Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

JEUGDPLOEGEN

kadetten 2010/2011

Kadetten

De kern van de kadettenploeg bestaat uit de spelers: Lando BASSIMON, Jani BOUSSON, Simon DECLERCK, Jonas DEKLERCK, Anthony DEMASEURE, Mathieu en Sebastien PERQUY, Jasper QUICKE, Jeroen SCHOONBAERT, Jeremy TGILA-NZOLO, Michiel VAN ACKER en Jaron VANDERHAEGEN.

De coaching van de kadettenploeg ligt in handen van Glenn en Jurgen VANDERHAEGEN.  Begeleider is Noël LEKENS die tevens instaat voor de medische bijstand.

A-ploeg miniemen 2010/2011

Miniemen

De A-ploeg van de miniemen bestaat uit de spelertjes Elouis BIENSTMAN, Nick CALLEMIN, Simon DEKLERCK, Jeroen HONDEKYN, Jeroen SCHOONBAERT, Sebastien SEGAERT, Jordy VAN CAPPEL, Robin VAN TIEGHEM en Jeroen WIJMEERSCH.

Björn DEVRIEZE staat in voor de sportieve leiding van de A-ploeg.  Noël LEKENS is jeugdbegeleider en staat tevens in voor de medische bijstand.

B-ploeg miniemen 2010/2011

De B-ploeg van de miniemen bestaat uit de spelertjes Siebe CEULENAERE, Jordi HUBRECHT, Andres LINGLEZ, Broes MINY, Emile POLLET, Louis SANTENS, Ben SCHMIDTS, Simon TIMMERMANS, Tim VANCOMPERNOLLE, Robin VANDEKINDEREN, Loic VANHOOREWEGHE en Brecht VERCAUTEREN.

Peter DESEURE en Gino HUBRECHT staan in voor de coaching van de B-ploeg.  Noël LEKENS is jeugdbegeleider en staat tevens in voor de medische bijstand.