Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Fanionploeg 16/17

Net zoals de voorgaande jaren speelt de fanionploeg van ZVV Cercle in de reeks West van het Vlaams kampioenschap. Na een eerder ontgoochelend seizoen 2015/2016 worden de bakens verzet. Met het aantrekken van Nic Van Belle (één van de stichters in 1985 van de vereniging) als coach, wordt gehoopt op een nieuwe verfrissende wind en de komst van enkele nieuwe spelers. Er is wel geen specifieke doelstelling, maar de ploeg moet op zijn minst behoren tot de betere middenmoot. Aangezien de reeks slechts bestaat uit 9 (!) ploegen, beteket dit dat een ereplaats beoogd wordt.
Groenzwart heeft zvc Assebroeke en Rapid Los Calimeros Beernem als tegenstanders uit de Brugse regio en verder Al Azhar en Eendracht Waregem als West-Vlaamse collega's en de Oost-Vlaamse ploegen ARB Hamme, Moratex Lebbeke en de twee nieuwelingen All Stars en Athletico Sint-Niklaas.
Spelerskern: Jonas Declerck en Frederik Warnauts; Nick Borgonjon, Lorenzo Devriendt, Gautran Mombert, Emile Pollet, Michiel Schoonbaert, Michael Trancez, Kristof Vandenberghe, Glenn Vanderhaegen, Ruben Vanpoucke, Dirk Vansteelandt en Remi Van Belle.
Coaching: Nic Van Belle en Renzo Jacobs