Miniemen 2015/2016

Tijdens de voorbije zomervakantie hebben vier spelers vaandelvlucht gepleegd en gebruik gemaakt van de transferperiode om de vereniging te verlaten en over te stappen naar de nieuw opgericht miniemenploeg van De Plakkers Varsenare. ZVV Cercle wenst hen veel geluk.
Meteen is de kern van de ploeg van vorig jarig gereduceerd tot zes spelers. Met deze sterkhouders die de vereniging trouw bleven zal gepoogd worden het even goed te doen als vorig jaar: de kop van de rangschikking en misschien een nieuwe titel. Wellicht zal onbeschikbaarheid als gevolg van ziekte, kwetsuur, familiebijeenkomst, ... roet in het eten gooien. Maar ploeggeest kan alle problemen overwinnen.

Kern:  Ronn Hajdari, Quinten Bacque, Di Mateo Dobbelaere, Renzo Gevaert, Miel Houdebine, Jari Montaigne, Mateo Pollet, Jordy Quintens en Rune Vandenheede.
Coaches: Peter Deseure en Björn Devriese                   Afgevaardigde: Noël Lekens