Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Sponsordag 2009

Schenking vd wedstrijdbal door Senator Pol Van Den Driessche

De derby van zvv Cercle tegen T. Veldegem t.g.v. de sponsordag op vrijdag 6 maart werd door het Stadsbestuur aangegrepen om sporthal De Landdijk feestelijk te openen na het aanbrengen van een nieuwe en duurzame parketvloer.  De Schepenen H. Decleer (infrastructuur) en A. Lambrecht (sport) stonden er op om de symbolische aftrap te geven met de door senator en Cerclewoordvoerder Pol Van Den Driessche geschonken wedstrijdbal.  Meteen een bewijs voor het bestuur van zvv Cercle dat het Stadsbestuur zijn partners weet te vinden voor belangrijke omstandigheden.

Na de wedstrijd werden sponsors en genodigden ontvangen in de bovenzaal van het Gemeenschapshuis van Zeebrugge voor de jaarlijkse réunie.

Een drankje en een klaptje
Eten ...
en eten ...
en nog eens eten ...

Het gewaardeerd apéritief, met verscheidene hapjes, verliep in ee ontspannen sfeer en werd door iedereen gewaardeerd.  Het was meteen het geschikte moment voor sponsors en spelers om ongedwongen met elkaar kennis te maken.

Deze inleidende receptie, met een kort dankwoord van voorzitter Boudewijn Van Vlaenderen voor de financiële en logistieke steun van de vele sponsors, was meteen de aanzet om geleidelijk aan te schuiven voor een heerlijk koud buffet met een in overvloed aangeboden grote variatie van vlees- en visschotels.  Een aangepaste frisse witte wijn of een kloeke Franse rode wijn was de gepaste begeleider bij al deze gerechten.

Als verlengstuk werd door meer dan één sponsor en genodigde nog een verlengstuk gebreid aan een aangename avond met een fris getapt pilsje of een glas wijn.

en maar eten ... ... tot we niet meer kunnen. Oef

foto's a. creytens & carina