Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Kampioenschap 2013/2014

Vrijdag 11 april 2014
zvc Rapid 99 BEERNEM - DUMPI MART: 4 - 4

Coach Renzo Jacobs moest zijn team alweer herschikken en het (bijna) vaste viertal Frederic Warnauts, Jeroen Demeulenaere, Jasper Quicke en Brian Brysse kreeg vanuit de eerste ploeg de versterking van Nick Borgonjon, Jonathan Mascaux en Remi Van Belle. De versterking was meer dan welgekomen want de Rapidploeg was gebrand op de overwinning. Dumpi schoot echter het best uit de startblokken en een heel bedrijvige Brian trof in de 3de minuut raak vanuit een scherpe hoek. De betere kansen waren voor Dumpi maar daar wringt nu juist het schoentje: de afwerking bleef opnieuw achterwege zoals eigenlijk al het ganse seizoen. Nick trof de paal, Remi kon tot tweemaal toe niet besluiten en Brian kon de dubbele voorsprong niet op het bord krijgen. Dan steekt het aloude cliché de kop op en scoort de thuisploeg de gelijkmaker. Dumpi bleef de voorsprong najagen maar botste telkens op een uitstekende thuisportier. De tweede helft was nog helemaal op gang of Dumpi verkwanselde drie opeenvolgende mogelijkheden op een doelpunt. Hierop was sluitstuk Warnauts van oordeel dat hij het goede voorbeeld moest geven, onderschepte een gevaarlijke aanval als volleerd verdediger, zette de actie op en scoorde als een echte aanvaller de 1-2. Dumpi ontsnapte echter niet aan zijn traditionele dipje en in amper vijf minuten tijd keek het plots tegen een 4-2 (!) achterstand aan. Pech op zijn minst wanneer Nick bij de 3-2 alleen voor de doelman opdook maar de gelijkmaker niet tegen het net prikken. De achterstand was een domper, maar er restte nog tijd om recht te zetten. Brian zorgde alvast voor de eerste stap en vloerde met zijn tweede goal van de avond en met nog 7 minuten te spelen de onoverwinnelijk gewaande thuiskeeper. In de slotfase werd een poging van Jasper met een overduidelijk handspel uit het doel gehouden maar de ref gaf geen krimp! Dumpi bleef de druk aanhouden en ontsnapte aan de definitieve nederlaag toen de thuisploeg verzuimde het af te maken zodat in de slotseconde Nick het meer dan verdiende gelijke spel met een “gefrustreerde” punter in de wacht kon slepen.

Er rest Dumpi nu nog enkel een thuiswedstrijd op 2 mei tegen kampioen De Plakkers Sint-Andries maar die is er enkel voor de eer en de statistieken want sinds vorige week is de redding (andermaal) een feit.

DUMPI trad aan met: Frederic Warnauts, Nick Borgonjon, Brian Brysse, Jeroen Demeulenaere, Jonathan Mascaux, Jasper Quicke en Remi Van Belle. 

Vrijdag 4 april 2014
Paravang BLANKENBERGE - DUMPI MART: 6 - 0

Bovenaan de rangschikking is het pleit al lang beslecht en wordt “De Plakkers St-Andries” met de vingers in de neusgaten provinciaal kampioen 2013/2014. Onderaan de rangschikking woedt de strijd nog hevig met nog vijf ploegen, waaronder Dumpi Mart,  die in aanmerking komen voor degradatie. Tegen runner-up Paravang Blankenberge was geen kruid gewassen en moest de ploeg zich geen illusies maken. Het werd uiteindelijk een kurkdroge 6-0, hoewel het eindresultaat wat overdreven is. Het grootste verschil zit in de efficiëntie en de ervaring van het thuisteam dat ver boven dat van Dumpi uitsteekt. De tweede ploeg kreeg over de ganse wedstrijd gespreid toch een achttal doelrijpe kansen maar kon er geen enkele van verzilveren. Paravang daarentegen toonde zich een meester in het afmaken van zijn kansen. Scholierendoelman Michiel Van Acker had telkens geen schijn van kans. Bij de openingstreffer schroeide de bal zijn handschoenen nadat kapitein Jeroen Demeulenaere eerder Dumpi al op voorsprong had kunnen brengen. Het spel ging vlot op en neer en slechts na 11 minuten wezen verdubbelde Blankenberge de stand onverwachts na een vlijmscherpe aanval. Brian Brysse kreeg nog een unieke mogelijkheid op de aansluitingstreffer maar raakte niet voorbij de Blankenbergse gelegenheidsdoelman. Net voor de kampwisseling kon een doorgebroken kustaanvaller zijn actie simpel afronden en de stand opvoeren naar 3-0.
Amper afgetrapt voor de tweede helft noteerden we opnieuw kans voor Dumpi. Jammer genoeg kon Jasper Quicke net niet binnenduwen. De thuisploeg rook zijn kans de wedstrijd definitief te beslechten in hun voordeel, tikte de Brugse verdediging uit en bracht de stand op 4-0. Het was bewonderenswaardig hoe Dumpi nog terugvocht. Dat resulteerde zowaar in een kansenfestivalletje: Jeroen, Frederic en Bart kregen allen een uitstekende mogelijkheid op een eerreddend doelpunt, maar niemand slaagde er in te effectief te scoren. Paravang demonstreerde vervolgens hoe het wel moest met twee goals binnen de minuut. Een afstraffing leek in de maak doch “de groenzwarten” (…jawel) haalden hun voet van het gaspedaal zodat Dumpi alsnog zijn goaltje zou kunnen meepikken. De paal was echter tot tweemaal toe spelbreker op pogingen van Bart en Bryan. In de slotseconden zag scholier Jasper zijn bal nog ultiem gered worden zodat een terechte beloning uitbleef.
Die kwam er later op de avond want door het gelijke spel van hekkensluiter FC Oelem staat een verlengd verblijf van Dumpi in de hoogste provinciale reeks nu toch vast. (IVdH)

