Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Kampioenschap 2012/2013

Vrijdag 26 april 2012 / DUMPI MART - Balboas SIJSELE: 6 - 2

OPDRACHT VOLBRACHT !
Coach Renzo Jacobs moest noodgedwongen drie wijzigingen doorvoeren t.o.v. de vorige week verloren partij tegen hekkensluiter Strubbe Damme. Geveld door een hardnekkige kwetsuur nam kapitein Jeroen Demeulenaere opnieuw de taak van afgevaardigde waar en draagt op die manier zijn steentje bij voor zijn ploeg, een geste die door het bestuur op enorme waardering kan rekenen. Dumpi was vastbesloten om de slotwedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten en zo definitief afstand te nemen van de staart van de rangschikking.

Het sterke aanvangskwartier deed de tegenstander, die niks meer te winnen of te verliezen had maar het spel eerlijk speelde, de das om. Een technische fout bij de bezoekers werd onverbiddelijk afgestraft door Tom Van Maele. Zijn vrije trap van in het strafschopgebied verdween in het dak van het doel. Tom, als regulator alom aanwezig, zette vervolgens op een tegenaanval Brecht Goethals op weg naar de verdubbeling van de stand. Er mocht gewag worden gemaakt van een felle start, zeker nadat Angelo Dejonckheere door de dribbelvaardige Remi Van Belle op zijn wenken bediend werd, met de 3-0 als resultaat. Op het kwartier werd het zelfs nog erger voor de volkomen verraste bezoekers die de 4-0 om de oren kregen na een mislukte poging van scholier Jaron Vanderhaegen maar die door de vrijstaande Tom wel benut werd. Een zware fout op Tom verdiende even later geel maar de ref kon er nog mee leven. De eerste echte doelkans voor Balboas werd opgetekend na 20 minuten maar werd volkomen de nek omgewrongen. Na een wervelende actie trof Jaron nog de lat en doelman Frederik Warnauts kon zich op slag van rust onderscheiden met het verijdelen van een tegentreffer nadat de lat zijn bondgenoot was geweest.

Na de pauze bleek de DUMPI-machine te sputteren. Een volledig uit het oog verloren bezoekende aanvaller kon vanuit het niets de 4-1 scoren en Dumpi kwam zelfs goed weg toen de scheidsrechter een doelpunt afkeurde wegens een vermeende duwfout. Een te enthousiaste tegenstander liep dan toch tegen een gele kaart aan. Vanaf dat moment werd de druk op Dumpi groter. De thuisploeg moest in zijn schelp kruipen, maar kon rekenen op zijn beresterke sluitstuk om de aansluiting te verhinderen. Die aansluiting kwam er, ondanks alle verweer, uiteindelijk toch. Jasper Quicke, onze tweede scholier, kreeg nog een unieke mogelijkheid om met een vijfde treffer de Sijseelse omknelling te doorbreken, maar de doelman pakte uitstekend. Het kantelmoment van de wedstrijd kwam er na 21 minuten. Een mislukt bezoekend schot verdween richting hoekschopvlag maar week nog even af op de hiel van een totaal verbouwereerde Brecht. De bal zwiepte en belandde … op de lat, viel pardoes in de voeten van de kwieke Remi die met hulp van bliksemafleider Jaron er als een wervelwind vandoor ging en verschroeiend uithaalde: 5-2 i.p.v. 4-3 en meteen een wereldwijd verschil. De kers op de taart volgde nog toen Remi, na een mooie assist van Jasper, de bal tegen de touwen joeg en Dumpi eindelijk kon vieren met als beloning een verlengd verblijf in de hoogste provinciale reeks!

Samenstelling: Frederik Warnauts; Brecht Goethals, Angelo Dejonckheere, Jasper Quicke, Tom Van Maele, Remi Van Belle en Jaron Vanderhaegen

De DUMPI-ploeg die tijdens de slotdag succesvol aantrad tegen Balboas Sijsele.

Kampioenschap 2012/2013

Vrijdag 19 april / Strubbe DAMME - DUMPI MART: 8 - 4

Voor de voorlaatste wedstrijd van het seizoen was DUMPI MART op bezoek in Moerkerke bij hekkensluiter Strubbe Damme. Deze wedstrijd moest absoluut gewonnen worden. Was het niet omwille van de prestige, dan toch om niet in een precaire toestand te komen en het seizoen te eindigen op de laatste plaats. Iedereen was ervan bewust. De eerste helft verliep evenwichtig en beide ploegen kregen kansen en wisten er elk drie om te zetten. De 3 - 3 ruststand kwam er na de openingstreffer van Bram Demey, de gelijkmaker van Arvid Verfaillie nadat de bierstekers uitgelopen waren tot 2-1 en nogmaals Arvid die in de slotminuut opnieuw zorgde voor de gelijkmaker.

De tweede helft verliep minder vlot. Na vijf minuten stond het al 5-3. Dumpi Mart zakte als een pudding ineen. De Dammenaars liepen zelfs prompt uit naar 7-3. Dumpi Mart probeerde nog enigszins de bakens te verzetten en kon na een kwartier via Bram milderen tot 7-4. Het was echter vergeefs. De ploeg wist van geen hout nog pijlen te maken maken. In tegendeel, de Dammenaars zetten met een slotoffensief de eindstand op 8-4. Met deze nederlaag doet de belofteploeg het “even goed” als de eerste ploeg die ook tegen de staartploegen de boot in ging.

Vrijdag 1 maart / DUMPI MART - FC OELEM: 4 - 5

De bal was nog geen 15 seconden aan het rollen of doelman Frederic Warnauts mocht zich al omdraaien: een duidelijk gebrek aan concentratie bij de nochtans met ervaring gestarte jongens binnen de Dumpi ploeg. Frederic kon daarop echter geregeld mee oprukken naar zijn collega en dat loonde na 6 minuten toen hij met een hard afstandshot de bezoekende portier te grazen nam. Dumpi slaagde er zelfs in op voorsprong te komen toen Bram Demey de mee gespurte Kjell Vanwatermeulen kon bedienen en Kjell de toegespeelde bal simpel kon binnentikken. Toch konden de Dumpigasten die voorsprong niet lang vasthouden. Na prima samenspel scoorde Mario Vaernewijck, ex-zvv Cercle, de gelijkmaker voor de bezoekers die even later nog het doelhout teisterden. Met de rust waren beide coaches tevreden met de 2-2 ruststand.

