Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

15 januari 2017 - 3de Tornooidag 2016/2017 - Varsenare

Na de uitwisseling van de nieuwjaarswensen werkten zowel de White Devils als de Black Panthers hun 3e speeldag af in de minicompetitie zaalvoetbal voor duiveltjes. De tegenstanders waren ZVC Middelkerke en Soccer B Futsal Langemark. Spijtig genoeg waren de dappere kustjongens (met gewestelijke spelertjes) helemaal niet opgewassen tegen het elitegeweld van zijn drie tegenstanders. Soccer B Futsal was met slechts vijf spelertjes en een coach present, ondersteund door een handvol ouders. De delegatie vergat meermalen het verschil tussen “zaalvoetbal” en “futsal” waarbij dat laatste eerder een kopie is van veldvoetbal in de zaal!

De White Devils speelden een mindere openingspartij tegen Soccer en verloor nipt met een achterwaarts kopbaldoelpunt, eigenlijk typisch voor het veldvoetbal, eindstand 2-3.

De Black Panthers hadden hun “broeders” goed gadegeslagen tijdens die openingspartij en nadat ZVC Middelkerke simpel opzij werd gezet, dacht de Soccer-ploeg het zwarte pantertje eventjes te gaan wassen! Maar in een mum van tijd stond de Cercle-boys 2-0 voor en aan de rust was het al 4-0 en was een hogere score zelfs niet ondenkbaar. De tweede helft verliep evenwichtiger en de Blacks klokten af met een meer dan verdiende 6-2 eindstand.

Zoals gezegd was het sportief en heel positief ingestelde Middelkerke, met zoontje Loeka van ex-Cerclekapitein Denis Viane tussen de rangen, aan een onmogelijke opdracht bezig tegen de Whites en kreeg het een karrevracht goals om de oren. De ploeg onderging het allemaal dat met waardigheid!

De “broederstrijd” tussen White en Black werd gewonnen door de Whites die hun vorm terug gevonden hadden. De partij verliep in opperbeste sfeer, enkel naar het einde toe bracht een slippertje binnen het supporterslegioen dit even aan het wankelen maar alles werd met de mantel der liefde bedekt. Een 2-2 ruststand was een correcte weergave van de eerste speelhelft. Tijdens de tweede helft kregen de Blacks een kleine inzinking te verwerken die hen puntengewin kostte. Eindstand 7-3.

Aan het einde van de namiddag hadden de Green Devils (preminiemen U11) nog een oefenmatch ingelast vooraleer volgende week in Gistel hun competitie terug op gang te trekken. Tegenstander waren de U13 IP van FC Varsenare, geleid door Karel Maenhout, voormalig jeugdcoördinator van Cercle. Het werd een knappe 3-2 overwinning van de Greens tegen hun twee jaar oudere opponenten. (IvdH)

Ploegsamenstellingen:
White Devils: doelman en kapitein Birke Saelens en de spelers Kenji Baert, Senne De Rycke, Matthis Decaesstecker, Rafael Deldaele, Kenny Duyck, Simon Gellinck, Lotte Vanderhaegen en Ward Vlaeminck.
Coaches Peter Deldaele en Sammy Gellinck  -  Afgevaardigde Stef Roelen.
Black Panthers: doelman en kapitein Xander Rammant en de spelers Arnaut De Clerck, Kobe Jolyt, Torben Lauwers, Nigel Simoen, Emiel Van Hulle en Matisse Vandevelde.
Coaches Jan Rammant en Free Van Hulle  -  Afgevaardigde Dany Jolyt

Ivan Vanderhaegen stond in voor de coördinatie en het goede verloop en was Noel Lekens de "soigneur" van dienst.

