Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Sporthal HOF van STRAETEN VARSENARE

De Sporthal "HOF van STRAETEN" bevindt zich in het centrum van Varsenare ter hoogte van de kerk en naast het terrein van voetbalclub FC Varsenare.  Het adres is: Hof van Straeten, 2, een dreef rechtover de kerk van Varsenare uitmondend op de Oude Dorpsweg en gelegen naast "Bistro-Restaurant Oud Gemeentehuis".

BEWEGWIJZERING
komende uit Brugge:  Gistelse Steenweg (N367), de baan Brugge, Sint-Andries richting Jabbeke en Gistel. Bij het binnenkomen van de dorpskom van Varsenare ter hoogte van de rotonde de tweede afslag, Oude Dorpsweg, nemen en volgen, licht meedraaien naar links tot aan de kerk. De sporthal ligt rechts ter hoogte van de kerk.

komende uit het binnenland:  E40, Brussel - Oostende volgen tot aan de afrit Jabbeke. Richting Jabbeke en vervolgens Brugge. Voorbij de viaduct over de snelweg, bij het binnenkomen van de dorpskom van Varsenare aan de verkeerslichten links, Oude Dorpsweg. Deze volgen tot net aan de kerk. De sporthal ligt links.

Sportcentrum LAGUNA Duinbergen

Het Sportcentrum LAGUNA in Duinbergen (Knokke-Heist) is gelegen in de Krommedijk, 32. Dit is een zijstraat van de Kustlaan, gelegen tussen Knokke (Duinbergen) en Heist, niet veraf van het tenniscentrum.
Telefoon centrum: 050/53.03.35.  Telefoon cafetaria: 050/53.03.33.

Reisweg:
Komende van Brussel en Gent:  Expressweg N31 Brugge-Zeebrugge. Bij het binnenkomen van Zeebrugge, rechtsaf richting Knokke-Heist via de Kustlaan en de Isabelaalaan aan het sluizencomplex. Na de doortocht van de dorpskom van Heist (Elisabethlaan), aan de verkeerslichten voorbij het tenniscentrum van Duinbergen (links van de baan), rechtsaf. Na 50m aan de volgende verkeerslichten de Knokkestraat dwarsen, rechtdoor onder de spoorwegbrug en vervolgens rechtsaf. De inrit naar de sporthal is onmiddellijk in de daaropvolgende bocht op de rechterkant. De sporthal bevindt zich links op het einde van de parking.

Komende van Antwerpen:  Expressweg N49 Antwerpen-Zelzate-Maldegem-Knokke. Op het einde van de Natiënlaan bij het binnenkomen van het centrum van Knokke de (ovalen) rotonde ter hoogte van de kerk volledig nemen en de laatste afslag (N359 / Knokkestraat - net voor het station) rechts naar Heist nemen. De 3de straat links (aan de verkeerslichten) is de Krommendijk waar de inrit naar de sporthal onmiddellijk na de spoorwegtunnel rechtsaf en in de bocht op de rechterkant ligt. 


Grotere kaart weergeven

Sporthal "De LANDDIJK" Zeebrugge

De Sporthal "De Landdijk" is gelegen in de Evendijk-Oost, 246 in het centrum van de dorpskom van Zeebrugge.


Grotere kaart weergeven

Door op één van de 4 pijltjes te klikken, verschuif je het plan in de gewenste richting.  Door de schuif op de schaalmeter te verschuiven kan je uit- of inzoomen naar believen.

Door in de rubriek "kaart" te klikken verkrijg je een stratenplan met straatnamen, door op de rubriek "sat." te klikken verkrijg je een gekleurd satellietbeeld van de site en door op de rubriek "terr." te klikken verkrijg je een lijnenstratenplan met terreinen.  Door willekeurig in de ballon te klikken kan je deze laten verdwijnen of terug oproepen.