Ploegen 2013/2014

Van jaar tot jaar groeit de groenzwarte zaalvoetbalfamilie van ZVV Cercle. Tijdens het seizoen 2013/2014 treedt de vereniging met zijn fanionploeg aan in het Vlaams kampioenschap en met zijn beloftenploeg in 1ste Provinciale afdeling. Daarnaast is zvv Cercle nog actief in alle categorieën van het provinciaal jeugdkampioenschap.
Vooreerst is er bij de scholieren de ploeg van de "tweedejaars" die vorig seizoen reeds goed presteerden en dit seizoen op zijn minst zullen strijden voor meer dan een ereplaats. De "anciens" krijgen het gezelschap van een tweede scholierenploeg met eerstejaars scholieren.
De cadetten treden eveneens met twee gescheiden ploegen aan. Ook zij kunnen tijdens hun tweede jaar niets anders dan hun prestatie van vorig jaar verbeteren.
De miniemen doen niet onder voor hun oudere ploeggenoten en komen eveens met twee ploegen voor de dag: een ploeg met tweedejaars en een ploeg met de préminiemen van vorig seizoen die stijgen van leeftijdscategorie.
Dank zij de inspanningen van Peter Deseure komt groenzwart dit seizoen opnieuw voor de dag met een lichting préminiemen. Hierdoor trekt zvv Cercle andermaal een wissel op de toekomst van de vereniging!
Voor meer info over elke categorie: klik op de desbetreffende knop.

Afvaardiging van de twee seniorenploegen in het gezelschap van bestuur, peter en meter, sporttechnische staf en de uitbaters/sponsors van 't Oud Gemeentehuis uit Varsenare.
Staand van links naar rechts: Renzo Jacobs (coach beloften), Jeroen Demeulenaere (kapitein beloften), Timothy Dekeyzer, Jonathan Mascaux, Houssein Camara, de doelmannen Frederik Warnauts en Mathias Lingier, Giovanni Vanneste, Nick Borgonjon, Glenn Vanderhaegen (kapitein 1ste ploeg), Brecht Goethals, Noël Lekens (verzorger) en Marc Lingier (coach 1ste ploeg).
Zittend van links naar rechts: Stefaan Eeckloo (assistent-coach 1ste ploeg), Rik Goegebuer (penningmeester), Benedicte en Erwin Brackman (uitbaters 't Oud Gemeentehuis Varsenare), Micheline Flokman (afgevaardigde 1ste ploeg), Lukas Van Eenoo (peter), Liliane Snauwaert (meter), Boudewijn Van Vlaenderen (voorzitter), Ivan Vanderhaegen (jeugdverantwoordelijke) en Peter Deseure (coach cadetten en preminiemen).   (Foto GDB-Shot)