Twee minuten na de herneming plaatste Bram Demey een rechtstreekse vrije trap enig mooi buiten het bereik van een nochtans uitstekend keepend Oedelems sluitstuk. Zes minuten later “forceerden” de bezoekers echter met een “lucky” goal de gelijkmaker. Bram Demey schakelde daarop een versnelling hoger en op aangeven van kapitein Jeroen Demeulenaere was de 4-3 een feit en … de overwinning in zicht. Maar op een lepe manier verschalkten de ervaren bezoekers vervolgens onze ingevallen jonge garde. In amper twee minuten tijd werd zo de wedstrijd uit handen gegeven en de 4-3 voorsprong gewijzigd naar 4-5. Coach Renzo Jacobs gooide met nog vijf minuten te gaan alle aanvallers in de strijd en Dumpi knokte nog voor een gelijkspel dat er jammer genoeg niet meer uitkwam. De ontgoocheling was dan ook begrijpbaar. FC Oelem wipt met deze zege over Dumpi dat nu nog twee ploegen achter zich houdt. Het wordt nog spannend voor de laatste plaats.

Dumpi Mart: Frederic Warnauts; Jeroen Demeulenaere, Bram Demey, Brecht Goethals, Jasper Quicke, Bart Van Poucke, Jaron Vanderhaegen en Kjell Vanwatermeulen

Vrijdag 22 februari / RAPID TRAVELLERS BEERNEM - DUMPI MART: 8 - 1

In een reeks waarin de top-6 alles probeert om niet te winnen en zo te voorkomen om te moeten promoveren, zijn er nog enkele wedstrijden waar gestreden wordt om de inzet: winst. De (overdreven) eindscore doet vermoeden dat Dumpi niets in de pap te brokken had, niets is minder waar. Het werd een festival van gemiste kansen, gekoppeld aan een uitstekende thuisdoelman en met het doelhout dat de Dumpiploeg weerhield van meerdere goals. Na amper twee minuten scoorde Dumpi al toen een ontsnapte Kjell Vanwatermeulen de ver uit zijn doel spelende keper kon omspelen en de bal simpel in het lege doel kon deponeren. Er kwam echter verandering toen de thuisploeg na 11 minuten een strafschop kon omzetten en dan plots elke aanval en kans hen een doelpunt opleverde. Hierdoor liep de score op tot 6-1 aan de rust.
Dumpi domineerde de eerste vijf minuten van de 2de helft, kreeg 4 tot 5 loepzuivere kansen om op zijn minst naderbij te komen maar de bal wou er maar niet in. De eerste de beste tegenstoot van de thuisploeg was dan wel raak en vanaf dat moment wist iedere Dumpi supporter (dat waren er evenveel als er spelers waren) dat er die avond niets te rapen zou vallen. De thuisportier pakte verder alles, kreeg ook nog bijstand van het kader en in de slotfase slikte Dumpi er nog een goal bovenop. Meteen de zwaarste nederlaag tijdens dit kampioenschap. Pittig detail: de thuisdoelman is de neef van onze scholier Jasper Quicke die hem niet kon vloeren, hoe goed zijn best hij ook deed. Raar hoe een wedstrijd kan verlopen. Volgende week t.g.v. de sponsoravond kan Dumpi zich rehabiliteren met de komst van FC Oelem, een ploeg die niet bij de top-6 gerangschikt staat en er wellicht voor zal gaan om zijn positie in het klassement te verbeteren ten nadele van Dumpi dat mits winst zijn positie ook kan verbeteren. Spanning verzekerd.
Dumpi Mart: Brian Franco; Jeroen Demeuelenaere, Brecht Goethals, Jasper Quicke, Bart Van Poucke en Kjell Vanwatermeulen.

maandag 4 februari: Electro Raes HEIST - DUMPI MART: 7 - 10

DUMPI NEKT OPNIEUW een "TOP"PLOEG !
Door de afwezigheid van coaches Jacobs en Devriendt werd Glenn Vanderhaegen als captain van de eerste ploeg gevraagd de coaching waar te nemen. Hij werd bijgestaan door afgevaardigde Ivan Vanderhaegen. Met de deelname van scholier Jaron Vanderhaegen was de inbreng van de familie Vanderhaegen nagenoeg compleet. Dumpi had te kampen met meerdere afzeggingen en kon slechts over een enkele wisselspeler beschikken om het tegen een van de titelkandidaten op te nemen. Blijkbaar hebben die ploegen een Dumpi-syndroom. Of zouden die titelpretendenten een overgangsyndroom kunnen hebben en huiverig staan om als kampioen te moeten stijgen naar het Vlaams kampioenschap?
Na het 5-5 gelijkspel bij Riccordi De Haan en de 6-5 winst thuis tegen leider De Smash Zeebrugge, trof Dumpi nu de derde in de rangschikking die aan zet was om niet in de “gevarenzone bovenin” te raken. Thuisploeg Electro Raes Heist pakte de wedstrijd op dezelfde wijze aan als De Smash vorige vrijdag: een arrogante start waardoor Dumpi voor een quasi voldongen feit stond en vervolgens laconiek verdedigen met een wagenwijd opengezette deur. Het resultaat was het hierna volgend wedstrijdverloop met de Brugse doelpuntenmakers: 5’: 1-0. 7’ 1-1 door Brecht Goethals. 8’: 2-1. 12’: 2-2 door Jaron Vanderhaegen. 15’: 3-2. 17’: 4-2. Doelman Frederic Warnauts etaleerde daarop enkele staaltjes van zijn kunnen, dit tot grote opluchting van de thuisploeg (die daardoor niet verder uitliep waardoor het wel eens lastig zou geworden zijn om niet door de mand te vallen). 21’: Bart Van Poucke treft de paal en Jaron scoort in de rebound de 4-3. 23’: 4-4 door Angelo Dejonckheere. 25’: 5-4 met een kopbalgoal van de thuisploeg op slag van rusten. 26’: 5-5 met een punter van Jaron. 28’: 5-6 na solo van Jaron. 29’: 6-6 na een slippertje van Brecht waardoor de tegenpartij het doelpunt niet meer kon missen. 10’: 6-7 na een mistasten van Jaron kan Bart de bal toch nog oppikken en met een punter scoren. 15’: 6-8 Angelo wandelt doorheen de defensie, bedient Jeroen Demeulenaere die rustig kan binnentikken. Frederic Warnauts neutraliseert tijdens de volgende vier minuten op zijn eentje alle gevaarlijke aanvallen van de thuisploeg die nu wel duidelijk probeert een gelijkspel af te dwingen. 20’: 6-9 nadat Jeroen eerst zijn kans op zijn tweede goal mist, maar Angelo overneemt en raak treft. 23’: 6-10 oog in oog met de doelman is Jaron te nonchalant, maar Angelo heeft de smaak duidelijk te pakken (al wordt hem geen strobreed in de weg gelegd toen hij solo de bal in de benedenhoek deponeert. 24’: 7-10 de thuisploeg heeft toch nog ietwat “eergevoel” in huis om hun zevende goal tegen de touwen te prikken. 25’: onder belangstelling van “ontslagnemend” (?) referee Bertels en de nieuwe verantwoordelijke voor de aanduidingen Jacques Moelaert, fluit een goed leidende ref Vanoverbeke de wedstrijd af.

