjorn Devriese.

Medisch begeleider: Noël Lekens; Verenigingsafgevaardigde: Ivan Vanderhaegen.

A-ploeg met coach Björn Devriese en staand van l. nr r.: Simon Fraipont, Dylan Vanspital, Thibo Vermeersch en Michiel Meyskens; zittend: Chauney Martis, Aaron Ennaert, Louis Rygheul en Sergio De Pourq. B-ploeg met vooraan coach Peter Deseure, staand van l. nr r.: begeleider Gino Hubrecht, Emile Pollet, Brecht Vercauteren, Jordi Hubrecht, Tim Vancompernolle en Jaron Schoonbaert; zittend: Simon Timmermans, Robin Vandekinderen en Broes Miny. (Foto's Joost
Overleg
Ten aanval !
De bank
Alarm !
Terugvallen !
Eén en al concentratie
Jaron Schoonbaert in het verweer

Carrier Gistel - Cercle B: 2 - 1

Een hoogstaande en spannende wedstrijd met een 1-1 ruststand na een goal van Emile Pollet die een verre uitworp van Kevin Vandekinderen ineens op de slof nam en in het dak van het doel plaatste.  Na de pauze klom Gistel op voorsprong en gaf niet meer af ondanks wisselende kansen. Later zou blijken dat dit de beste wedstrijd van de B-poleg was, echter zonder puntengewin.


Cercle A - zvc Middelkerke: 2 - 5

Knap verweer van de A-ploeg tegen een titelkandidaat en waar Sergio De Pourq de aansluitingstreffer scoorde bij een 0-2 tussenstand.  Middelkerke reageerde onmiddellijk en dacht zich reeds buiten schot met een 1-4 ruststand.  Een blunder van hun doelman na een schot van Simon Fraipont bracht de kustploeg nog even in verlegenheid maar in extremis kwam alsnog de 2-5 eindstand op het bord.


Dynamo Damme - Cercle B: 3 - 1

Emile Pollet bracht hoop voor winst doch na een foutje in de verdediging kon Damme de rust met 1-1 bereiken.  In de 2de helft voerde Damme het hoge woord en liet de groenzwarten beduusd achter door nog twee maal te scoren.


Carrier Gistel - Cercle A: 7 - 4

Ook onze 2de vertegenwoordiger moest zijn meerdere erkennen al had de dagwinnaar toch heel wat moeite met onze A-ploeg.  Vooral in de 1ste helft waarin ze wel vlot uitliepen tot 3-0 maar dan plots botsten op 2 prachtcombinaties gekruid met 2 pareltjes van goals met Martis Chauncey en Sergio De Pourq als auteurs.  Vooral het kopbaldoelpunt na een opwippertje van Simon, puur zaalvoetbal, viel in de kijker.  De maturiteit van Gistel velde Cercle in de 2de helft dat bij een 6-2 tussenstand toch nog kon milderen via Aaron Ennaert en nadien na een solobeweging van Sergio De Pourq de eindscore op 7-4 bracht.


Cercle B - zvc Middelkerke: 0 - 6

De B-ploeg kwam tijdens zijn laatste wedstrijd erg bleek voor de dag en liet zich gewillig offeren door de gretige “bezoekers”.  Zonder pardon werd het 0-3 aan de rust en na de pauze werden deze cijfers verdubbeld.  Toch een domper.


Cercle A - Dynamo Damme: 2 - 7

De A-ploeg zorgde ei zo na voor de verrassing maar kon zijn 2-0 voorsprong net niet vasthouden tot aan de rust.  Dylan Vanspitael scoorde twee maal, telkens met 2 strakke plaatsballen, maar een slechts tijdelijk aangeslagen Dynamo Damme kwam nog voor rust op gelijke hoogte.  Na de pauze dicteerde de Dammenaars de wet van de sterkste en bezorgde Cercle met overdreven cijfers zijn zwaarste nederlaag van de namiddag.


Al met al, knap verweer van beide groenzwarte ploegen die wat dichter naar elkaar zijn gegroeid wat betreft spel en tactiek.  Toch ontgoochelde de B-ploeg enigszins gezien het meer zou kunnen puren uit zijn grotere ervaring.  Er kunnen alleen maar lessen getrokken worden uit deze wedstrijden en pogingen ondernomen om volgende keer beter te presteren.  Samen met sponsor TUINEN Bart TIMMERMAN, aandachtig toeschouwer en vurig supporter, en alle supporterende ouders zien we met belangstelling uit naar 6 februari in Leffinge hoe de ontwikkeling zich dan verder zet.