4de TORNOOIDAG voor DUIVELTJES - zondag 15 februari 2015
2de "DEVILS CUP" van zvv CERCLE BRUGGE

ZVV Cercle Brugge was bereid om zorg te dragen voor de 4de tornooidag voor duiveltjes en zo de allerkleinsten maximaal te laten proeven en het zaalvoetbal en samen met hun directe familie te laten genieten van de sierlijkheid en techniciteit van het zaalvoetbal.
Na de eerste editie van 18 september bevatte de tweede editie van de door zcc Cercle Brugge ingerichte duiveltjescup een belangrijke meerwaarde: naast de "Green Devils" was er nu ook de deelname van de "White Devils". Dit betekende meteen dat naast de 9-jarigen nu ook de 7 en 8-jarigen op een meer evenwaardige wijze enkele zaalvoetbalwedsrtrijden mochten en konden spelen.

De POULE van de U7 en U8
Om 13u was het spanning troef: hoe zouden de jonste gasten het doen met tegenstrevers als Daring Brugge en FC Varsenare? Trainer Peter Deldaele stond borg voor de juiste opwarming en nodige instructies, de afgevaardigden Sammy Gellinck en Stef Roelens waren de gepaste begeleiders. De ploeg bestond uit doelman Birke Saelens en de spelers Kenji Baert (klein Duimpje), (krullebol) Senne Derycke, Rafaël Deldaele, (laatste man) Kenny Duyck, Simon Gellinck, (lady) Lotte Vanderhaege en Niels Willems

zvv "White Devils" Cercle - FC Varsenare (U7/U8): 3 - 2
Vol vuur vatten de zvv-ers hun wedstrijden tegen de plaatselijke "blauwzwarten" aan. Precies als geboren zaalvoetballers speelden ze bal snel en precies rond. Zo schoof Kenny op een bepaald moment van aan de zijlijn de bal gepast naar Simon die Senne bediende waarop met een plaatsbal het eerste doelpunt van de withemden gerealiseerd werd. Na enkele mooie acties was het Rafaël die voor de tweede goal zorgde. De ploeg speelde onverdroten verder op zoek naar een derde treffer waardoor Varsenare de kans kreeg op de aansluiting. De derde goal zou eer toch komen. En hoe! Kenny gaat solo tot aan de hoek van het terrein. Iedereen verwacht een achterwaartse pass, maar Kenny haalt een lob uit zijn trukendoos waarmee hij niet alleen twee verdedigers verschalkt maar ook nog eens de doelman verrast. In extremis belandde een verdwaalde bal nog in het Cercledoel waardoor de wedstrijd eindigt op 3-2. De eerste zaalvoetbalwedstrijd van de "White Devils" is meteen een shot in de roos en een aanzet voor verdere successen.

zvv "White Devils" Cercle - Daring Brugge (U7): 7 - 0
Onze allerjongsten hebben er van meetaf zin in en gaan voluit voor de winst. Dit vertaalt zich in continu aanvalswerk. Een aanval met Lotje, Simon en Kenji wordt door de kleinste van de bende met de binnenkant voet succesvol afgesloten. Daring Brugge krijgt een ware stormloop te verwerken en Simon kan in de rebound een solopoging van Lotte succesvol afwerken. Rafaël volgt het goede voorbeeld met een derde treffer en de 4-0 komt van Lotje die als enig meisje bewijst dat ook vrouwen hun mannetje kunnen staan. Tijdens de tweede helft wordt de witte stormloop verder gezet. Na enkele mooie combinaties vervolgt Kenny het doelpuntenfestival met een vijfde treffer. Senne en Rafaël vervolleidgen tot de 7-0 eindstand.
Na deze tornooiwinst weerklinkt "Forza Cercle" luider dan ooit in de sporthal. (MaB)

De debuterende De bekerwinnaars

De POULE van de U9
Na de vorige drie edities succesvol te hebben afgesloten, keken de "Green Devils" hoopvol uit naar de vierde tornooizege. Vooral omdat ze hun "witte collega's" het goede voorbeeld zagen geven. Coach Jürgen Vanderhaegen was even geconcentreerd en gaf zijn instructies over speelwijze en te verwachten spelerlswissels aan volgende kern: doelman Rune Bertrem en spelers Kiano Baert, Maxim Cornelis, Sophiane Gellinck, Nicolas Tocco, Jelle Van Loocke en Senne Vanderhaegen.