Verslagje in de rand: leider De Smash staat intussen te trappelen van ongeduld om “even goed” te doen als concurrent Electro Raes, dat nu eventjes kan laten betijen. Vraag blijft of tegenstander Paravang Blankenberge zal willen meewerken, want bij winst komen ook zij gevaarlijk dicht bij de top drie. De uitslag wordt uiteindelijk 5-8 in het voordeel van Paravang die zich nu ook zal moeten beraden want ze komen nu eveneens in de bovenste regionen terecht en staan op 3 punten van leider De Smash, maar met een wedstrijd minder gespeeld. Riccordi De Haan is als tweede zelfs virtueel leider: 2 punten achterstand op De Smash maar met 3 wedstrijden minder gespeeld. Hoeveel verliespartijen vallen er de volgende weken nog te noteren? Zowel de provinciale als nationale bondstop dient zich ernstig te beraden over dit fenomeen dat eigenlijk een jaarlijks weerkerende klucht is. Dat een promotie niet gewenst wordt, tot daar. Maar de strijd tegen de degradatie mag niet beïnvloed worden door wedstrijden waarin de “top”clubs aantreden tegen potentiële zakkers.

Dumpi Mart: Frederic Warnauts; Angelo Dejonckheere, Jeroen Demeulenaere, Brecht Goethals, Bart Van Poucke en Jaron Vanderhaegen.

vrijdag 1 februari: DUMPI MART - zvc De Smash ZEEBRUGGE: 6 - 5

Leider opzij gezet !
De fiere leider liep gezwind tot 0-3 uit aan de rust maar kon evengoed een paar goals geïncasseerd hebben. Maar paal of doelman hielden Dumpi van een doelpunt. Na de pauze trof Jaron Vanderhaegen meteen raak met een gekruist shot na twee korte crochets. Bram Demey profiteerde van de nonchalance bij de bezoekers om de aansluitingstreffer staalhard tegen de touwen te schieten. Een fantastische dribbel van Jaron zorgde na 9 minuut zowaar voor een 3-3 gelijke stand. Nadat aan beide zijden twee reuzengrote kansen werden gemist, lukte de leider dan toch de 3-4 maar realiseerde plots zijn riante positie in de rangschikking. Opponent E.R. Heist had immers eerder in de week onverwacht verloren waardoor de “promotieproblematiek” de kop opstak. Dumpi kreeg vrijgeleide en sprong ineens van 3-4 naar 6-4 met drie goals van Kjell Van Watermeulen. De Smash reageerde uiteindelijk toch, maar kwam te laat voor de gelijkmaker. Het zal DUMPI een worst wezen!

Dumpi Mart: Frederic Warnauts; Jeroen Demeulenaere, Bram Demey, Samuel Hanson, Jasper Quicke, Bart Van Poucke, Kjell Van Watermeulen en Jaron Vanderhaegen

zvc PARAVANG BLANKENBERGE - DUMPI MART: 9 - 5

Dumpi heeft op geen enkel ogenblik aanspraak kunnen maken op de overwinning. Daarvoor had het minstens zijn niveau van vorige week moeten halen. Ondanks negen geïncasseerde treffers haalde doelman Frederik Warnauts wel een hoog niveau. Dat bewezen ondermeer zijn, minstens negen reddingen.
Paravang Blankenberge, dat na het falen (?) van de top vier nu stilaan ook titelkandidaat wordt, liep gemakkelijk uit tot 2-0 vooraleer Dumpi zijn neus aan het venster stak. Met een strafschop in geschenkverpakking, in tweede instantie ongezet via Jasper Quicke na falen van Kjell Vanwatermeulen, kon de aansluiting verwezenlijkt worden en kwam er eventjes hoop op beterschap. Maar deze “smolt” al vlug weg na het zoveelste balverlies.
Onmiddellijk na de rust wezen de bordjes al 5-1 en was het zowaar Warnauts die zijn overbuur te grazen nam met een tweede Brugse treffer. Niet voor lang, want met een gelukje kon de kustploeg de marge terug tot vier eenheden uitbouwen. Daarop werd de beste Dumpi-aanval na assist van Jaron Vanderhaegen door Samual Hanson bekroond met een knap doelpunt. In amper drie minuten werd vervolgens het lot van Dumpi bezegeld, telkens na balverlies. Hiermee werd de score opgedreven tot 9-3 na goed een kwartier spel. Jaron kon wel na een driehoekje milderen en Kjell kreeg na een mislukte poging de bal pardoes terug in de voeten en aarzelde niet om de 9-5 eindscore op het bord te zetten.
Ter info, tussen het publiek zat opnieuw een een scheidsrechterscontroleur. Blijkbaar wordt Varsenare en zvv een vaste stek van de nazichters. Vraag is of ze komen voor de ref, dan wel voor de vereniging!
Ploegopstelling van Dumpi Mart: Frederic Warnauts, Jeroen Demeulenaere, Brecht Goethals, Samuel Hanson, Angelo Jonckheere, Jasper Quicke, Jaron Vanderhaegen en Kjell Vanwatermeulen.

