Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Ploegen 2014/2015

zvv Cercle Brugge werkt jaar na jaar gestructureerd verder aan de toekomstige uitbouw van zijn werking. Prestatiegericht resultaat primeert daarbij niet, maar is uiteraard welkom. Net zoals de voorgaande jaren, en dit nu reeds voor het negende opeenvolgend seizoen, neemt de vereniging met haar eerste ploeg deel aan het Vlaams kampioenschap, meer in het bijzonder in de reeks West. De tweede ploeg, met de meubelzaak Dumpi Mart als trouwe sponsor, treedt andermaal aan in de hoogste provinciale reeks. De ploeg heeft als doelstelling een kweekvijver te zijn voor jeudig zaalvoetbaltalent dat in het provinciaal kampioenschap tot ontbolstering kan komen omringd en onder begeleiding van enkele routiniers.

zvv Cercle - seizoen 2014/2015

Naast de twee "senioren"ploegen neemt zvv Cercle nog met verschillende ploegen deel aan de Jeugdcup, een tornooi dat op meerdere speeldagen afgewerkt wordt. ZVV Cercle is aanwezig in alle categorieën: de scholieren, de cadetten, de miniemen en de preminiemen. Bij de miniemen en de scholieren zelfs met twee ploegen.

SCHOLIEREN
De scholieren vormen het eindstation in de jeugdwerking van ZVV Cercle. Dit jaar telt de vereniging zoveel scholieren dat twee ploegen kunnen geformeerd worden. Om iedereen speelkansen te geven, werden twee ploegen ingeschreven in de provinciale Jeugdcup. Om eventuele waardebeoordelingen te vermijden wordt niet gesproken van een A- en een B-ploeg, maar wel van een Groene en een Witte ploeg. De opdeling gebeurt op basis van de leeftijd: eerstejaars en tweedejaars scholier.
Hieronder ziet u de Witte ploeg met bovenaan van links naar echts afgevaardigde Noël Lekens, Michiel Dutrieux, doelman Frodo Poupeye, Tim Vancompernolle, kapitein Loic Vanhooreweghe en coach Björn Devriese. Onderaan Victor Descan, Ischa Cham en Chaucey Martis. De ploeg wordt gesteund door Tuinaanleg Davey Vyncke:

Scholieren Wit - 2014/2015

Ter gelegenheid van de Jeugdinstuifdag (op 30 mei 2015) speelden de beschikbare spelers van beide scholierenploegen een onderlinge wedstrijd. Hieronder zien we de beide ploegen broederlijk bijeen in het gezelschap van hun respectievelijke coaches. We herkennen bovenaan van links naar rechts Tim Vancompernolle, Pallieter Vlaeminck, Arne Defour, Emile Pollet, Loic Vanhooreweghe, Jordi Hubrecht, Issam Temsamani en coach Björn Devriese. Onderaan Broes Miny, Hendrik De Winne, Angelo Calleeuw, Shiva Stellamans, Broes Deseure, Chauncey Martis, Inne Deseure, doelman Frodo Poupeye en coach Peter Deseure.

MINIEMEN
ZVV Cercle treedt dit seizoen aan met twee miniemenploegen. De opdeling gebeurt hoofdzakelijk op basis van het geboortejaar van de speler. De "witte miniemenploeg" is de ploeg met de jongste spelers die geboren zijn in 2003.

Op de foto herkennen we bovenaan van links naar rechts coach Björn Devriese, Jordy Quintens, Jari Montaigne, Luca Detavernier, Matteo Pollet en afgevaardigde Noël Lekens. Onderaan staan Miel Houdebine, De-Mateo Dobbelaere, Renzo Gevaert, Rron Hajdari, Junior Van Belle en Gert Timmerman.
Ontbreken: Yarne Ballegeer, Mauritz Callewaert en Rune Vandenheede.

De witte miniemenploeg 14/15

PREMINIEMEN
Onder leiding van trainer/coach Dieter Callewaert en met afgevaardigde Tom Vande Ghinste en verzorger Noël Lekens als begeleiders vormen een tiental spelertjes de preminiemenploeg.
De ploeg wordt gesponsord door Ricardo en dochter Latoya De Almeida van "Kring 12"
Op de foto zie je onderaan van links naar rechts Tibo Louwagie, Wyatt De Muinck en Tristan Deblieck; in het midden Rune Vandenheede, Louic Callewaert, Tristan Baillieul en Tibo Hoste en bovenaan verzorger Noël Lekens, trainer Dieter Callewaert en de sponsors Latoya en Ricardo De Almeida.
Verhinderd: afgev. Tom Vande Ghinste en de spelertjes Emiel Kerkhof, Milan Van De Maele en Daan Vande Ghinste.

De Preminiemen 2014/2015

DUIVELTJES
Naast de hoger vermelde jeugdploegen is ZVV Cercle in oktober van start gegaan met een ploeg Duiveltjes en heeft hierdoor in elke jeugdcatagorie een groep jonge spelers en spelertjes. In afwachting dat de bond een volwaardig kampioenschap op poten kan zetten, heeft ZVV Cercle op initiatief van jeugdcoördinator Ivan Vanderhaegen en met medewerking van spuit- en deukenspecialist Mario Baert de koe bij de hoorns gevat en is gestart met een kleinschalig tornooi voor Duiveltjes. Naast ZVV nemen hiaraan nog drie ploegjes deel. Hopelijk wekt het aanstekelig en volgen andere zaalvoetbalploegen, en met hen het PC West-Vlaanderen, om van start te gaan met een ploeg duiveltjes. De jeugd is immers de toekomst !!!
Op de foto hieronder de duiveltjes van zvv Cercle, gekende als de "Green Devils" met onderaan van links naar rechts: Maxim Cornelis, Rune Bertrem, Kiano Baert en Nicolas Tocco; rechtstaand de spelertjes Senne Willems, Jelle van Loocke, Sophiane Gellinck en Senne Vanderhaegen. Bovenaan sponsor Mario Baert, afgevaardigde Mario Tocco, trainer/coach Jürgen Vanderhaegen en afgevaardigde Dominique Bertrem. (foto Els Thenaers).

De Duiveltjes 2014/2015