zvv "Green Devils" Cercle - Daring Brugge: 11 - 0
Scheidsrechter Roland De Vlieghe had de wedstrijd nog geen elf (11) seconden laten aftrappen of het was al prijs. Senne had de bal onderschept en in de loop van Jelle meegegeven. Die liet de geboden kans om af te maken niet liggen. Dertig seconden later draaiden ze de rol om en mocht Senne de 2-0 scoren. Ook de 3-0 was een samenwerking tussen hen beiden. Jelle scoorde vervolgens de 4-0 na een solotocht en de 5-0 ruststand was een realisatie van Kiano op aangeven van Nicolas.
Tijdens de tweede helft zorgde Nicolas al glijdend voor de 6-0 en een half minuutje later deed Kiano het over voor de 7-0. Het daarop volgend doelpunt was voor Senne Vdh. Nadat hij de bal mooi in zijn loop had gekregen door Nico trok hij van het middenpunt voor een solotocht richting doel waar hij met een "fainte" de keeper in de luren nam. De 9-0 komt op naam van Nicolas die een op de paal gestrande bal van Kiano succesvol in doel kon plaatsen. De dubbele cijfers werden gerealiseerd door Sophiane als besluit van een solotocht. Het elfde en laatste doelpunt was het resultaat van een gezamenlijke actie: Senne kruist de bal van de ene flank naar de andere waar Kiano de flank afdweilt om vervolgens de bal naar Sophiane te spelen die met een gekruist shot de bal via de binnenkant van de paal binnen trapt. Globaal genomen kon Daring Brugge weinig inbrengen tegen het snelle combinatievoetbal van de "Green Devils".

zvv "Green Devils" Cercle - zvc Middelkerke: 5 - 0
De wedstrijd was hoofdzakelijk groengetint maar de gecreëerde doelkansen werden niet geconcretiseerd. Tot Jelle plots uit het niets een lob buiten het bereik van de doelman plaatste. De klassieke "Koman Cercle Koman" weerklonk en gaf Senne Vdh de nodige stimulans om met een verrassende solotocht al zijn opdagende tegenstanders voor schut te zetten en de 2-0 op het bord te zetten. Middelkerke repliceerde wel maar de groenzwarte verdediging stond paraat. In de reactie, opgezet met een uitworp van doelman Rune naar Jelle aan de middenlijn, kwam de bal terecht bij Nicolas die met een hard gekruist shot de derde treffer scoorde. Een combinatie tussen Jelle en Kiano resulteerde met een doelpunt van Jelle in de 4-0 ruststand.
Tijdens de tweede helft dwongen beide ploegen kansen af, maar ze werden niet afgemaakt of de bal strandde op het houtwerk of vond de keeper op zijn weg. Pas aan het eind van de wedstrijd komt er nog een doelpunt van Sophiane die in de rebound een eerdere poging van Kiano succesvol kon afwerken.

zvv "Green Devils" Cercle - KVK Maldegem: 8 - 1
De "Green Devils" hadden aan een gelijkspel genoeg om voor de vierde maal het duiveltjestornooi te winnen, maar gingen voluit voor de winst. Nog binnen de eerste minuut was het al 1-0 via Jelle. De 2-0 kwam er via Nicolas en andermaal Jelle zorgde voor de geruststellende 3-0. Na een afgeweerde Cerclehoekschop was een Middelkerkse speler iets vlugger bij de wild weggetrapte bal dan de nochtans attent meespelende Rune. Gevolg: sedert lang dienden de "Green Devils" een doelpunt toe te staan. De spelers lieten het niet aan hun hart komen want er restte nog een volledige tweede helft om te reageren.
Senne Vdh. zorgde al vlug voor de vierde Cercletreffer en Kiano voor de vijfde. Met deze 5-1 voorsprong mocht Senne Vdh gerust zijn balbeheersing aantonen met enkele knappe staaltjes schijnbesegingen en de 6-1 als resultaat. Na ettelijke vergeefse pogingen slaagde uiteindelijk ook Maxim er in met een enig mooie lob zijn doelpuntje mee te pikken en in de slotfase was Kiano de auteur van het achtste en laatste doelpunt van de dag voor de "Green Devils".