Ploegsamenstelling van Dumpi Mart:  Michiel Van Acker, Brian Brysse Jeroen Demeulenaere, Bart  Demuynck, Lorenzo Devriendt, Jasper Quicke en Frederic Warnauts.

Vrijdag 21 maart
Dumpi Mart - Vosseslag De Haan: 4 - 2

Dumpi Mart wint wedstrijd met twee gezichten
Mits een zege tegen rechtstreekse concurrent FC Vosseslag kon Dumpi Mart zijn plaats in de middenmoot van de klassering veilig stellen. De eerste wedstrijdhelft verliep alvast zeer stroef voor de Dumpi-ploeg. Het aanvallend compartiment had alle moeite om de dubbele afweergordel van de bezoekers te doorbreken. Vosseslag loerde bovendien gevat op de counter. Het eerste doelpunt werd dan ook opgetekend door de bezoekers. Een “Vos” werd sluw het straatje in gestuurd en de bal werd koelbloedig tegen de touwen gejast. Na de 0-1 bleef Dumpi Mart zich krampachtig vasthouden aan stereotiep voetbal waarbij te snel gegrepen werd naar afstandschoten. De beste Dumpi-kansen kwamen nota bene op naam van de opkomende goalie Frederic Warnauts, maar ook zijn schoten kenden geen geluk. Tot overmaat van ramp kreeg skipper Jeroen Demeulenaere een (terecht) geel karton onder de neus geduwd voor een professionele interventie. Het werd uiteindelijk een eerste speelhelft om snel te vergeten.

Gelukkig bracht de tweede helft wel soelaas. De gelijkmaker leek er snel te komen maar zowel Jonathan Mascaux als Tom Van Maele kende geen geluk bij de afwerking. Na tien minuten was het uiteindelijk Houssein Camara die de oververdiende gelijkmaker met een vluchtshot op het bord plaatste. Dumpi Mart ging verder op zijn elan en bracht controlerend voetbal op de zaalvoetbalvloer. Vosseslag was niet bij machte om het spel te maken en loerde eerder op de counter. Via twee dolle minuten kon Dumpi Mart de score zowaar verder uitdiepen naar 3-1. Beide doelpunten kwamen op naam van Bram Demey. Bij zijn eerste poging zag hij zijn afstandshot in de verste benedenhoek verdwijnen. Het tweede doelpunt kwam er via een binnentikkertje. Hij kon een mooie individuele actie van een niet onbaatzuchtige Houssein Camara simpel afwerken. Vosseslag probeerde tevergeefs de bakens nog te verzetten. In het slot nam Jonathan Mascaux alle twijfel weg door een mooie voorbereide actie van Bram Demy beheerst af te werken. In het slot van de partij kon Vosseslag nog de eerredende 4-2 op het bord plaatsen. (Séba)

Dumpi Mart trad aan met doelman Frederic Warnauts, Brian Brysse, Houssein Camara, Jeroen Demeulenaere, Bram Demey, Jonathan Mascaux en Tom Van Maele.