RICCORDI DE HAAN - DUMPI MART: 5 - 5

Twee strafschoppen in geschenkverpakking!
Vooraf zou iedereen getekend hebben voor die uitslag, maar na de wedstrijd brak het zuur op. Tussen virtueel leider Riccordi en het als 10de gerangschikte Dumpi was gedurende deze spannende partij weinig verschil te merken. De thuisploeg klom eerst op voorsprong na een afgeweken bal maar een combinatie even later tussen Brecht Goethals en Kjell Van Watermeulen werd door deze laatste fraai afgerond. Camara, in laatste instantie nog toegevoegd aan het Dumpi 5-tal, dribbelde zich twee minuten later vlot vrij en schoot raak groenzwart op 1-2. Vervolgens kregen zowel Brecht als Kjell kort na elkaar twee enorme mogelijkheden om de score nog op te drijven maar in plaats van 1-3 stond het plots 2-2 na een harde knal van een Riccordi verdediger. De thuisploeg trof even later nog wel de lat maar de stand bleef ongewijzigd aan de rust.
Het begin van de 2e helft was Dumpi gekleurd met een shot van Camara net over de lat. Vervolgens pech voor Frederic Warnauts die een schot na een flipperkastactie in doel zag verdwijnen waardoor Dumpi opnieuw moest achtervolgen. Na 9 minuten kapte Kjell zich knap vrij, bediende Camara en gaf vanuit een wel heel scherpe hoek de thuisdoelman het nalijken. Het betere zaalvoetbal kwam nu van Dumpi en wanneer Brecht en Kjell een vlotte aanval in elkaar knutselden stond de 3-4 te pronken op het scorebord. Een eerste onrechtvaardigheid deed zich even later voor wanneer referee Jonckheere een duwfout (?) van Jeroen, duidelijk buiten het strafschopgebied, er binnen zag en strafschop floot. Riccordi nam het laat Sinterklaascadeau dankbaar aan en stelde 4-4 gelijk. Even over het kwartier kon Camara in verdediging nog net de bal meegeven met Jasper Quicke, met zijn 15 lentes de jongste Dumpi telg. Jasper ging er met zevenmijlslaarzen vandoor, wachtte verstandig op hulp die er kwam in de persoon van Brecht, zette met hem een knappe 1-2 op en joeg dan nog zelf de bal tegen de netten: 4-5. De overwinning lonkte voor Dumpi, te meer daar de 4-6 in de lucht hing en Frederic met enkele gepaste tussenkomsten de gelijkmaker kon afhouden. Maar Riccordi gokte op zijn joker: één minuut voor het einde werd een schwalbe in het strafschopgebied uitgevoerd en de scheidsrechter deelde nu met enige uitstel zijn nieuwjaarsgeschenk uit. De strafschop werd perfect omgezet en meteen ook de gelijkmaker voor de thuisploeg. Gelukkig maar dat er na de ontmoeting nog een wedstrijd geprogrammeerd was want de referee liet maar doorspelen. Het probleem dat zich stelde was dat Riccordi er maar niet in slaagde om te scoren, evenmin om nog een strafschop uit te lokken! En eenmaal moet er toch eens een eindsignaal geblazen worden.
En de aanwezige controleur met dienst? Die zag andermaal dat het goed was! Binnen de vereniging rijst stilaan de vraag of al die formateurs komen om de scheidsrechters te controleren, dan wel om voor zvv te supporteren. Vier weken na elkaar krijgen we nu al een controleur op bezoek. Gelukkig moeten we ze nog niet te eten geven. Uiteraard heerste achteraf grote ontgoocheling bij de Dumpigasten die zich terecht morele winnaars mogen noemen. Spijtig voor Riccordi dat een punt moet prijsgeven in de strijd om de titel maar dat zullen ze op het einde van het kampioenschap met de glimlach goedmaken … in omgekeerde richting dan.

Samenstelling Dumpi Mart: Frederic Warnauts; Hoessein Camara, Jeroen Demeulenaere, Brecht Goethals, Jasper Quicke en Kjell Van Watermeulen.

Vrijdag 11 januari 2013: DUMPI MART - VOSSESLAG DE HAAN: 7 - 2

Nadat eerder op de week hekkensluiter Strubbe Damme ongeslagen leider Electro Raes Heist trakteerde op zijn eerste nederlaag, kon Dumpi zich geen puntenverlies veroorloven. In het vooruitzicht van de komende drie zware wedstrijden was het wenselijk de kloof met rode lantaarndrager Strubbe op 6 punten te houden. Tussen Dumpi en Strubbe bengelen nog vier ploegen die strijden om de laatste plaats te vermijden.

Coach Renzo Jacobs kon slechts beroep doen op vier spelers die vorige week een nipte zege behaalden tegen YS Beernem en diende de ploeg te vervolledigen met vier anderen. Gelukkig verliep deze aanvulling zonder al te veel problemen, wat deugddoend is. Er zijn nog andere tijden geweest!

Kapitein Jeroen Demeulenaere kreeg na mooi samenspel met Jaron Vanderhaegen de eerste kans in de partij maar hij kraakte zijn schot en besloot naast. Kjell Vanwatermeulen mocht een minuut later vrij aanleggen, maar zijn bal ging eveneens naast. Dan maar met hulp van de tegenstander: een knal van Kjell werd onder druk van Jeroen door een Vosselagverdediger in eigen doel verwerkt. Deze minieme voorsprong bleef echter niet lang op het bord staan want tegen een grond scherende schuiver met meerdere spelers voor zijn neus had stand-in doelman Lorenzo Devriendt geen verhaal. Dumpi trok zich deze tegenslag niet ter harte en ging naarstig op zoek naar een nieuwe voorsprong. Eerst trof Kjell de paal, had Angelo Jonckheere het doelpunt aan zijn voet maar trapte over en kreeg Camara een uitstekende gelegenheid maar botste op een prima parade van de doelman. Geen afstel, slechts uitstel want een fantastische dribbel van Camara betekende dan toch de 2-1. Een wervelende actie Jaron-Camara verdiende vlak voor rust eigenlijk een beter resultaat dan de inderhaast overgetrapte bal.

De tweede helft startte ideaal voor Dumpi. Een schicht van Bram Demey verdween na amper een minuut spelen in het dak van het doel en een ongrijpbare Camara lepelde vlak daarop de 4-1 tegen de netten. Als klap op de vuurpijl lukte Jasper daarop een mooi opwippertje en na een assist van Jeroen en een schitterende driehoeksaanval Camara-Jeroen-Jasper zette kapitein Jeroen de 6-1 op het bord. Vosseslag leek quasi uitgeteld maar bleef aanklampen. Camara werd na 8 minuten rust gegund om later met de eerste ploeg aan te treden en zo verkregen de bezoekers wat meer ademruimte en hielden met behulp van de opkomende doelman Dumpi zowaar op eigen helft. Iets teveel vertrouwen bij het Dumpiteam veroorzaakte balverlies in eigen strafschopgebied met een tweede treffer voor de bezoekers tot gevolg. Geen echte onrust als resultaat want Lorenzo pakte alle volgende aanvallen goed en Dumpi doorstond die enkele kwakkelminuten zonder kleerscheuren. Integendeel, Bram Demey ging op avontuur, loste opnieuw een kanonskogel richting bezoekende kooi en trof raak met bijna een gat in de netten. Met de 7-2 was de kous af voor Vosseslag dat in de rangschikking nu Dumpi naast zich moet dulden op de achtste stek.