Met deze ruime overwinning behaalt de ploeg zijn 4de tornooizege op vier deelnames met niet minder dan 17 gewonnen wedstrijden op een rij! Nieuwe uitdagingen komen in het vooruitzicht. (MaB)

Hieronder een gezamenlijke foto voor de aftrap van de beslissende wedstrijd met bovenaan van links naar rechts teamleider en tornooisponsor Mario Baert, afgevaardigde Dominique Bertrem, coach Jürgen Vanderhaegen, KVK-trainer Christophe Tysebaert, tornooileider Ivan Vanderhaegen en ref Roland De Vlieghe;
De "Green Devils" Rune Bertrem, Senne Willems, Kiano Baert, Maxim Cornelis, Nicolas Tocco, Jelle Van Loocke, Sophiane Gellinck en Senne Vanderhaegen;
KVK Maldegem met Andreas Roels, Vitas Annicaert, Brooklyn Branders, Mats Paret, Lander Loeys, Sander Defoor en Mauro Annicaert.

Het winnende Green Devilsteam samen met KVK Maldegem Gelukkige Cerclespelers met de gewonnen beker

3de TORNOOIDAG voor DUIVELTJES - zondag 18 januari 2015

Zondag 18 januari beloofde een zware dag te worden. Normaliter zouden onze "Green Devils" hun kampioenschapswedstrijd met de U9 van KSV betwisten op KV Oostende. Door de slechte weersomstendigheden en de gevolgen ervan op diverse terreinen werd de speeldag echter geannuleerd. Dan maar opteren voor een vriendschappelijk treffen tegen de buren onder de noemer "It's derby time". Maar door de snijdende wind, de gietende regen die dan nog eens overging in smeltende sneeuw, werd dit vervangprogramma voortijdig afgeblazen. Na een ontdooiïngsperiode werd richting Lombarsijde getrokken voor de door zvc Berca Middelkerke ingerichte 3de Provinciale Tornooidag voor Duiveltjes. De tegenstanders waren Sp. Blankenberge, Berca Middelkerke A & B, SK Spermalie en Davo Westende. Dit betekende in totaal vijf (5) wedstrijden voor elke ploeg of .... een lange namiddag vol zaalvoetbal. De strijd diende geleverd te worden zonder Nicolas Tocco omwille van familiale verplichtingen en Thor Verstraete, geveld door hardnekkige griep.
zvv "Green Devils" Cercle - SK Spermalie: 6 - 0
De groene duiveltjes mochten het tornooi openen. Zoals coach Jurgen Vanderhaegen het vooraf gevraagd had werd de ongekende tegenstander eerst voorzichtig afgetoetst, maar al gauw bleek dat de Brugse aanvalsdrift niet te tomen was. De zes doelpunten werden gecoord door Maxim Cornelis (2x), Jelle Van Loocke (2x en een strafschop) en Senne Vanderhaegen.

zvv "Green Devils" Cercle - Davo Westende: 5 - 0
Davo Westende zorgde in de aanvangsfase voor aardig wat tegenstand maar tegen het mooie groenzwarte combinatievoetbal was er uiteindelijk geen verweer. Met breed opgezet aanvalsspel werd via de flanken telkens opnieuw mooie actie opgezet en al dit getikketak leverde uiteindelijk vijf doelpunten op via Kiano Baert (2x), Sophiane Gellinck, Jelle Van Loocke en Senne Vanderhaegen.

Berca Middelkerke B - zvv "Green Devils" Cercle: 0 - 9
Eenrichtingsvoetbal tegen de Middelkerkse B-ploeg met die randbemerking dat Groenzwart de gaskraan noeg niet volledig opendraaide om nog voldoende reserve te hebben voor de twee resterende wedstrijden. Medewerkers aan het doelpuntenfestival: Maxim Cornelis en Sophiane Gellinck met elk 3 doelpunten, Jelle Van Loocke (2x) en Senne Vanderhaegen (1X).