Vrijdag 28 februari 2014
DUMPI MART - zvc Dekeyser GISTEL: 3 - 10

Met de komst van Dekeyer Gistel had Dumpi Mart een goede mogelijkheid om zijn compagnon in de rangschikking achter zich te laten en zo een stap naar een rustiger eindeseizoen te zetten. De ploeg heeft evenwel uit het oog verloren dat de garagemannen bij de meest schotvaardige ploegen van de reeks behoort!
Tot aan de rust werd stand gehouden en kon met een evenwichte 2-2 van kamp gewisseld worden. Deze tussenstand was hoofdzakelijk toe te schrijven aan het knap optreden van de beide doelmannen. Maar de tweede helft verliep volledig in het voordeel van de bezoekers. Het was alsof de Brugse meubelen langs alle zijden hun houvast verloren en uit elkaar vielen.  De bezoekende verdediging ving alle Brugse pogingen secuur op en met enkele rake tegenstoten kwam er een inflatie van Gistelse doelpunten. In één ruk werd de 2-2 ruststand omgetoverd in een 2-8 tussenstand. Het leek een ware ramp te worden, temeer de laatste pass bij elke Brugse tegenstoot niet precies was. Enkel Bram Demey slaagde er in te milderen. Maar de lijdensweg was nog niet voorbij want in de resterend minuten scoorde Gistel nog twee keer om de eindstand op 3-10 te brengen. (BVV)
Samenstelling: doelman Frederik Warnauts, Brian Buysse, Houssein Camara, Angelo De Jonckheere, Bram Demey, Lorenzo Devriendt, Dieter Hullebusch, Jasper Quicke en Tom Van Maele

Vrijdag 21 februari 2014
DUMPI MART - Electro Raes HEIST: 6 - 6

“Elektrisch geladen” wedstrijd eindigt op een draw.
Het verleden leert ons dat een wedstrijd tegen Electro Raes Heist quasi altijd een heroïsch duel oplevert. Deze maal was het niet anders. Met zes doelpunten aan beide zijden, een gelijkopgaand scoreverloop, een gele kaart en twee time-outs kunnen we gerust stellen dat ook deze wedstrijd terug bol zat van de suspens. Dumpi Mart kon voor deze belangrijke wedstrijd zowaar rekenen op negen gladiatoren terwijl Electro Raes het (slechts) moest stellen met zes (oudere) krijgers.  

Het wedstrijdbegin van de bezoekers was alvast furieus. Na amper 10 minuten spelen keek Dumpi Mart al tegen een ontnuchterende 0-2 aan. Het eerste Electro Raes doelpunt kwam er via een staalharde vrije trap, het tweede doelpunt was een snelle copybook counter die beheerst afgewerkt werd. Tussen deze twee doelpunten door kreeg Tom Van Maele een uitgelezen kans om de gelijkmaker te scoren. Tom werd enig mooi het straatje ingestuurd, de bezoekende goalie kon echter in extremis de aanval neutraliseren. De bezoekers bleken tevreden te zijn met deze voorsprong. Dumpi Mart daarentegen ging steeds nadrukkelijker op zoek naar de aansluitingstreffer. Het harde werk van Dumpi Mart werd al snel beloond: met enkele mooie kapbewegingen kon Jaron Vanderhaegen de bezoekende verdediging ontregelen en de 1-2 overhoeks binnentrappen. Dumpi Mart ging door op zijn elan en met de steun van de Electro-mannen werd de score in twee dolle minuten zowaar omgetoverd in een 3-2 voorsprong. Houssein Camara kon tweemaal optimaal profiteren van een defensieve blunder en zo de rust in te gaan met een 3-2 voorsprong

In de eerste tien minuten van de tweede helft kregen de toeschouwers een kat en muisspel avant la lettre voorgeschoteld. Het werd afgekruid met vier doelpunten. Dumpi Mart zelf kwam niet ongeschonden uit deze doelpuntenkermis en keek opnieuw tegen een 4-5 achterstand aan. Het Dumpidoelpunt (4-3) kwam op naam van Jaron Vanderhaegen door de bezoekende goalie te verschalken met een overhoekse bal. Dumpi Mart bleef niet bij de pakken zitten en voerde gestaag de druk op. Dit resulteerde bijna in de gelijkmaker, Jonathan stormde solo op doel af maar werd in extremis met een treffout foutief afgestopt. De Heistenaar kreeg prompt een geel karton onder de neus geduwd. Electro Raes Heist leek echter niet van slag. Integendeel, via een gevatte counter werd zelfs de 4-6 op het bord geplaatst. Via een ultieme time-out trachtte coach Renzo Jacobs zijn team terug op te peppen. Dit lukte wonderwel. Met een mooie schuiver kon Tom Van Maele de bezoekende goalie vloeren (5-6). Niet veel later maakte ook Electro Raes Heist gebruik van hun time-out om het tempo uit de wedstrijd te halen. Het bleek tevergeefs. Dumpi Mart liet de kopjes niet hangen en ging resoluut op zoek naar de verdiende gelijkmaker die er uiteindelijk ook kwam via Tom Van Maele. Met een mooi afstandshot plaatste Tom de 6-6 eindstand op het bord. (Séba)

Dumpi Mart trad aan met doelman Michiel Van Acker, Brian Brysse, Houssein Camara, Angelo Dejonckheere, Jeroen Demeulenaere, Jonathan Mascaux, Tom Van Maele, Jaron Vanderhaegen en Frederic Warnauts.