Dumpi Mart: Lorenzo Devriendt; Hoessein Camara, Jeroen Demeulenaere, Bram Demey, Angelo Jonckheere, Jasper Quicke, Jaron Vanderhaegen en Kjell Vanwatermeulen.

Vrijdag 4 januari: DUMPI MART – Young Stars BEERNEM: 6 - 5

Beide belofteteams traden aan als voorproevertje van de eerste ploeg. De bezoekers telden maar liefst 8 punten meer dan Dumpi, maar het geheel van de wedstrijd zou dit achteraf niet laten vermoeden. Na vijf minuten rukten de bezoekers zich al de haren uit het hoofd en hun coach bleef zijn spelers maar toeroepen dat het wel zou lukken. Goalie Frederic Warnauts was echter niet te vermurwen en bleef de aankomende ballen maar pakken. Een uitbraak van een sterk acterende Remi Van Belle leverde dan nog tegen de gang van het spel de 1-0 op. Toen een inspanning van “ouderdomsdeken” Brecht Goethals een assist betekende voor de mee opgerukte Remi, liet hij er geen gras over groeien om de stand te verdubbelen. Ongelooflijk maar waar wanneer kapitein Jeroen Demeulenaere op aangeven van scholier Jaron Vanderhaegen er zelfs 3-0 van maakte. Intussen bleef Frederic wonderen verrichten en kreeg hij bovendien ook nog assistentie van de paal. Iedereen verwachtte dat bij een tegentreffer de bezoekers er op en er over zouden gaan, temeer daar 30 seconden na de rust een bal in het Dumpimandje werd gedropt en zes minuten later een tweede. Toen forceerde Remi opnieuw een uitbraak en bood hij de goed gevolgde scholier Jasper Quicke de 4-2. Even later stuurde hij de hardwerkende Kjell in het straatje en die bracht zowaar de 5-2 op het bord. Meteen werden de zwartgallige meningen ietwat herzien. Beernem gaf echter niet op en antwoordde bijna onmiddellijk met een derde tegentreffer. Frederic weerde zich echter verder en Remi besloot nog maar eens op avontuur te gaan. Zijn solotocht rondde hij schitterend af met een zesde thuisdoelpunt. Beernem voerde de druk echter ongenadig op en kwam nog terug tot 6-5 in de 19de minuut. De slotminuten waren ongenadig voor hartlijders. Het nagelbijten en minuten aftellen kon beginnen. Dumpi kwam niet meer aan aanvallen toe en kon enkel met man en macht kooi en het ene doelpuntje voorsprong verdedigden. Samuel Hanson moest zelfs met hartkloppingen naar de kant, zonder erg. De (vreugde)tranen sprongen menig Dumpisupporter in de ogen bij het zien van zoveel overgave. Uiteindelijk voorkwam Frederic in de slotseconden de gelijkmaker en kon er gevierd worden. Zonder afbreuk te doen aan de prima prestatie van de jonge ploeg mag doelman Frederic Warnauts zonder meer uitgeroepen worden als matchwinnaar. Zijn reddingen waren niet op beide handen te tellen. Als gevolg van deze hard bevochten zege klimt Dumpi op naar een gedeelde 9de plaats!

Dumpi Mart: Frederic Warnauts; Jeroen Demeulenaere, Brecht Goethals, Samuel Hanson, Jasper Quicke, Remi Van Belle,  Kjell Van Watermeulen en Jaron Vanderhaegen.

vrijdag 7 december: DUMPI MART - Strubbe DAMME: 9 - 4

De spelers van Dumpi Mart traden aan met een rouwband om de arm en de wedstrijd werd aangevangen met een minuut ingetogenheid ter nagedachtenis van de overleden Bart Lingier, tot 2010 kapitein van de ploeg. Hulpcoach Lorenzo Devriendt nam plaats in het doel omdat Frederic Warnauts opgeroepen was om zijn collega Mathias Lingier te vervangen in de eerste ploeg. 

Nadat vroeg in de wedstrijd zowel Remi Van Belle als Bram Demey de paal troffen, kon Remi dan toch na een solotocht de openingstreffer scoren. Vervolgens was het Bram zijn beurt om de doelman van ver te verrassen. Pas na bijna twintig minuten spelen diende Lorenzo voor het eerst gepast tussen te komen, maar aan op de 21ste en 22ste minuut werd hij toch genekt door twee wervelende acties van bezoeker Piet Bekaert. Hierdoor werd met 2 -2 van kant werd gewisseld. Er was amper afgetrapt voor de tweede helft of Remi zette Dumpi opnieuw op voorsprong met een onvervalste punter (geleerd van zijn vader Nic?). Even later strafte Brecht Goethals opportunistisch een Dams foutje af. Een volgende poging van Brecht, na aandringen van Remi, ging nipt voorlangs. Niet getreurd, in de daaropvolgende minuut slaagde Brecht er tweemaal in te scoren, telkens op aangeven van Remi die even later met een nieuwe assist kapitein Jeroen Demeulenaere de kans gaf het zevende Dumpidoelpunt te scoren. De volgende goal was dan voor rekening van Remi zelf. De Damse reactie kwam van Piet Bekaert met zijn derde treffer. Nadat Jasper Quicke, jongste speler in deze partij, nog de paal had getroffen, dreef Samuel Hanson met een fluwelen baltoets de stand op tot 9-3. Na twee fameuze reddingen van Lorenzo kon Bekaert dan toch nog in de slotminuut een Dams doelpunt aantekenen en de eindstand op 9-4 brengen.

