Duiveltjes '14/'15

2de Duiveltjestornooi in de Spuikom Oostende

Op zondagnamiddag 4 januari 2015 organiseerde zvc Opex Oostende in het sportcomplex De Spuikom het tweede duiveltjestornooi van het seizoen 2014/2015. Het werd andermaal een succes over de ganse lijn voor de groenzwarte Green Devils van ZVV Cercle Brugge. Na drie overwinningen in de Poule A werd de finale een dubbeltje op zijn kant. Dank zij het goede pakwerk van doelman Rune Bertrem kwam medefinalist GS Hoboken niet tot scoren en Rune zorgde met het stoppen van de tweede strafschop dat de derde Antwerpse strafschop overbodig was en ZVV de finale won.

POULEWEDSTRIJDEN UITSLAG
  KV OOSTENDE      -  zvv GREEN DEVILS 1 - 4
  zvv GREEN DEVILS -  SK EERNEGEM 10 - 0
  zvv GREEN DEVILS -  KSV BREDENE A 9 - 0
FINALE:  zvv GREEN DEVILS CERCLE BRUGGE  -  GS HOBOKEN:  0 - 0  (pen. 3-1)

1ste Duiveltjestornooi "GREEN DEVILS CUP 2014"

Op zondagnamiddag 23 november 2014 werd in de sporthal Hof ter Straeten te Varsenare het eerste duiveltjestornooi "Green Devils Cup 2014" georganiseerd. Na 's morgens een wedstrijd veldvoetbal te hebben betwist tegen Sporting Lokeren, was het uitkijken in welke mate de fysieke paraatheid zou stand houden. De verwachtingen waren groots en de groene duivels hebben deze ook ingelost. De tegenstanders, Maldegem, Middelkerke en Moerkerke FC hadden weinig in te brengen tegen de supprematie van de ZVV'ers. Ze waren de ganse namiddag heer en meester en dat bewijzen de uitslagen en finaal de eindrangschikking met het maximum van de punten.

WEDSTRIJD UITSLAG
  zvv GREEN DEVILS            -  MOERKERKE FC 6 - 0
  MIDDELKERKE -  MALDEGEM 2 - 9
  zvv GREEN DEVILS -  MIDDELKERKE 8 - 0
        MOERKERKE FC -  MALDEGEM 3 - 8
  MIDDELKERKE -  MOERKERKE 4 - 1
  zvv GREEN DEVILS -  MALDEGEM 8 - 0

EINDRANGSCHIKKING

1.    zvv GREEN DEVILS 3 3 0 0 22 -   0 6
2.    MALDEGEM 3 2 0 0 17 - 13 4
3.    MIDDELERKE 3 1 2 0 6 - 18 2
4.    ​MOERKERKE FC 3 0 3 0 4 - 18 0

Wedstrijdverslagen zijn te lezen op deze rubriek.