Valentijnsavond 14 februari 2014
DUMPI MART - zvc Strubbe DAMME: 8 - 2

Tegen de rechtstreekse belager zvc Strubbe Damme was het van levensbelang om de twee punten aan huis te houden. Coach Renzo Jacobs deed daarom bijkomend beroep op "rots in de branding" Nick Borgonjon om de nodige rust in de rangen te brengen. Samen met de jonge beloften Jasper Quicke en Remi Van Belle werd een overtuigende zege uitgebouwd. Het werd een duidelijke 8-2 overwinning waardoor de tweede ploeg nu iets geruster de komende wedstrijden kan aanvangen.

Ploegsamenstelling: Frederic Warnauts, Nick Borgonjon, Brian Brysse, Houssein Camara, Angelo Dejonckheere, Jasper Quicke, Remi Van Belle en Tom Van Maele.

Vrijdag 31 januari 2014
DUMPI MART - FC OELEM: 5 - 4

Dumpi Mart moest deze vierpuntenwedstrijd absoluut winnen wou het niet in acuut degradatiegevaar verzeilen. Een zeer zwakke eerste helft, met een logische 0-3 achterstand aan de rust, bood alvast geen goede vooruitzichten. Scholier Jasper Quicke toonde in het begin van de tweede helft met zijn doelpunt hoe het moest. Dat was het sein voor de Dumpiploeg om alle registers open te goooien. Op het gevaar af op een counter te lopen trok de ploeg massaal in de aanval. Het geluk koos deze keer voor Dumpi want “Oelem” verkwanselde alle mogelijke kansen. Doelman Frederik Warnauts zorgden niet alleen voor enkele miraculeuze reddingen, hij scoorde ook de aansluitingstreffer. Bram Demey zorgde ervoor dat de bordjes in evenwicht kwamen. Kapitein Jeroen Demeulenaere en nogmaals Demey zetten de bezoekers vervolgens schaakmat. Zo dacht iedereen. Want doelman Warnauts kon niet verhinderen dat de “Oelemnaars” in de slotfase nog de aansluitingstreffer lukten. Met de 5-4 eindzege heeft Dumpi mart nu het lot op behoud in eigen handen en kan andermaal een verlengde verblijf in eerste provinciale gerealiseerd worden.

DUMPI:  Frederic Warnauts, Brian Brysse, Jeroen Demeulenaere, Bram Demey, Brecht Goethals, Jasper Quicke en Tom Van Maele

Vrijdag 17 januari 2014
DUMPI MART - YoungStars BEERNEM: 1 - 3

Na een gelijkopgaande partij moest Dumpi Mart opnieuw nipt de duimen leggen tegen een efficiënter Young Stars Beernem.  Aan wilskracht en voetballend vermogen was er opnieuw geen gebrek. Het schoentje knelde opnieuw vooraan waar er gesnakt wordt naar een afwerker, een goalgetter, een koele killer die een succesvol einde kan breien aan de mooi uitgespeelde acties.

De wedstrijd begon nochtans niet slecht voor Dumpi Mart. De eerste kans was voor Brian Brysse. Met een magistrale lob trachtte hij de Beernemse goalie te verschalken. Zijn doelpoging passeerde slechts enkele centimeters naast de verste paal. Ook Young Stars liet zich niet onberoerd. Met enkele snedige aanvallen voerden de bezoekers gestaag de druk op. Gelukkig kon Dumpi Mart rekenen op een sterk keepende Michiel Van Acker. In de 18de minuut leek er dan eindelijk een Dumpi Mart-doelpunt in de maak. Remi Van Belle stormde alleen op doel af en dwong de Beernemse sluitpost om een drastisch beslissing te nemen: een professionele fout maken of de 1-0 toestaan. De Beernemse goalie koos ervoor om professioneel aan de noodrem te trekken en bijgevolg ook een geel karton te incasseren. Dit was meteen ook het laatste wapenfeit in een aangename gelijkopgaande eerste helft die strandde op 0-0.

De openingsminuten van de tweede helft waren voornaemijk Dumpi-gekleurd, maar zowel Van Belle als Robby Creytens vonden de Beernemse goalie op hun weg. Wie zelf niet scoort krijgt … en jawel in de 8ste minuut was het zover. Young Stars Beernem profiteerde optimaal van een defensieve blunder om de 0-1 op het bord te plaatsen. Michiel had geen schijn van kans. Beernem ging verder op zijn elan en verdubbelde met een snedige counter de score tot 0-2. Dumpi Mart leek van slag maar kon via een mooi uitgesponnen actie tussen Tom Van Maele en Jasper Quicke de bezoekende verdediging in de problemen brengen en zo de aansluitingstreffer met een owngoal af te dwingen. Via een time-out en keeperwissel (vervanging van Robby Creytens voor Michiel Van Acker) trachtte Dumpi Mart de bakens nog te verzetten. Het bleek tevergeefs. Dumpi Mart beet zijn tanden stuk op het Beernemse catenacciovoetbal en liep tot overmaat van ramp nog tegen de 1-3 aan. (Séba)

Dumpi Mart speelde met doelman Michiel Van Acker, Nick Borgonjon, Brian Brysse,  Robby Creytens, Jeroen Demeulenaere,  Jasper Quicke, Remi Van Belle en Tom Van Maele.

