Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Ploegen 2010/2011

zvv Cercle Brugge is actief met meerdere ploegen, gespreid over verschillende leeftijdscategorieën.
De fanionploeg is op vrijdagavond actief in het Vlaams kampioenschap, afdeling West, van de VZVB en komt hierin uit tegen ploegen uit de eigen provincie, maar ook uit Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen.
De belofteploeg, met hoofdzakelijk spelers jonger dan 25 jaar, treedt met de steun van sponsor Dumpi Mart en co-sponsor tuinonderneming Bart Vanpoucke, na twee opeenvolgende promoties aan in de hoogste provinciale reeks van de VZVB West-Vlaanderen.
Naast deze twee ploegen is zvv Cercle Brugge tijdens het seizoen 2010/2011 nog actief met drie jeugdploegen: één in de categrorie kadetten en twee bij de miniemen.  De jeugdploegen treden aan in de respectievelijke door de VZVB West-Vlaanderen georganiseerde  provinciale kampioenschappen en zijn occasioneel actief in gelegenheidstornooitjes.  De jeugdploegen worden financieel gesteund door Electrawinds.  Het tuinbedrijf Bart Timmermans (ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen) stelt als sponsor  spelersuitrusting ter beschikking van de beide miniemenploegen.
Voor meer info: klik op de desbetreffende knop:

Bestuur & spelers 2010/2011

zvv Cercle Brugge 2010/2011

zvv Cercle Brugge 2009/2010