Sponsordag 2014

Zoals de traditie het wil, ontving het bestuur van zvv Cercle in het voorjaar van 2014 (vrijdag 21 februari) zijn sponsors, logistieke steuners en medewerkers als dank voor hun steun tijdens de voorbije tijd. Het werd opnieuw een succesvolle avond.

De zaalvoetballiefhebbers kregen eerst de mogelijkheid om de beloften aan het werk te zien. In hun reeks 1ste Provinciale waren ze gastheer voor Electro Raes Heist. het werd een wedstrijd vol suspens die uiteindelijk in de slotminuut eindigde op een 6-6 gelijkspel. Hiermee deden de gasten van coach Renzo Jacobs een belangrijke stap richting redding.

De wedstrijd nadien was de eerste ploeg om 20u aan de beurt voor de confrontatie met zuiderbuur DS Stasegem '12. Na een wervelende start werd het uiteindelijk een kat-en-muisspel waarin groenzwart zich duidelijk de meerdere toonde. Dit vertaalde zich uiteindelijk in een overtuigende 6-1 eindscore.

Na deze twee wedstrijden, een ware propaganda voor het zaalvoetbal, werden de gasten uitgenodigd op de receptie in de kantine van FC Varsenare (waarvoor dank aan het bestuur). Na een glaasje Cava en een passend hapje mochten ze aanschuiven voor een koud buffet. Iedereen kon zich naar believen tegoed doen aan vlees, vis, groenten en diverse sausen. Alles was weer in overvloed ter beschikking. Als toemaatje mochten de zoetemondjes nog genieten van een, twee, zelfs drie pralines bij een heerlijk dampende koffie. De Bourgondiërs gaven liever de voorkeur aan enkele proevertjes van diverse kaassoorten. Kortom, ... voor ieders smaak was het weer raak!

En achteraf waren er uiteraard de groenzwarte verknochten die als ware trainers in spé de komende wedstrijden van KSV en de play-off wedstrijden analiseerden en de would-be managers die de voorbije en toekomstige transfers bespraken en analyseerden. Zouden die analyses aan de basis hebben gelegen van de spectaculaire ommekeer daags nadien tegen KV Mechelen waar de hopeloze 0-2 achterstand aan de 87ste minuut nog weggewerkt werd tot een klinkende en verdiende 3-2 zege.