zvv "Green Devils" Cercle - Sp. Blankenberge: 3 - 0
Deze wedstrijd had een bijzonder tintje voor Jelle die tegen zijn gewezen ploeg aantrad. Rekening houdend met de uitslagen van de drie voorgaande wedstrijden speelde Blankenberge eerder behouden en hield de bal achteraan over en weer gaan. Cercle liet de kustploeg rustig zijn gang gaan tot het gepast kon toeslaan met een tegenprik. Hierdoor bleef de eindstand beperkt tot groene doelpunten van Maxim Cornelis, Senne Vanderhaegen en Jelle Van Loocke.

zvv "Green Devils" Cercle - Berca Middelkerke A: 3 - 0
Bij aanvang van de slotwedstrijd was de eindwinnaar van het tornooi al gekend. Het weerhield de Cerclejeugd om de wedstrijdzege na te streven en meteen al hun wedstrijden van de dag. Met de juiste aanwzijzingen van de coach en doelpunten van Kiano Baert, Jelle Van Loocke en Senne Willems werd dit ook bewerkstelligd.

Met deze vijf wedstrijdzeges behaalde de ploeg niet alleen de eerste plaats van deze tornooidag, het was meteen de 3de eindzege op drie organisaties. En nog meer: met een reeks van 14 ongeslgen wedstrijd. En als summum: een namiddag met vijf wedstrijden zonder enig tegendoelpunt!
De namiddag werd dan ook logisch afgerond met een vreugdedans in de kleedkamer en het verorberen van een smaakvolle boterkoek. De eindzege werd opgedragen aan de jarige Petra, echtgenote van sponsor Mario Baert, drijvende kracht achter de "Green Devils". Hieronder de winnende formatie voorafgaand aan de prijsuitreiking met vlnr: Senne Willems, Jelle Van Loocke, Maxim Cornelis, Kiano Baert, Senne Vanderhaegen en Sophiane Gellinck. Zwevend over de grond de moeilijk te kloppen doelman Rune Bertrem. (MaB)

2de TORNOOIDAG voor DUIVELTJES - zondag 4 januari 2015

De tweede editie van het provinciaal duiveltjestornooi werd georginiseerd door zvc Opex Oostende en werd door de zeven ingeschreven ploegjes afgewerkt in sportcomplex "De Spuikom". Om de organisatie practisch mogelijk te maken werden de ploegen ingedeeld in twee poules. De Green Devils zaten in Poule A samen met de kustploegen KV Oostende en KSV Bredene A en de blauwgelen van SK Eernegem. In de B-Poule zaten dan de B-ploeg van KSV Bredene, de U9-ploeg van KSV Bredene en als gastploeg GS Hoboken.

KV OOSTENDE - zvv GREEN DEVILS CERCLE: 1 - 4
Van meetaf aan was het duidelijk dat de zeekapiteins te licht uitvielen voor onze groenzwarten. Na een paar net niet gelukte doelkansen was het dan eindelijk zo ver: op assist van Nicolas Tocco slaagt Senne Vanderhaegen er in de openingstreffer te scoren. Meteen was de toon gezet en was het de beurt aan Maxim Cornelis om op voorzet van Senne de KVO-keeper tot tweemaal toe te verschalken met een plaatsbal. Maar ook de "boarebieters" slagen er in om tegen te scoren.
Na de herneming kan Kiano Baert nog een doelpuntje tegen de netten te prikken waardoor de eerste poulewedstrijd met eenrichtingsvoetbal zegevierend met 1-4 wordt afgefloten.

ZVV GREEN DEVILS CERCLE - SK EERNEGEM: 9 - 0
De tweede plaatsingswedstrijd is gemakkelijk te omvatten als volgt: tegenstander gewikt en gewogen, en te licht bevonden. De Green Devils hadden bovendien geen medelijden met hun tegenstanders en bouwden hun voorsprong voortdurend verder uit.Met de regelmaat van een klok werden de doelpunten gescoord: 10 stuks in een tijdspanne van 18 minuten speeltijd!
Doelpuntenmakers van dienst: Kiano Baert (2), Maxim Cornelis (2), Sophiane Gellinck (1), Nicolas Tocco (1), Jelle Van Loocke (2) en Senne Willems (2).

