Brugsch Handelsblad februari 2017

De Cadetten van zvv Cercle in de kijker naar aanleiding van hun goede prestaties.
Wedstrijdrelaas van de eerste ploeg in de edities van 10 februari (bij AS St-Niklaas) en 24 februari 2017 (Beker van W.-Vl. tegen De Brigands Diksmuide).

Brugsch Handelsblad januari 2017

Wedstrijdrelaas van de wedstrijden voor het Vlaams kampioenschap in de edities van 6 januari 2017 (laatste wedstrijd van de heenronde tegen zvc Assebroeke), 13 januari (R.Cam. Beernem), 20 januari (AS St-Niklaas) en 27 januari 2017 (AA Waregem).

Brugsch Handelsblad - 12 juni 2015

De GREEN DEVILS duiveltjes staan andermaal in het Brugsch Handelsblad

Brugsch Handelsblad - 5 juni 2015

Het Brugsch Handelsblad was aanwezig bij de jaarlijkse ontmoeting met de oudspelers van Cercle Brugge met in hun rangen ondermeer Jerko Tipuric en Jimmy De Wulf.

Brugsch Handelsblad - 8 mei 2015

Het Brugsch Handelsblad blikt vooruit naar het komende seizoen

Brugsch Handelsblad febr. -maart 2015

Redactionele artikels uit de edities van 27 februari, 6, 13 en 27 maart

BH 27 februari 2015 BH vrijdag 27 maart 2015 BH 6 maart 2015 BH 13 maart 2015

Brugsch Handelsblad - 13 februari 2015

Drie uittreksels uit de editie van vrijdag 13 februari 2015

Brugs Handelsblad - 6 februari 2015

Uittreksels uit de editie van vrijdag 6 februari 2015

Brugsch Handelsblad 23 en 30 januari

Uittreksels uit het Brugsch Handelsblad van vrijdag 23 (links) en 30 januari 2015.

Brugsch Handelsblad begin januari 2015

Uittreksels van het weekblad van 2 (links), 9 (midden) en 16 januari 2015

Brugsch Handelsblad - 9 januari '15

Blijkbaar liggen onze "Green Devils" goed in de markt. Zij spelen niet alleen de pannen van het dak, zij winnen tevens de tornooitjes waaraan ze deelnemen vlot en met overtuiging. Dit ontgaat uiteraard ook de pers niet. Zo was de correspodent van de Krant van west-Vlaanderen van de regio Oostende er als de kippen bij om onze groene duiveltjes op zondag 4 januari 2015 in sportcomplex Spuikom vast te leggen op de gevoelige plaat (alhoewel met de nieuwste fotografische technieken helemaal anders verloopt) na hun tornooizege in de finale tegen het Antwerpse zvc GS Hoboken. Zijn foto verscheen in de daarop volgende editie van het Brugsch Handelsblad.

Brugsch Handelsblad - december '14

Overzicht van de publicaties in de edities van vrijdag 5, 12, 19 en 26 december.

Brugsch Handelsblad - november '14

Brugsch Handelsblad - 5.12.2014

In het Brugsch Handelsblad van vrijdag 5 december 2014 werd een kwartpagina gewijd aan het eerste "Green Devils Cup" van ZVV Cercle, met daaraan gekoppeld de jeugdwerking van zvv. Jeugdcoördinator Ivan Vanderhaegen had het in het interview ondermeer over de piramidestructuur als basis voor de ontwikkeling en succesvolle toekomst van het zaalvoetballend Cercle.

Aan de vooravond van het kampioenschap 2014/2015 bracht het Brugsch Handelsblad in zijn editie van vrijdag 5 september 2014 een voorbeschouwing.

Ivan Vanderhaegen vertolkte als verantwoordelijke voor de jeugdwerking van ZVV Cercle waar de prioriteiten van de vereniging liggen: de doorstroming van een brede basis naar de top van de vereniging.

Uiteraard onderkent Ivan niet dat de groenzwarte vereniging ambities heeft, maar deze moeten binnen de perken van het realiseerbare blijven. Verder heeft hij het over de samenstelling en de kansen van de eerste ploeg, actief in de reeks West van het Vlaams kampioenschap en over de tweede ploeg, actief in 1ste Provinciale.

Brugsch Handelsblad - 28 februari '14

Jaarlijks nodigt ZVV Cercle zijn sponsors uit voor een koud en/of warm buffet. Ook zo tijdens het seizoen 2013/2014. Op vrijdag 21 februari 2014 organiseerde het bestuur van de groenzwarte zaalvoetbalvereniging ter gelegenheid van de thuiswedstrijd tegen DS Stasegem deze klassieker in.

Het Brugsch Handelsblad was er bij en in de editie van 28 februari 2014 werd er de nodige aandacht aan besteed.

Naast een 6-1 overwinning, met een derde plaats als gevolg, was het ook een aangename avond voor de aanwezig bedrijfsleiders die als één groenzwarte familie de gewonnen wedstrijden bijwoonden en de vereniging trouw blijven steunen. En zoals gebruikelijk, ... de afwezigen hadden ongelijk.

Brugsch Handelsblad - 3 januari '14

BART LINGIER is vele jaren lid geweest van zvv Cercle. Hij stelde zich niet alleen ter beschikking als speler, ook als coach en vaderfiguur binnen de tweede ploeg had hij zijn verdienste. En op de jaarlijkse ontmoeting met de sponsors toverde hij telkens iets appeteitvol uit zijn mouw zodat niemand ontgoocheld naar huis kon gaan.
Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van zijn jammerlijk en schielijk overlijden werd een jeugdtornooi "In Memoriam Bart Lingier" georganiseerd. In het Brugsch Handelsblad van vrijdag 3 januari 2014 werd hieraan ruim aandacht besteed.

Brugsch Handelsblad - 29 januari 2010

De miniemen van zvv Cercle Brugge kronen zich tot provinciaal kampioen