Vrijdag 10 januari 2014
Balboas SIJSELE - DUMPI MART: 4 - 1

Net als de eerste ploeg werd het voor de Dumpi-gasten een sombere dag na een wedstrijd met een overdreven eindscore. Scholier Michiel Vanacker, die de gekwetste Frederic Warnauts en de door werkomstandigheden niet meer beschikbare Robbie Creytens in doel verving, deed het andermaal zeer voortreffelijk. Zijn maatje Jasper Quicke scoorde zelfs het enige Dumpi-doelpunt. De spelers vertoonden meer dan voldoende inzet, maar de afwerking faalt. Getuige daarvan de cijfers van “minst productieve aanval” van de reeks. Dumpi leverde behoorlijk wat tegenstand maar kon de vele kansen niet ombuigen tot doelpunten. De terugronde werd dus ingezet met een nederlaag en het wordt wellicht een knokken tegen de degradatie. Het tij kan echter vlug keren in de volgende thuiswedstrijden, te beginnen met de partij tegen Rapid Young Stars Beernem. Voortgaande op de rangschikking is dit niet vanzelfsprekend, maar als de resultaten van de twee vorige seizoenen herhaald worden, blijven de punten in Varsenare. (IVdH)

Dumpi Mart speelde met doelman Michiel Vanacker, Brian Brysse, Jeroen Demeulenaere, Bart Demuynck, Brecht Goethals, Jasper Quicke en Tom Van Maele.

Vrijdag 20 dec. 2013
De Plakkers ST-ANDRIES - DUMPI MART: 12 - 0

De vernederingen blijven aanhouden binnen ZVV. Nu was de tweede ploeg aan de beurt tegen de autoritaire leider De Plakkers waarbij Kevin Deprest en Jason Vandemoortele als gewezen Cerclespelers het mooie weer mee helpen maken. Eindelijk is er eens een ploeg in 1ste Provinciale die kampioen wil spelen en promoveren. Als de omkadering het doet, wacht deze jonge ploeg een grote toekomst in het Vlaams kampioenschap. Het fanatieke is alom aanwezig. Dit wordt duidelijk getoond wanneer de ploeg het nog opbrengt om bij een 10-0 voorsprong de tegenstander kost wat kost belet te score.

Doelman Frederic Warnauts was de belangrijkste schakel bij Dumpi. Dank zij zijn reddingen en de bijkomende hulp van het doelhout ontsnapte Dumpi (met vijf spelers met ervaring in de ploeg) zonder overdrijven aan wel zeker aan 20 tegendoelpunten. Zelf doelpunten scoren lukt dan weer bijzonder moeilijk. Getuige daarvan de zwakste aanval van de reeks. Dumpi vertoonde wel inzet en moed maar kwam klasse tekort om de thuisploeg ook maar eventjes in verlegenheid te brengen. Aan de rust wezen de bordjes 6-0 en die score werd tijdens de tweede helft nog verdubbeld. Bij Dumpi kreeg Remi Van Belle in het begin van de tweede helft geel aangesmeerd nadat de ref tijdens de eerste helft reeds had gedaan met de beste thuisacteur.

Misschien brengen de eindejaarsfeesten soelaas voor zvv Cercle maar dan zal het wel rap moeten veranderen. Het enthousiasme en de geestdrift zijn momenteel ver te zoeken, laat staan het eergevoel en dat geldt voor zowel de eerste ploeg als de beloften.

Dumpi Mart: Frederic Warnauts, Brian Brysse, Angelo Dejonckheere, Jeroen Demeulenaere, Jonathan Mascaux, Remi Van Belle en Tom Van Maele.

vrijdag 13 december 2013
DUMPI MART - Rapid 99 BEERNEM: 3 - 6

Dumpi Mart heeft deze wedstrijd verloren tijdens de eerste vijf minuten na de rust. De eerste helft verliep alvast gelijkopgaand. De eerste grote kans was wel voor Rapid 99 Beernem, maar Frederic Warnauts kon met twee puike reddingen de Beernemse aanval onschadelijk maken. Na tien minuten opende de Rapidploeg dan toch de score met een snedige counter die enig mooi overhoeks binnengetrapt werd. Consternatie alom wanneer kort voor het einde van de eerste helft de zaallichten per abuis gedeeltelijk gedoofd werden. De scheidsrechter loste het op met een kwinkslag: “Kunn’n junder de bolle nog zien?” Er werd gerust met een krappe 0-1 achterstand.

