Dumpi Mart 15/16

De tweede ploeg, die dit seizoen opnieuw gesponsord wordt door DUMPI MART, treedt andermaal aan in 1ste Provinciale. De ploeg zal samengesteld zijn uit een gezonde mix van routiniers en jongeren.Er werd lang getwijfeld of de vereniging de ploeg niet vrijwillig zou laten afzakken naar de laagste provinciale reeks om zo de jonge gasten geleidelijk aan in contact te brengen met competitief provinciaal zaalvoetbal. Uiteindelijk werd, na veel wikken en wegen geopteerd voor de misschien harde, maar korte pijn: hoogste provinciaal niveau. De nieuwelingen, de tweedejaars scholieren Broes Miny, Ben Schmidts, Tim Vancompernolle, Loic Vanhooreweghe en Jaron Vanderhaegen, hebben immers tijdens het voorbije seizoen in de provinciale Jeugdcup voldoende bewijs geleverd van hun kunnen en de vereniging betrouwt er op dat zij met een goede begeleiding hun streng zullen trekken.
Kern: Jonas Declerck en Frederik Warnauts (keepers), Brian Brysse, Angelo Dejonckheere, Jeroen Demeulenaere, Brian Franco, Brecht Goethals, Broes Miny, Ben Schmidts, Tim Vancompernolle, Loic Vanhooreweghe, Jaron Vanderhaegen en Tom Van Maele.
Coaching: Björn Devriese en Renzo Jacobs