ZVV GREEN DEVILS CERCLE - KSV BREDENE A: 9 - 0
De derde poulewedstrijd verliep gelijkaardig aan de voorgaande en het werd dus opnieuw een doelpuntenfestival. Na de openingstreffer van Kiano Baert volgde in de eerste helft nog treffers van Sophiane Gellinck, twee van Senne Willems. Kapitein Kiano Baert zorgde finaal voor de 5-0 ruststand.
Na een verschuiving van de pionnen door trainer Jürgen Vanderhaegen werd de doelpuntenmolen verder aangezwengeld met een goal van Jelle Van Loocke en in de laatste drie minuten met evenveel doelpunten door tweemaal Maxim Cornelis en nog eens Jelle.

Uit deze drie plaatsingswedstrijd puurden de manschappen van coach Jürgen Vanderhaegen, tot grote vreugde van de trainer, afgevaardigde Dominique Bertrem, verzorger Noël Lekens en niet in het minst sponsor Mario Baert, niet minder dan 23 doelpunten in een tijdspanne van 3 x 18 minuten speelminuten of een gemiddelde van een doelpunt om de twee en een halve minuut.

FINALE: ZVV GREEN DEVILS CERCLE - GS HOBOKEN: 0 - 0 (strafschoppen: 3-1)
Zoals verwacht werd GS Hoboken, een zaalvoetbalvereniging die wekelijks met alle jeugdploegen op zondagavond traint in de zaal Soghvliedt, de winnaar van de andere reeks. De confrontatie beloofde de suspens van de namiddag te worden. De aanhef verliep gelijkopgaand en zeer spannend. Er viel wel een groot waardeverschilt te noteren ten overstaan van de plaantsingswedstrijden. De ZVV-ers slaagden er wel in enkele kansen te creëren, maar de afwerking was er nu niet niet. Beide ploegen gingen nochtans voluit hun kans wat uiteindelijk zou leiden tot een uitputtingslag. Maar dat liet doelman Rune Bertrem toe ook een kennis te laten maken met zijn klasse. Stond hij tijdens de vorige drie wedstrijden eerder als een toeschouwer op het veld, dan mocht hij nu al zijn gaven aanspreken om de nul op het bord te houden. En dat deed hij ondermeer door een bal uit de winkelhaak te pareren en even later door met een gepast uitkomen een tegentreffer te voorkomen. Zo eindigde de wedstrijd zoals ze begonnen was: met een scoorloos gelijkspel. Strafschoppen zouden de winnaar aanduiden.
Coach Jürgen nam daarbij zijn verantwoordelijkheid en duidde met Jelle, Maxim en Sophiane drie koele kikkers aan. Jelle mocht beginnen en knalde meteen de bal gecadreerd in de rechterbovenhoek binnen: 1-0. Hoewel Rune bij de Hobokense beurt opteerde voor de goede hoek, kon hij de bal net niet raken: 1-1. Maxim liet zich door niets of niemand afleiden en plaatste de bal rechtsboven in het dak van het doel: 2-1. Rune kende nu zijn taak en devieerde de getrapte strafschop met een mooie parade uit het doel: 2-1. Sophiane besefte dat hij met het omzetten van zijn bal de finale kon afsluiten. En wat van hem verwacht werd, realiseerde hij: 3-1 en de finale was meteen beslist.
Zo werden de Green Devils winnaar van het Nieuwjaarstornooi na een bloedstollende wedstrijd.
Na de prijsuitreiking waaraan KSV Cerclekapitein Hans Cornelis zijn medewerking verleende, was de ganse groenzwarte familie uiterst tevreden en liep de Cercledelegatie met een stralend gezicht rond. (Bévé)

1ste "GREEN DEVILS CUP" - zondag 23 november 2014

De Cup diende gespeeld te worden zonder Maxim Cornelis die 's morgens tijdens de wedstrijd met KSV tegen Sporting Lokeren een kwetsuur opliep en noodgedwongen forfait diende te geven. De 8-jarige Thor Verstraete toonde zich echter een waardige vervanger.