Dumpi speelde wellicht zijn beste wedstrijd van het huidige seizoen die voortreffelijk geleid werd door referee Bertels. Met deze zege vergroot Dumpi zijn voorsprong op hekkensluiter Damme. Coach Renzo Jacobs, afgevaardigde Ivan Vanderhaegen en verzorger Noël Lekens zagen volgende winnende ploeg aan het werk: Lorenzo Devriendt; Hoessein Camara, Jeroen Demeulenaere, Bram Demey, Brecht Goethals, Samuel Hanson, Jasper Quicke en Remi Van Belle.

maandag 19 november: VOSSESLAG - DUMPI MART: 2 - 2

Beide ploegen traden met slechts 6 spelers aan en waren aan elkaar gewaagd. De thuisploeg, een stevige middenmoter, speelt zijn wedstrijden in de gloednieuwe sporthal Haeneveld in De Haan waar het nog acclimatiseren valt. Dumpi kreeg aanvankelijk de beste kansen maar kwam niet tot scoren. De kustjongens hadden aan een uitgespeelde aanval genoeg om voor de 1-0 ruststand te zorgen. Na de pauze nam Nick dankbaar de licht gefloten strafschop na fout op Jeroen, aan om de gelijkmaker tegen de touwen te jagen. Jo Mascaux verkeek even later de kans om op voorsprong te komen. Na een contact met een Dumpi aanvaller bleef de thuisportier versuft liggen, maar belandde de bal pardoes in de voeten van een medespeler. Deze nam dankbaar gebruik van de aarzelende houding van een sportief bezorgde Dumpiploeg, ging vliegensvlug aan de haal en scoorde poepsimpel de 2-1. Een enigszins dubieuze treffer. Een duidelijk handspel in het strafschopgebied van Vosseslag werd even later niet bestraft door de scheidsrechter. Toch bestaat er nog zoiets als gerechtigheid want na een doorbraak van Goethals op de flank belandde zijn voorzet, via de benen van een thuisverdediger, pardoes tegen de touwen. De score wijzigde niet meer tijdens de resterende drie minuten en beide ploegen namen tevreden elk een puntje mee naar huis.

Dumpi Mart: Frederic Warnauts; Nick Borgonjon, Jeroen Demeulenaere, Brecht Goethals, Jonathan Mascaux en Kjell Van Watermeulen.

Maandag 12 november:  De SMASH Zeebrugge - DUMPI MART: 6 - 2

Op een eerder ongebruikelijke speeldag, een maandag, was de belofteploeg voor zijn kampioenswedstrijd op bezoek bij de killer van de eerste ploeg in de Beker van West-Vlaanderen. De eerste provincialer draait al jaren mee aan de top, heeft zonder meer het niveau van de Vlaamse Competitie, maar weet elk jaar op het juiste moment de rol te lossen om niet te moeten promoveren. Kortom, een moeilijk te bekampen ploeg.

Met niet minder dan vier andere spelers ten opzichte van de vorige (winst)partij diende de wedstrijd noodgedwongen met een sterk gewijzigde samenstelling gespeeld te worden. De eindstand geeft wel een verkeerde weergave van het spelbeeld want op de cruciale momenten misten de Dumpigasten teveel doelrijpe kansen om de tegenstander pijn te doen. Dit was zeker het geval toen in de tweede helft bij de 3-1 achterstand (doelpunt van Kjell Vanwatermeulen) de aansluitingstreffer de nek werd omgewrongen en daarop volgend aan de overkant wel de 4-1 op het bord kwam. De Smash kon de tussenscore nog opdrijven tot 6-1 wanneer Jonathan Mascaux via strafschop kon milderen tot 6-2.

Samenstelling: Frederic Warnauts; Hoessein Camara, Brecht Goethals, Angelo Jonckheere, Jonathan Mascaux, Tom Van Maele en Kjell Vanwatermeulen

Vrijdag 9 november: DUMPI MART - Dekeyser VELDEGEM: 4 - 2

Ploegverantwoordelijken Renzo Jacobs en Lorenzo Devriendt konden door afwezigen alom toch nog beschikken over zes spelers. Daarbij de wederoptredende doelman Frederic Warnauts en Brecht Goethals, maar ook de terugkeer, en versterking, van Remi Van Belle. Dit betekende meteen een halve nieuwe ploeg ten overstaan van vorige weken.

Concentratieverlies in de beginfase zorgde na amper 30 seconden speeltijd voor een achterstand. Dumpi was meteen wakker geschud en nam de wedstrijd in handen. Maar de opeenvolgende doelrijpe kansen werden niet benut of afgestopt door de bezoekende portier. Een aandringen van Goethals zorgde er dan toch voor dat Kjell Vanwatermeulen na zeven minuten kon gelijkstellen. Dumpi bleef aanvallen, maar tegen de gang van het spel in werd doelman Warnauts verrast en wezen de bordjes plots 1-2. Deze score wijzigde niet meer tot aan de rust ondanks nog verschillende kansen aan beide zijden.

Vier minuten na de pauze ondernam de jonge Jasper Quicke een rush langs de lijn, tikte de bal perfect in de loop van de aanstormende Kjell die niet aarzelde en de gelijkmaker tegen de touwen joeg. Vervolgens regende het kansen, vooral via de onvermoeibare Remi Van Belle die ondanks verwoede pogingen maar niet tot scoren kwam. Een “droge” vrije trap van Vanwatermeulen verdween tot verbijstering van de bezoekers door een bos van benen tegen de netten en Dumpi stond plots 3-2 voor. Onze jongens, die reeds lang een overwinning verdienen, zetten nu alles in om die eerste zege ook te bekomen. Maar de stormloop van de bezoekers bleef niet uit. Toch bracht Brecht Goethals de verlossing na samenspel van Kjell en Remi die de bezoekers op een hoopje hadden gespeeld. De zege werd bescheiden maar met de nodige fierheid en opluchting gevierd.

Dumpi Mart: Frederic Warnauts; Jeroen Demeulenaere, Brecht Goethals, Jasper Quicke, Remi Van Belle en Kjell Vanwatermeulen.

vrijdag 26 oktober: DUMPI MART - Rapid Travellers OEDELEM: 2 - 3

Een unieke mogelijkheid om de eerste overwinning van het seizoen binnen te halen werd opnieuw niet benut. De jonge garde kon een riante 2-0 voorsprong niet vasthouden en ging andermaal in de slotfase onderuit. Al met al pech voor coach Renzo Jacobs die niet kon beschikken over een doelman en bovendien krap zat in spelers. Raar voor een vereniging die 30 (dertig !) spelers op de ledenlijst heeft staan en er maar 12 voor twee ploegen kon opstellen. Dumpi startte met slechts vijf man en diende tot aan de rust te wachten op een wisselmogelijkheid: Arvid Verfaillie kwam net op tijd aan om de tweede helft aan te vatten. 

