Shot Magazine

"SHOT MAGAZINE" is een (bijna eeuwenoud) tijdschrift van en voor de Cercle-supporter. Het tijdschrift besteedt maandelijks aandacht aan alles wat leeft binnen de groenzwarte familie. Zo ook op regelmatige basis aan het leven binnen ZVV Cercle Brugge.
Hierna kan u verschillende artikels nalezen die sinds 1979 tijdens de voorbije jaren gepubliceerd werden. Voor info: shot@cerclebrugge.be

In SHOT nr 1 van jaargang 92 (augustus 2015) verscheen het artikel "CERCLE in de ZAAL" met nadere informatie over de werking van ZVV Cercle.

In het eerste nummer van SHOT van het seizoen 2014/2015 (augusutus 2014) had de redactie niet alleen aandacht voor het nieuwe KSV Cercle, maar ook voor de zaalvoetbalvereniging ZVV Cercle. Een geïllustreerd verslag over de spelersvoorstelling van juli 2015 ontbrak dan ook niet in Shot-magazine.

Na afloop van het zaalvoetbalseizoen 2013/2014 besteedde de redactie van SHOT in zijn nummer van mei 2014 een dubbelzijdig sportieve terugblik op het voorbije sezioen en meteen ook een relaas over de traditionele sponsoravond.

Sinds het seizoen 2014/2015 is ZVV Cercle ook gestart met een ploeg préminiemen. De uitrusting van deze jongerenploeg werd geschonken door Ricardo De Almeida, de sympathieke uitbater van de Cercle Pub en Kring 99, en zijn dochter.
Dit was de redactie van Shot niet ontgaan en werd gepubliceerd in het decembernummer van 2014.

Het is stilaan een traditie geworden dat Shot Magazine aan de vooravond van een nieuw seizoen aandacht besteedt aan onze zaalvoetbalverening. Zo ook in het eerste nummer van Shot Magazine van augustus 2014 voor de voorstelling van de ploeg voor het seizoen 2014/2015 die plaats had op zondag 13 juli in de tuin van het "Oud Gemeentehuis" te Varsenare in aanwezigheid van Lukas Van Eenoo.

De sponsoravond van ZVV Cercle van vrijdag 1 maart 2013 ging niet ongemerkt voorbij. Ook Shot Magazine van april 2013 besteedde aandacht aan dit evenement waarop de sponsors na de wedstrijd van de eerste ploeg en de beloften een buffet worden aangeboden.

Een terugblik op het voorbije seizoen en een vooruitkijken naar het nieuwe seizoen is een geschikt obenblik om de spelers voor het nieuwe seizoen bijeen te brengen. Op 21 juni 2012 was ook Shot Magazine aanwezig op deze réunie na een meer dan succesvol seizoen 2011/2012 waarbij ZVV Cercle het Vlaams kampioenschap als eerste West-Vlaamse ploeg afsloot op een meer dan eervolle 3de plaats.

Shot Magazine heeft niet allen belangstelling voor voetbal. Ook het zaalvoetbal krijgt zijn plaats in de groanzwarte magazine, zeker wanneer het om dezelfde familie gaat. In het Shotnummer 42 van september 2011 werd dan ook ten volle aandacht besteed aan de prestaties van ZVV Cercle tijdens het seizoen 2010/2011 en werd samen met het bestuur en spelers vooruitgekeken naar het seizoen 2011/2012. Dit gebeurde op 21 juni 2011 in aanwezigheid van kapitein Denis Viane en Anthony Portier.

In het nummer 33 van Shotmagazine van april 2011 besteedde de redactie aandacht aan de sponsoravond van 18 februari 2011 naar aanleiding van de wedstrijd van ZVV tegen Victory Blankenberge (geëindigd met 6-3 winst).

Met enkele vraagtekens in de ondertiteling van het artikel van Shot-magazine van september 1979 gaf de redactie zijn lezers het raden naar de verdere inhoud. De vraagtekens verwezen uiteraard naar Cercle, de gemeenschappelijke benaming van beide verenigingen. De afkorting ZVV zou in de loop van de jaren meer en vertrouwd klinken in de oren van de groenzwarte familie.