Tijdens de eerste vijf minuten van de tweede helft kregen we vijf dolle minuten van Rapid 99 Beernem. In amper vij minuten tijd bouwden de bezoekers de zuinige 0-1 voorsprong uit tot een geruststellende 0-3. De 0-2 kwam er via een gecontesteerde penalty. De 0-3 was het gevolg van een dekselse zwabberbal die Warnauts compleet verraste. Tussen deze twee fases door werd tot overmaat van ramp een quasi gemaakt doelpunt door een Beernemnaar miraculeus voor de lijn gekeerd. Uiteindelijk bleken deze vijf dolle minuten de doodsteek te zijn voor Dumpi Mart. Jeroen Demeulenaere kon wel nog milderen tot 1-3. Dumpi Mart nam dan maar de nodige risico’s en zette alles op alles. Frederic Warnauts werd meer en meer in als veldspeler betrokken in het aanvalsspel. Deze tactiek zorgde niet onmiddellijk voor doelgevaar. Integendeel, het bood mogelijkheden aan Rapid Beernem die het Brugse doel bestookte met lange ballen. Tot tweemaal toe werd de score op dergelijke manier verder uitgediept. Bart Demuyck kon uiteindelijk toch nog milderen tot 2-5. Maar het was opnieuw Beernem die via een gemeten lob de 2-6 liet optekenen. Het laatste woord was voor Brecht Goethals die de 3-6 einduitslag op het bord plaatste.

Dumpi Mart trad aan met Frederic Warnauts, Brian Brysse, Houssein Camara, Jeroen Demeulenaere, Bram Demey, Bart Demuynck, Brecht Goethals en Dieter Hullebus.

St-Niklaasavond 2013
zvc Strubbe DAMME - DUMPI MART: 1 - 3

Dumpi Mart behaalde een hard bevochten zege tegen een rechtstreeks concurrent in de strijd tegen de degradatie. Aan de rust wezen de bordjes nog 0-0 maar dat was enkel een gevolg van de uitstekende prestaties van de beide doelmannen. Na de rust opende een hard zwoegende Brian Brysse de score, maar een lage schuiver van de thuisploeg verdween even later tegen de netten zodat Dumpi opnieuw zijn zoektocht naar voorsprong mocht verder zetten. Daarvoor kon het rekenen op uitblinker Bram Demey die zijn team met twee razendsnelle uitvallen een uitzicht op de zege schonk. Coach Renzo Jacobs gaf zijn ploeg vervolgens de opdracht de voorsprong te verdedigen en slaagde met brio in zijn opzet. Het werd uiteindelijk een knappe uitzege na een zeer sportieve en snelle wedstrijd onder een goede leiding van referee Dhooghe.

Dumpi Mart: Brian Brysse, Jeroen Demeulenaere, Bram Demey, Bart Demunck, Dieter Hullebusch en Brecht Goethals.

vrijdag 22 november  DUMPI MART - Paranvang BLANKENBERGE: 3 - 6

Na een vroege 0-1 voorsprong schrok koploper Paravang zich een bult toen het plots 3-1 in het krijt stond na Dumpi-goals van Bram Demey, Tom Van Maele en Jasper Quicke. Spijtig genoeg acteerden bij Dumpi teveel spelers onder hun niveau en zorgden individuele fouten er voor dat aan de rust alles te herdoen was. Paravang werd enigszins zenuwachtig toen het ondanks overwicht maar niet tot scoren kwam. Tien minuten na rusten was het dan toch raak. Deze krappe 3-4 voorsprong bleef lang op het bord staan, maar Dumpi bleek niet bij machte om de gelijkmaker te “forceren”. Toen enkele minuten voor affluiten het vijfde bezoekende doelpunt viel, was de kous definitief af bij Dumpi dat in de allerlaatste seconde nog een zesde goal slikte. Door deze nieuwe nederlaag zakt Dumpi verder weg in de klassering en komt de rode lantaarn stilaan vervaarlijk in zicht.

Samenstelling Dumpi Mart: Robby Creytens, Jeroen Demeulenaere, Hoessein Camara, Bart De Munck, Bram Demey, Jasper Quicke, Tom Van Maele en Frederic Warnauts.

Maandag 4 november 2013
zvc Dekeyser GISTEL - DUMPI MART: 6 - 4

Dumpi greep naast de kans om zich in de veilige middenmoot te nestelen mits een overwinning tegen het ondergewaardeerde zvc Dekeyser. Een rist afwezigen bij Dumpi: Brian Brysse (ziek), Jeroen Demeulenaere (stage), Bram Demey, Bart Demuynck en Dieter Hullebus (allen mini), Jasper Quicke (training voetbal) en Kjell Vanwatermeulen (gekwetst). En toch werden nog zeven leden bijeengescharreld om geen forfait te moeten geven. Jonathan Mascaux en Glenn Vanderhaegen werden bereid gevonden te “depanneren”. Dumpi kreeg tijdens het aanvangskwartier de beste kansen maar overhaasting speelde parten. Aan de overzijde moest Robbie Creytens na enkele knappe reddingen zich toch gewonnen geven. Maar toen ging het wel vrij snel: 3-0 in amper drie minuten. Brecht Goethals kon net voor rust de verdiende en hoopvolle tegentreffer scoren. In een zeer spannende tweede helft bracht Tom Van Maele met een tweede Dumpitreffer de thuisploeg even aan het wankelen. Spijtig genoeg leidde twee vrijgeleides aan een rechtstreekse belager tot twee nieuwe tegentreffers en, zo zou later blijken, tot een onoverbrugbare achterstand. Brecht en Glenn slaagden er nog in Dumpi nieuwe hoop te geven maar in de allerlaatste minuut werd een alles of niets offensief nog afgestraft door een zeer gelukkige thuisploeg.