Toch kon de wedstrijd niet beter beginnen voor Dumpi wanneer het meespelen van de bezoekende doelman na amper een minuut kon worden afgestraft. Scholier Jasper Quicke stuurde Kjell Vanwatermeulen perfect in het straatje en die kon mooi afronden. Even later zag het er nog rooskleuriger uit toen de doorgebroken Kjell foutief werd afgestopt door de bezoekende portier. Hiervoor werd hij ook uitgewezen met geel. Na de wedstrijd zou blijken dat dit nu juist een beslissende factor was omdat de bezoekers met een opkomende speler als doelman het verschil konden maken. Nochtans zag het er zo niet naar uit nadat Bram Demey met een pegel met de bekomen vrijschop de stand op 2-0 had gebracht. Dumpi kon evenwel die score niet vasthouden en stond een wel zeer klungelige goal toe.

Na de pauze versterkte Arvid de gelederen, maar na 3 minuten kwamen de bezoekers met een afgeweken bal op gelijke hoogte. Tot overmaat van ramp werd coach Jacobs omwille van een al te uitdrukkelijk protest na een duidelijke niet gefloten fout op Jeroen Demeulenaere, met geel bedacht en diende de wedstrijd verder vanuit de tribune te ondergaan. Er volgde nog een resem kansen voor onze jonge gasten, maar tot scoren kwamen ze niet. Enerzijds door pech (een duidelijke strafschopfout werd niet gefloten) en anderzijds door uitstekend keeperswerk van het bezoekende sluitstuk dat zo de uitwijzing van zijn doelman deed vergeten. Het is een cliché, maar als supporter voel je de bui al hangen. Ondanks knap verdedigend werk verdween een bal door een bos van spelers tussen de benen van gelegenheidsdoelman Nick Borgonjon. Met nog drie minuten te spelen was Dumpi eraan voor de moeite.  Geen enkele keer weggespeeld maar na 6 wedstrijden voorlaatste met een één enkel puntje op 12. Positief is wel de terugkeer van kapitein Jeroen Demeulenaere en het mogelijks recupereren van gekwetste spelers in de eerstvolgende weken.

DUMPI MART: Nick Borgonjon; Jeroen Demeulenaere, Bram Demey, Jasper Quicke, Kjell Vanwatermeulen en Arvid Verfaillie

vrijdag 19 oktober '12 / FC OELEM - DUMPI MART: 4 - 4

VERLOST VAN DE NUL !

Coach Renzo Jacosbs moest het stellen zonder doelman.  Frederic Warnauts is nog steeds gekwetst en stand-in Brian Franco kon zich niet vrijmaken.  Lorenzo Devriendt offerde zich dan maar op en keepte uitstekend. De beloften, opnieuw met twee scholieren in de ploeg (Jasper Quicke en Jaron Vanderhaegen) liepen een anderzijds een oude bekende tegen het lijf: ex zvv-speler Mario Vaernewijck  trad aan bij de, vreemd toch, slechts 5 man sterke thuisploeg.  Jeroen Demeulenaere was opnieuw afgevaardigde in afwachting van zijn comeback volgende week.

Er was nog maar amper afgetrapt of een atoomshot van Bram Demey, die later de man van de match zou blijken, spatte uiteen op de lat. Vaernewijck gaf geen blijk van oude verenigingsliefde en opende, ondanks het betere spel van Dumpi, de score ,voor de “Oelemenaars”.  Even later tekende hij zelfs voor de 2-0 ! Na 10 minuten kon Bram eindelijk de aansluitingstreffer netten en even later ook de gelijkmaker die echter niet lang op het bord bleef staan. Immers, een afgeweken schot verraste Lorenzo compleet zodat de Oelemjongens mochten rusten met een 3-2 voorsprong!

Na de pauze kon Bram een vrije trap rechtstreeks benutten, maar even later leed hij balverlies, al dan niet foutief afgestopt, waardoor de thuisploeg gevleid op een 4-3 voorsprong kwam. Vooral Kjell kende nadien veel pech bij de afwerking zodat de verdiende gelijkmaker uitbleef. Niet getreurd echter, want opnieuw Bram deed zijn huzarenstukje nog eventjes koel over. Opnieuw op een rechtstreekse vrije trap verraste hij vriend en vijand en stonden de bordjes terug gelijk! Dumpi kreeg daarna nog enkele wenkende kansen niet voorbij de thuisportier. “Thuisspeler” Mario trof met een punter nog de lat maar dat zou een te streng verdict geweest zijn voor het hard bevochten punt van onze beloften.

Dumpi Mart: Lorenzo Devriendt; Bram Demey, Brecht Goethals, Samuel Hansson, Jasper Quicke, Jaron Vanderhaegen en Kjell Vanwatermeulen.

vrijdag 28 sept.: ErgoTeam Veldegem - Dumpi Mart: 5 - 4

OPNIEUW GEEN BELONING !

Ingevolge de vele afwezigen, de lijst is te lang om op te noemen, bond Dumpi de strijd aan met een onuitgegeven team.  En toch behoorde een gelijkspel tot de mogelijkheden.  Het eraan verdiende punt was echter niet gegund en na de vierde nederlaag op rij herhaalt zich stilaan het scenario van vorig seizoen (6 verliespartijen).  Ondanks het goede spel met telkens voorsprong als concreet resultaat, werd in het slot van de partij de handdoek gegooid.

Dumpi ging fel van start en nam na 8 minuten spel voorsprong met een doelpunt van Camara.  De Cerclebeloften bleven de betere kansen opstapelen maar vergaten ze ook af te maken.  Veldegem daarentegen zette een van zijn weinige pogingen wel om.  Vijf minuten voor rusten zonderde de sterk acterende gelegenheidskapitein Kjell Vanwatermeulen scholier Jasper Quicke af en deze omspeelde koelbloedig de uitgekomen doelman: 1-2.  Spijtig genoeg kon die nieuwe voorsprong niet lang vastgehouden worden en werd de ruststand bereikt met een voor ErgoTeam eerder gevleide 2-2 score.

