Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Sponsordag 2010

Een honderdtal genodigden konden op vrijdag 5 maart genieten van een tot op de laatste minuut spannende ontmoeting van de belofteploeg Dumpi Mart Cercle tegen zvc Strubbe Damme (einduitslag 2-1) en van de overtuigende 6-4 overwinning tegen Verboma 05 Staden.

Aanschuiven a.u.b. ....
en doorschuiven a.u.b. ...
en tast maar toe !

Voor de sponsors, genodigden, pers- en federatiemensen was met deze twee gewonnen zaalvoetbalwedstrijden de avond nog niet ten einde.

In het Gemeenschapshuis van Zeebrugge konden ze, zoals het de traditie wil, vooreerst proeven van heerlijke hapjes bij een glaasje witte wijn.  Nadien hadden ze een ruime keus van verschillende koude vlees- en visgerechten en achteraf, voor wie de maag nog niet ten volle gevuld was, nog te kunnen genieten van (warme) vol-au-vent en gyros.  Dat alles om duim en vingers af te likken was, hoeft geen betoog.

Met het het Paasverlof in het vooruitzicht waren er voor de zoetemondjes nog paaseitjes met heerlijk dampende koffie.

Tot slot werd de nabespreking van de beide wedstrijden door de echte voetbalkenners nog doorgespoeld met frisse dranken of een glas stevig druivenvocht, wat zorgde voor een gezellig afsluiten van deze, opnieuw geslaagde, sponsoravond.  Of zoals het luidt: de afwezigen hadden (andermaal) ongelijk.

Foto's Georges Debacker

Meter Liliane met een tussendoortje sommelier Rik en Ivan zei dat het goed was

Foto's Alain Creytens