Scholieren 15/16

Tijdens het seizoen 2015/2016 neemt de vereniging met twee ploegen deel aan de provinciale Jeugdcup: enerzijds zvv Jongventus Cercle Brugge en anderzijds zvv Cercle Groen. Het onderscheid tussen beide ploegen is de leeftijd. Jongventus is samengesteld uit tweedejaars scholieren en Cercle Groen treedt aan met eerstejaars.
Voor de spelers van JONGVENTUS is het hun laatste seizoen binnen de jeugdcompetitie. Na dit seizoen zetten zij de stap naar de "grote mensen". Coach Björn Devriese is aan zijn zesde seizoen toe met de groep. Hij startte zijn activiteiten binnen zvv Cercle als beginnende coach met de miniemen en stapte om de twee jaar mee met de spelersgroep naar een oudere categorie. Van de spelersgroep waarmee hij van start ging, blijven enkel Tim Vancompernolle en Chauncey Martis over. In de tussenliggend categorie kwamen geleidelijk aan spelers bij en haakten er ook af. Dit seizoen werden bij de al ruime kern twee doelgerichte transfers verricht: Joachim Catry en Issam Temsamani vervoegden de rangen. De ploeg en de coach heeft veel ambitie voor de nieuwe uitdaging en doet zonder meer een gooi naar het opperste succes.
De kern: Sahin Akgundogdu, Joachim Catry, Hendrik De Winne, Arne Defour, Victor Descan, Michiel Dutrieux, Chauncey Martis, Sandro Mehmeti, Frodo Poupeye (keeper), Issam Temsamani, Tim Vancompernolle en Loic Vanhooreweghe.
Coach: Björn Devriese                Verzorger: Noël Lekens

Jongventus 2015/2016

ZVV JONGVENTUS met boven (links naar rechts): coach Björn Devriese, Issan Temsamani, Frodo Poupeye en Tim Vancompernolle;
Onderaan: Chauncey Martis, Loic Vanhoorenweghe, Joachim Catry, Sandro Mehmeti en Sahin Akgundogdu ter gelegenheid van de openingswedstrijd op 18 oktober 2015.

De eerstejaars scholieren van ZVV Cercle staan ingeschreven als "ZVV CERCLE GROEN" en nemen net als hun oudere collega's deel aan de Provinciale Jeudcup, het provinciaal kampioenschap voor jongeren. De ploeg staat onder leiding van Peter Deseure die met zijn selectie voor niet minder dan de Vlaamse titel gaat. Eerste stap daartoe is het behalen van de provniciale titel en het opzeilen van het obstakel "Jongventus".

zvv Cercle Groen 2015/2016

De scholierenploeg CERCLE GROEN met bovenaan afgevaardigde Ivan Vanderhaegen, Robin Vandekinderen en verzorger Noël Lekens. Onderaan Angelo Calleeuw, Larsen D'hiet, Miny Broes en Jordy Van Cappel (foto Alain Creytens)