Dumpi Mart: Robbie Creytens; Angelo Dejonckheere, Brecht Goethals, Jonathan Mascaux, Tom Van Maele, Glenn Vanderhaegen en Frederic Warnauts.

Maandag 21 oktober 2013
Electro Raes HEIST - DUMPI MART: 1 - 1

Slechts één enkel puntje scheidden beide ploegen voor aanvang van de wedstrijd en die minimale afstand blijft ook na een spannende partij waarin de doelmannen een hoofdrol opeisten. Beide ploegen misten duidelijk een echte killer om de wedstrijd in hun voordeel te beslechten.
Dieter Hullebus kreeg de eerste kans maar de doelman pakte. Een dekkingsfout in de Dumpiverdediging zorgde voor de opener van de thuisploeg. Hoe Dumpi zich ook weerde, de gelijkmaker zat er voor de rust niet in.
Na de pauze nam Dumpi het meeste initiatief, had veel balbezit maar kwam niet tot scoren ondanks verdienstelijke pogingen van o.a. Kjell Van Watermeulen die stilaan naar zijn oude vorm toegroeit. Het was debutant Brian Brysse die vanuit een onmogelijke hoek in het dak van het vijandelijke doel besloot en de gelijkmaker scoorde met nog zes minuten op de klok. De thuisploeg haalde nog alles uit de kast om de overwinning binnen te halen, doch beet zijn tanden stuk op sluitstuk Robbie Creytens. Dumpi blijft met dit resultaat kamperen in de middenmoot met weinig overschot maar dat geldt ook voor de anderen.

DUMPI MART: Robbie Creytens; Brian Brysse, Jeroen Demeulenaere, Brecht Goethals, Dieter Hullebus, Angelo Jonckheere, Kjell Van Watermeulen en Frederic Warnauts.

Vrijdag 18 oktober 2013
DUMPI MART - De Smash ZEEBRUGGE: 2 - 5

Dumpi Mart kon weinig weerwerk bieden tegen de suprematie van De Smash Zeebrugge. Gelegenheidscoach Ivan Vanderhaeghen zag hoe De Smash gestaag de match in handen nam en in tien minuten tijd een mooie 0-2 voorsprong bijeen voetbalde. Op het einde van de eerste speelhelft kreeg Dumpi Mart toch een uitgelezen kans om de aansluitingstreffer te scoren. Camara dribbelde enig mooi drie tegenstrevers tureluurs, de keeper inbegrepen, maar de dekselse “statische” paal bracht redding voor De Smash.
Na de rust verdween de artificiële spanning compleet uit de match wanneer De Smash met twee gevatte counters Dumpi Mart de definitieve doodsteek toediende. In de 16de minuut kon Camara met een magistrale lob nog milderen tot 1-4. Het antwoord van De Smash volgde snel. Met een staalharde overhoekse trap plaatste De Smash de 1-5 op het bord. In de allerlaatste minuut was het laatste woord uiteindelijk toch nog voor Jeroen Demeulenaere die de 5-2 eindscore op het bord mocht plaatsen. Het is absoluut geen schande dat Dumpi Mart haar meerdere moest erkennen tegen dit zeer sterk in blok spelende De Smash.

Dumpi Mart trad aan met Robbie Creytens, Houssein Camara, Angelo Dejonckheere, Jeroen Demeulenaere, Dieter Hullebus, Jasper Quicke, Kjell Van Watermeulen en Frederic Warnauts.