Na de rust ging een schicht van Brecht Goethals rakelings over en trof Kjell de lat.  Doelman Brian Franco had een prima redding in huis om de gelijkmaker af te houden en nadat Kjell voorlangs had geschoten, kon hij na 10 minuten,bij een recuperatie van Camara, de bal toch meer dan verdiend tegen de touwen jagen: 2-3.  Vervolgens wrong Veldegem een reuzenkans de nek om.  ErgoTeam kon dan toch gelijkstellen op een goedkoop toegekende vrije trap na vermeend Brugs verbaal protest.  Tegen de gang van het spel in stond het weer gelijk.  Kjell en Houssein troffen elk nog de paal waarna het noodlot andermaal in de 22ste minuut toesloeg: Veldegem lukte de 4-3.  De noodoplossing: de vliegende keeper. Ingevolge de nieuwe instructies van het spelreglement werd de wissel echter meer dan een klucht.  De vereniging, nochtans door iedereen erkend als goed gestructureerd, werd er uiteindelijk het slachtoffer van.  Door het ontbreken van een tweede doelmanstrui diende “vliegende keeper” Nick Borgonjon verder aan te treden in zijn gewone spelerstrui waardoor hij de bal in zijn eigen doelgebied niet met de hand mocht spelen!  De thuisploeg kon dan ook bij Brugs balverlies uitlopen tot 5-3 en sneed de dappere Dumpiploeg de adem volledig af.  Vlak voor affluiten kon Camara toch nog milderen maar het kalf was toen reeds verdronken.

Dumpi Mart : Brian Franco; Nick Borgonjon, Hoessein Camara, Brecht Goethals, Jasper Quicke en Kjell Vanwatermeulen. 

vrijdag 28 sept.: Dumpi Mart - Electro Raes Heist: 2 - 4

ER ZAT VEEL MEER IN !

De gekwetste doelman Frederic Warnauts werd vervangen door Brian Franco die het erg goed deed na een lange afwezigheid.  De gekwetste kapitein Jeroen Demeulenaere nam de taak als afgevaardigde waar en Brecht  Goethals kwam voor het eerst dit seizoen in actie.  De jonge ploeg slaagde er andermaal niet in om de ervaren ratten van Electro Raes een halt toe te roepen en incasseerde zijn derde thuisnederlaag op rij.  Er waren nochtans punten te rapen want de bezoekers boden zich slechts met 5 spelers aan en hadden het dubbele in leeftijd.  De technische hoogstandjes waren vooral aan onze beloften besteed maar de efficiëntie lag duidelijk in het andere kamp.  Na 7 minuten leidden de bezoekers comfortabel met 0-2.  Een assist van scholier Jaron Vanderhaegen bracht Arvid Verfaillie in stelling die niet aarzelde en aldus terug hoop bracht voor zijn team.  Beide ploegen viseerden vervolgens het doelhout en Samuel Hansson kreeg twee unieke mogelijkheden op de gelijkmaker maar kwam niet tot scoren.  Gelegenheidskapitein Kjell Vanwatermeulen probeerde zijn jonge collega’s op sleeptouw te nemen maar de score wijzigde niet meer.  Ruststand 1-2.

Het erg leep bezoekend vijftal strafte in de 2de helft op de tegenaanval de foutjes van de jonge garde genadeloos af. Dat terwijl Samuel er maar niet in slaagde de bal tegen de touwen te jagen.  Na 10 minuten stond dan ook een overdreven 1-4 op het bord.  Bovendien kon Jasper Quicke, de tweede scholier, van dichtbij niet raak treffen en ook Arvid kreeg de bal niet voorbij het sluitstuk van de bezoekers.  De late tegentreffer van Jaron Vanderhaegen kwam uiteindelijk veel te laat om de kustploeg nog te verontrusten.  Volledig leeg gespeeld, dat wel, kon Electro Raes de punten meenemen uit Varsenare!  Niet getreurd want vorig seizoen haalde de belofteploeg zijn eerste 2 punten pas na 6 wedstrijden en eindigde uiteindelijk nog knap achtste.  Er rest dus nog hoop, zeker omwille van het feit dat Dumpi nog geen enkele keer werd weggespeeld, integendeel zelfs.

Dumpi : Brian Franco; Brecht Goethals, Samuel Hansson, Jasper Quicke, Jaron Vanderhaegen, Kjell Vanwatermeulen en Arvid Verfaillie. 

14 september: Dumpi Mart - Paravang Blankenberge: 5 - 6

Teveel onvolmaaktheden lagen tijdens een boeiende eerste helft aan de basis van de tegentreffers en dat deed de Dumpiploeg uiteindelijk de das om want in de tweede helft kwam de kustploeg zelfs niet meer tot scoren.  Dit is dan ook de verdienste van de thuisploeg.  Dumpi kwam snel op voorsprong na een vrije trap waarop Kjell Vanwatermeulen alert reageerde.  Maar even snel stonden ze op een 1-5 (!) achterstand na toch wel knullige treffers, op één pareltje na.  Camara kon nog milderen maar Blankenberge scoorde opnieuw.  Scholier Jaron Vanderhaegen legde de 3-6 ruststand vast.  Na de pauze liep jong Cercle de ziel uit het lijf en werd beloond met een bom van Warnauts en een tweede treffer van Jaron Vanderhaegen die met kompaan scholier Jasper Quicke de gelijkmaker finaal zagen stranden op de lat!  Toch een pluim voor de fantastische inzet en bijna succesvolle achtervolging.

Ploegopstelling Dumpi : Frederic Warnauts; Nick Borgonjon, Hoessein Camara, Jeroen Demeulenaere, Lorenzo Devriendt, Jasper Quicke, Jaron Vanderhaegen en Kjell Vanwatermeulen.

7 september 2012: Dumpi Mart - Riccordie De Haan: 2 - 4

De jonge Dumpiploeg, met de debuterende scholier Jasper Quicke en Jelle Ghyoot, hield aanvankelijk gelijke tred met de ervaren bezoekers, vorig seizoen gestrand op de tweede plaats.  Maar twee defensieve foutjes lagen aan de basis van de 0-2 ruststand.  Pas afgetrapt voor de tweede helft stond het al 0-3.  Maar Dumpi vocht moedig terug en Remi Van Belle scoorde na 5 minuten de goal van de hoop.   Die hoop was echter van korte duur toen Riccordie een 4de keer kon scoren.  Het tweede doelpunt van Remi kwam jammer genoeg te laat om nog aanspraak te kunnen maken op enig puntengewin.  Volgende week volgt een herkansing thuis tegen Paravang Blankenberge.

Ploegopstelling: Frederic Warnauts; Jeroen Demeulenaere, Jelle Ghyoot, Samuel Hanson, Jasper Quicke, Remi Van Belle, Kjell Van Watermeulen en Arvid Verfaille.