4de TORNOOIDAG - zondag 6 februari 2011

Sporthal Barloke Leffinge

 

WEDSTRIJD

UITSLAG

Carrier GISTEL         -   CERCLE BRUGGE A

7 - 1

CERCLE BRUGGE B    -   zvc MIDDELKERKE

1 - 0

CERCLE BRUGGE A    -   CERCLE BRUGGE B

0 - 3

CERCLE BRUGGE A    -   Putters OOSTENDE

1 - 13

CERCLE BRUGGE A    -   Carrier GISTEL

2 - 1

zvc MIDDELKERKE     -   CERCLE BRUGGE A

4 - 0

Putters OOSTENDE    -   CERCLE BRUGGE B

4 - 2

 

Summiere wedstrijdverslagen

Carrier Gistel - Cercle A: 7 - 1

rust: 4-1;   doelpunt van kapitein Dylan Van Spitael

Cercle B - Middelkerke: 1 - 0

rust: 1-0;   doelpunt van Jaron Schoonbaert tijdens een sterke prestatie tegen de titelfavoriet !

Cercle A - Cercle B: 0 - 3

rust: 0-2;   doelpunten van Loic Van Hooreweghe en 2x Jaron Schoonbaert

de A-poleg leverde flinke tegenstand met opmerkelijke keeperprestaties van Chaunsey Martis

Cercle A - Putters Oostende: 1 - 13

rust: 1-7;   doelpunt van Sergio De Pourcq in een walk-over van leider De Putters

Cercle B - Gistel: 2 - 1

rust: 2-0;   doelpunten van Jordi Hubrecht en Jaron Schoonbaert

opnieuw een prima wedstrijd van de B-ploeg

Middelkerke - Cercle A: 4 - 0

rust: 2-0;   de A-loeg kon geen enkele doelpoging verzilveren !

Putters Oostende - Cercle B: 4 - 2

rust: 1-2;   doelpunten van Jaron Schoonbaert en Jordi Van Cappel

toch onderuit na uitstekende wedstrijd en dito eerste helft tegen de toekomstig kampioen !

Speelden voor de A-ploeg: kapitein Dylan Van Spitael; doelman Martis Chaunsey; Andres Linglez, Sergio De Pourcq, Michiel Meyskens, Louis Rygheul en Tim Van Compernolle;

Speelden voor de B-ploeg: kapitein Simon Timmermans; doelman Robin Vandekinderen; Jordi Hubrecht, Jaron Schoonbaert, Jordy Van Cappel, Loic Vanhooreweghe en Brecht Vercauteren.

5de TORNOOIDAG - zondag 27 februari 2011
Sporthal Gistel
 
                    WEDSTRIJD
UITSLAG
 
 

Carrier GISTEL            -   CERCLE BRUGGE A

5 - 0

CERCLE BRUGGE A   -   Putters OOSTENDE

0 - 8

CERCLE BRUGGE A   -   zvc MIDDELKERKE

1 - 6

Dynamo DAMME         -   CERCLE BRUGGE A

1 - 0

 

Terwijl de B-ploeg vrij was ging de A-ploeg op zoek naar zijn eerste puntje in deze competitie waarin het vooral veel leergeld betaalt. Maar er is progressie merkbaar. Opmerkelijk was de openbaring van Sergio De Pourcq die vanaf de 2de partij als sluitstuk optrad nadat Simon Fraipont na de eerste wedstrijd aangaf liever als veldspeler te fungeren. Coach Björn Devriese gebruikte tijdens de eerste drie wedstrijden al zijn energie om zijn jongens scherp te krijgen. De vele tegendoelpunten die de jongens om de oren kregen, waren mits enige goede samenwerking toch te vermijden. De apotheose volgde dan ook gedurende de laatste wedstrijd waarbij Dynamo Damme met de hakken over de sloot en het kleinste verschil de dappere groenzwarten hun eerste puntje niet gunden. Bijzonder jammer, maar het zal dan wel voor de laatste speelzondag zijn die in eigen huis te Varsenare op 13 maart wordt afgehaspeld.

Volgende A-ploeg hield ondanks de soms zware cijfers er steeds de moed in: kapitein Aaron Ennaert; doelman 1ste wedstrijd Simon Fraipont; doelman volgende wedstrijden: Sergio De Pourcq en de spelers Martis Chauncey, Louis De Jaegher, Michiel Meyskens, Louis Rygheul en Dylan Vanspitael. Zij stonden onder leiding van coach Bjorn Devriese, werden verzorgd door Noel Lekens en Ivan Vanderhaegen was ploegafgevaardigde.