ZVV GREEN DEVILS - MOERKERKE FC:  6 - 0
De groenzwarte duiveltjes namen onmiddellijk het voortouw en tikten de bal mooi rond zodat de Moerdammers eigenlijk meer achter de bal liepen dan er mee speelden. Dit mooi samenspel leidde in de 5de minuut tot het openingsdoelpunt van de voet van Sophiane Gellinck. Drie minuten later was het de beurt aan Senne Vanderhaegen en Kiano Baert zette zijn gewezen ploeg ongenadig op een 3-0 achterstand aan de rust.
De rust werd gebruikt om enkele wissels door te voeren. De tweede helft bracht eenrichtingsvoetbal gekruid met nog drie mooie doelpunten. Jelle Van Loocke deed met twee kanonballen de netten trillen en Thor Verstraete zorgde na een solotocht voor de 6-0 eindscore. Het was enkel dank zij het prachtige weerwerk van de Moerkerkse keeper dat de stand niet hoger opgelopen was.

ZVV GREEN DEVILS - zvc MIDDELKERKE:  8 - 0
Met de nodige richtlijnen van coach Jürgen Vanderhaegen in het achterhoofd werd de tweede wedstrijd vol moed aangevat. Met verzorgde combinaties en lichtjes afwachtend werd de waarde van de kustploeg afgetast om nadien toe te slaan met snelle uitbraken. Dit resulteerde uiteindelijk in 5 doelpunten voor Jelle, twee voor Nicolas Tocco en eentje voor Kiano. Zij konden hiervoor rekenen op stuk voor stuk mooie assists  van Senne VDH (3x), Kiano en Jelle (elk 2x).
Middelkerke bracht bij momenten mooi zaalvoetbal en wist goed stand te houden maar vond uiteindelijk geen gepast antwoord op de uitgekiende speelwijze van de Green Devils.

ZVV GREEN DEVILS - KVK MALDEGEM:  8 - 0
De groenen waren tuk op een nieuwe en derde zege die niet alleen tornooiwinst zou opleveren, maar ook de fel begeerde eraan verbonden beker.
De lonende taktiek van de vorige wedstrijd tegen Middelkerke werd uiteraard aangehouden: terughoudend afwachten en toeslaan op het gepaste moment. Wanneer Kiano als een pijl uit een boog de zijlijn afliep en gepast doorschoof naar Nicolas was de doelpuntentrein vertrokken. Aan een razend tempo volgde de ene aanval na de andere. Zo kon Senne VDH twee pareltjes scoren en nadien Senne Willems na een solotocht. Sophiane zette daarop tweemaal na elkaar drie tegenstanders in de wind om daarna finaal de keeper tegenvoets te nemen. Ook Jelle ging op solotocht en lukte hieruit twee doelpunten. Het laatste doelpunt was opnieuw voor Jelle op aangeven van Kiano. En zo werd de derde partij zegevierend afgesloten met 8 - 0.
Opmerkelijk is dat de Green Devils geen enkel doelpunt dienden toe te staan en niet minder dan 22 keer de bal tegen het net kreeg.
Na afloop van deze wedstrijd, die tevens gold als finale, mocht een fiere tornooisponsor Mario Baert de beker overhandigen aan zijn Green Devils die hij ook als carrossier sponsort.

Ploegsamenstelling: Kiano Baert, Rune Bertrem, Sophiane Gellinck, Nicolas Tocco, Senne Vanderhaegen, Jelle Van Loocke, Thor Verstraete en Senne Willems.
Coach: Jürgen Vanderhaegen
Afgevaardigden: Dominique Betrem en Mario Tocco

De winnende Green Devils

De "GREEN DEVILS" die de eerste "Green Devils Cup" speelden en glansrijk wonnen: vlnr: Thor Verstraete, Jelle Van Loocke, Rune Bertrem, Kiano Baert, Sophiane Gellinck, Senne Willems, Senne Vanderhaegen en Nicolas Tacco. (Maxim Cornelis was verhinderd door kwetsuur).
Boven: coach Jürgen Vanderhaegen, afgevaardigde Dominique Bertrem, sponsor carrossier Mario Baert en afgevaardigde Mario Tocco.