Sponsordag 2012

Eetfestijn Pardon, service ... FC Varsenare voorzitter G. D'Hondt Mathias & zijn harem

Foto's Alain Creytens

Sponsoravond 3 februari 2012

Vrijdag 3 februari stond met stip aangeduid in de agenda van zaalvoetbalvereniging Cercle Brugge.  Die dag zou in thuishaven sporthal Hof ter Straeten in Varsenare de traditionele sponsordag georganiseerd worden gekoppeld aan de regionale derby tegen buur Rapid Beernem met om 19u de wedstrijd van belofteploeg Dumpi Mart Cercle tegen de Rapid Subs en om 20u de ontmoeting van de “grote” jongens.  Daarna zouden de genodigden ontvangen worden in de kantine van FC Varsenare.

De sneeuwbui in de loop van de latere namiddag werd echter de spelbreker.  Omwille van de steeds groeiende verkeersproblemen besliste de zaalvoetbalbond in de vooravond uitzonderlijk een algemene afgelasting uit te vaardigen.  Geen wedstrijden dus in de sporthal, des te vroeger een gezellig treffen van de zvv-sympathisanten in de kantine van FC Varsenare die door voorzitter Gilbert D’hondt bereidwillig ter beschikking werd gesteld, maar ook dank zij de medewerking van KSV Cercle dat door het vervroegen van de derby der beloften tussen Cercle en Club van vrijdag naar donderdag de kantine vrij maakte.

Zoals de vorige edities werd het opnieuw een gezellige avond.  Ondanks besneeuwde en gladde wegen waren omzeggens alle genodigden aanwezig om te genieten van het klassieke vis- en vleesbuffet, aangevuld voor de liefhebbers met frietjes en Vlaamse karbonades op grootmoeders wijze.

Met een koude, en misschien gladde nacht in het vooruitzicht, keerden rond middernacht, de een wat vroeger dan de ander, de groenzwarte adepten stilaan huiswaarts, uitkijkend naar een volgende ontmoeting met de groenzwarte zaalvoetbalvereniging.

Foto's Alain Creytens

zvv Cercle met in het midde sponsor Marc De Jonckheere van Dumpi Mart    Foto ACR