Vrijdag 4 oktober 2013
FC OELEM - DUMPI MART: 3 - 3

Dumpi Mart mag zich gelukkig achten tegen een geslepen en ervaren FC Oelem nog een punt uit de brand te hebben gesleept. De wedstrijd begon alvast desastreus voor Dumpi Mart met het dom schenken van een penalty aan de thuisploeg. Dergelijk cadeau werd met plezier aangenomen door FC Oelem. Doelman Robbie Creytens had geen schijn van kans. Gestaag voerde Dumpi Mart de druk op en in de 19de minuut resulteerde dit in de verdiende gelijkmaker. Eerst trof Jeroen Demeulenaere nog de paal, maar de tweede keer was het wel raak. Op een gemeten voorzet van Bart Demuynck kon Jeroen de gelijkmaker simpelweg binnentikken. Nog vóór de rust werd de score verder uitgediept. Jasper Quicke plaatste op de counter de 1-2 ruststand op het bord.
In de tweede helft ging Dumpi Mart verder door op zijn elan. Jasper Quicke pikte de meevoetballende keeper de bal af en joeg van op afstand de 1-3 in het doel. De vijf man tellende Oelemploeg bleef echter in hun kansen geloven en kon op basis van geduld en ervaring de score terug in evenwicht brengen. Eerst kwam er de 2-3 nadat de Oedelemse goalie met veel geluk scoorde en de gelijkmaker kwam er na een mooi uitgespeelde actie. Op het einde was het nog bibberen en beven voor Dumpi Mart, maar aan de score veranderde er niets meer.

Dumpi Mart trad aan met Robbie Creytens, Angelo Dejonckheere, Jeroen Demeulenaere, Bart Demuynck, Brecht Goethals, Jasper Quicke en Frederic Warnauts

Vrijdag 27 september 2013
DUMPI - MART - Balboas SIJSELE: 5-4

Eerste zege is binnen!
In een aangenaam kijkstuk, waarin elke ploeg een speelhelft voor zijn rekening nam, hield Dumpi Mart de punten verdiend thuis. Het was Jasper Quicke die het openingsdoelpunt liet optekenen in deze doelpuntrijke wedstrijd. Met een meesterlijk tikje verschalkte hij de bezoekende goalie. Maar in twee dolle minuten wist Balboas met twee gevatte counters de voorsprong om te draaien. Na deze domper vond Dumpi Mart niet echt een antwoord op het stugge spel van de bezoekers. Er werd met een 1-2 achterstand gerust.
Met enkele tactische aanpassingen en met Robbie Creytens als goed meevoetballende keeper werd de achterstand plots door Bram Demey omgebogen in een mooie 4-2 voorsprong. De gelijkmaker werd enig mooi in de winkelhaak gekruld, de tweede werd met lage schuiver in de verste hoek gedeponeerd en de 4-2 kwam er na een mooie solo die dito afgewerkt werd. Het antwoord van Balboas Sijsele bleef niet uit en al snel volgde de 4-3 aansluiting. Maar het was opnieuw Jasper Quicke die de match in een definitieve plooi legde door een combinatie beheerst af te werken. Op het einde kon Balboas Sijsele wel nog milderen tot 5-4, maar meer zat er voor de Sijselenaars niet in. Een felbevochten maar verdiende zege voor Dumpi Mart. Enig minpunt is de gele kaart voor coach Renzo Jacobs die zich (andermaal) niet kon intomen bij één van de beslissingen van een zeer punctueel leidende scheidsrechter Vanderstuyft.

Dumpi Mart trad aan met Frederic Warnauts; Robbie Creytens, Angelo Dejonckheere, Jeroen Demeulenare, Bram Demey, Bart Demuynck, Brecht Goethals en Jasper Quicke.

6 september 2013 - Rapid Young Stars BEERNEM - DUMPI MART: 10 - 3

Belofteteam Dumpi Mart mocht in de nagelnieuwe sporthal “Drogenbrood” te Beernem het nieuwe seizoen inzetten bij Rapid Young Stars Beernem. De thuisploeg heeft zijn benaming alle eer aangedaan! Dumpi, zonder de nieuw aangesloten doelman Robbie Creytens, nieuweling Bart Demuynck maar ook nog een rist andere afhakers (een gevolg van de kwalificatiewedstrijd van de Belgen tegen Schotland ?), was duidelijk geen partij voor de “Berenhemers” en liep voortdurend achter de feiten aan. Onze jongens verdienen echter alle respect voor hun aanwezigheid en inzet. Aangezien goalie Warnauts de op huwelijksreis zijnde Mathias Lingier diende te vervangen en de onbeschikbaarheid van Robbie Creytens werd scholierendoelman Michiel Van Acker bereid gevonden aan te treden als sluitstuk. Hij verhinderde zelfs een ware monsterscore! Na een behoorlijke eerste helft stonden de bordjes aan de rust op 5-2 met voor Dumpi doelpunten van kapitein Demeulenaere en Brecht Goethals. Maar na nog geen 5 minuten na de herneming stond Dumpi op een hopeloze 8-2 achterstand. Tot overmaat van ramp werd daarop nog een owngoal toegestaan en verdween de bal na een afwijkende toets achter de rug van Van Acker. In de slotminuut wist Goethals te ontsnappen aan de aandacht van zijn tegenstander en werkte hij zijn tweede goal van de avond beheerst af. Een wedstrijd om vlug te vergeten.

Samenstelling Dumpi Mart: Michiel Van Acker; Jeroen Demeulenaere, Brecht Goethals, Dieter Hullebus, Jasper Quicke en Tom Van Maele.