Carrier Gistel - zvv Cercle A: 5 - 0

De 2-0 ruststand was enkel te wijten aan het niet alert reageren bij bepaalde wedstrijdsituaties waarbij de tegenstander telkens een meerderheid kon creëren.  Louis De Jaegher trof de paal in de 2de helft maar Cercle incasseerde nog 3 goals. 

zvv Cercle A - De Putters Oostende: 0 - 8

Ondanks een prima eerste helft was de ruststand 0-3. Na de pauze ging het licht volledig uit en enkel doelman Sergio De Pourq behoedde de ploeg van een hogere score !

zvv Cercle A - Middelkerke: 1 - 6

Verschillende individuele fouten leidden naar een 0-4 ruststand. Een herboren ploeg scoorde in de 2de helft met een verdiend doelpunt via Louis De Jaegher die zich daarmee in de geschiedenisboeken van ZVV heeft geschreven. Een ongelukkig own-doelpunt - niets bleef onze jongens bespaard - en een solo van de dubbele meter van Middelkerke zette de eindstand op het bord.

Dynamo Damme - zvv Cercle A: 1 - 0

Geen walk-over deze keer want Cercle was vastberaden geen opendeur dag te houden. De kwieke en aalvlugge Martis Chauncey demonstreerde zijn traptechniek want van net over de middellijn poeierde hij de bal op de deklat. Brute pech! Al trof ook nog Damme de paal via het enige meisje tussen al die jongens. Na de rust slaagde een zwoegend Damme er toch in doelman Sergio De Pourq, die uitpakte met mirakel reddingen, te verschalken. Michiel Meyskens trof nog de paal en Dylan Vanstichel zag in de slotfase zijn knap schot door de Damse portier gestopt. Bijna een eerste puntje voor onze jongens die bewezen dat mits samenwerking en wilskracht er toch mogelijkheden zijn ! Mee te nemen naar 13 maart !

RANGSCHIKKING na 5 TORNOOIDAGEN
 
1.
De Putters OOSTENDE
16
15
1
0

78 - 19

30
2.
zvc MIDDELKERKE
16
11
5
0

50 - 26

22
3.
Carrier GISTEL
20
9
10
1

49 - 63

19
4.
Dynamo DAMME
16
8
7
1

53 - 32

17
5.
CERCLE BRUGGE B
16
6
10
0

27 - 39

12
6.
CERCLE BRUGGE A
16
0
16
0

19 - 97

0

Van elk van de gespeelde wedstrijden kan een omstandig verslag gelezen worden op de webstek van KSV Cercle Brugge.  Selecteer de gewenste wedstrijd en klik aan.

Uitslagen miniemenploeg seizoen 2009/2010 

Datum
Uur
WEDSTRIJD / te Gistel
Uitslag
25/10/2009
 14.05u
  Putters Oostende - zvv CERCLE
2 - 8
 
15.20u
  Carriers Gistel - zvv CERCLE
0 - 7
 
16.00u
  zvv CERCLE - B. Middelkerke
12 - 2
 
Datum
Uur
WEDSTRIJD / te Moerkerke
Uitslag
15/11/2009
 13.30u
  Dyn. Damme - zvv CERCLE
1 - 3
 
14.45u
  B. Middelkerke - zvv CERCLE
 1 - 12
 
16.00u
  Putters Oostende - zvv CERCLE
 0 - 10
 
Datum
Uur
WEDSTRIJD / te Varsenare
Uitslag
10/01/2010
 13.30u
  zvv CERCLE - Carrier Gistel
3 - 1
 
15.05u
  zvv CERCLE - B. Middelkerke
 7 - 0
 
16.20u
  zvv CERCLE - Dyn. Damme
 8 - 1
 
Datum
Uur
WEDSTRIJD / te Oostende
Uitslag
24/01/2010
 15.05u
  zvv CERCLE - Carrier Gistel
 7 - 1
 
15.45u
  zvv CERCLE - Dyn. Damme
 4 - 4
 
17.35u
  Putters Oostende - zvv CERCLE
 4 - 7
 

 Eindrangschikking 2009/2010

 1.
 zvv CERCLE
12
11 - 0 - 1  
88 - 17
23
 2.
 Dyn. Damme
12
5 - 2 - 5  
42 - 35
15
 3.
 Putters Oostende
12
5 - 5 - 2  
39 - 47
12
 4.
 B. Middelkerke
12
2 - 8 - 2  
38 - 72
6
 5.
 Carrier Gistel
12
1 - 9 - 2  
20 - 56
4

Na de 4 tornooidagen, met in totaal 12 wedstrijdjes, is zvv CERCLE BRUGGE na afloop van het seizoen 2009/2010 kampioen geworden van West-Vlaanderen.  Als gevolg hiervan mochten de groenzwarte kampioenenploeg de West-Vlaamse eer verdedigen ter gelegenheid van het Vlaams kampioenschap met de 3 regionale kampioenen.  Op 25 april 2010 werd deze opdracht succesvol afgewerkt.  Tegen de Waalse kampioen was er geen optornen en diende vrede genomen met de titel van Belgisch vice-kampioen.  Al met al een prachtige afsluiter van het kampioenschap 2009/2010 !