Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Kampioenschap 2015/2016

29 april 2016: DUMPI MART - Bouwteam De Haan: 3 - 9

Efficiëntie loont.
Een ontketende kustploeg, evenwel zonder Denis Viane maar wel met tal van andere vedetten in de ploeg, nam onze jonge Dumpi-ploeg meteen op de korrel. Na amper 10 minuten wezen de bordjes al 0-3. Nochtans kregen Loic Vanhooreweghe en Jaron Schoonbaert de kansen tot de aansluitingstreffer, maar schoten net tekort bij de afwerking. Naar de rest toe werd de ellende steeds maar erger en slikte Dumpi nog drie tegentreffers met een droge 0-6 ruststand tot gevolg.
De thuisploeg vatte de tweede helft vastberaden aan om een afgang te vermijden. De bezoekende doelman verleende daarbij enige medewerking door bij een onschuldige thuisaanval zelf de bal in doel te duwen. Een enig mooie opening van Loic naar Shiva Stellamans gaf hem de kans om tijdens zijn afscheidmatch subliem te scoren en een solo van Jaron brachten de teller bij Dumpi op drie. Ondertussen had Bouwteam ook al twee maal toegeslagen.
De wedstrijd werd uiteindelijk afgesloten op 3-9, maar een scherpe analist zal opgemerkt hebben dat beide ploegen evenveel scoorden tijdens de tweede helft. Spijtig genoeg zijn er altijd twee helften in een partijtje (zaal)voetbal.
Dumpi Mart sluit het seizoen af op de voorlaatste plaats en zakt na vier seizoenen op het hootste provinciale niveau naar de 2de afdeling. Wellicht wordt die de ideale afdeling voor de spelers van de scholierenploeg die provinciaal kampioen werd, aangevuld met enkele ervaren spelers.
Dumpi Mart speelde met doelman Jonas Deklerck en de spelers Jeroen Demeulenaere, Brecht Goethals, Emile Pollet, Jaron Schoonbaert, Shiva Stellamans en Loic Vanhooreweghe. Coach: Peter Deseure. Afgevaardigde: Renzo Jacobs. Verzorger: Noël Lekens.

18 april 2016: Carrier Gistel - DUMPI MART: 12 - 0

Tweede provinciale wenkt.
Het verhaal van een gans seizoen herhaalde zich nog maar eens. Door het niet kunnen beschikken over een specifieke doelman nam Kristof Vandenberghe die ondankbare taak op zich. Glenn Vanderhaegen offerde zich nog maar eens op om als speler aan te treden en behoorde samen met Brecht Goethals tot de "oudere garde".
In zijn laatste verplaatsing dit seizoen hield Dumpi welgeteld 17 minuten stand dank zij het betere keeperswerk van Kristof. De heropgeviste Brian Brysse was de gevaarlijkste man bij Dumpi maar kwam niet tot scoren. De talentrijke jonge thuisploeg kon zo de rust ingaan met een 3-0 voorsprong.
Na de pauze stond er geen maat meer op Carrier dat fanatiek alle registers opentrok en de Dumpi-ploeg alle kleuren van de regenboog liet zien. Brian kwam nog oog in oog met de doelman maar deze liet de eerredder niet toe! Gelegenheidscoach Ivan Vanderhaegen kon zijn jongens absoluut geen tekort aan inzet verwijten. Tegen deze geoliede thuismachine was geen verweer!
Tweede provinciale wenkt stilaan, maar op zich is dat niet zo een drama. Het samenstellen van een “vast team” in zijn geheel wordt wel een probleem! Maar dat zijn zorgen voor later! Eerst wacht nog de laatste thuiswedstrijd op vrijdag 29 april en proberen met een knalprestatie het seizoen af te sluiten! (IvdH)
Dumpi Mart trad op maandagavond aan met doelman Kristof Vandenberghe en de spelers Brian Brysse, Angelo Calleeuw, Brecht Goethals, Bram Miny, Shiva Stellamans, Issam Temsamani en Glenn Vanderhaegen. 

15 april 2016: DUMPI MART - Rapid Home Decor Beernem: 5 - 5

Doelman staat in de weg.
Dumpi en HD Beernem, beiden verwikkeld in een gemeenschappelijke strijd tegen degradatie, deelden de twee punten. De bezoekers mogen hiervoor hun keeper danken en Lieven Coolman die, uitegerekend tegen Dumpi, slechts aan zijn 3de wedstrijd van het seizoen was. Dumpi Mart trad opnieuw aan met een ploeg die overwegend samensgesteld was uit scholieren, aangevuld met ouderdomsdeken Brecht Goethals en net-scholier-af Shiva Stellamans.
De ploeg kwam gedurende de eerste helft wel geteld zes maal oog in oog met de doelman en dwong daarnaast nog ruim tien serieuze doelkansen af. Telkens was het bezoekende sluitstuk de niet te passeren hinderpaal. Eigenlijk onvoorstelbaar! Enkel Emile Pollet wist met een listige stiftbal de al vroeg opgelopen 0-2 achterstand te milderen tot 1-2 aan de rust.
Na de pauze zagen we een dominerend Dumpi Mart en een spectaculair scoreverloop. Het werd 2-2 na een goal van Angelo Dejonckheere, 2-3 door de bezoekende Lieven Coolman, 3-3 door Loic Vanhooreweghe,4-3 door andermaal Angelo op doorsteekpas van Emile, 4-4 door de venijnige Coolman, 5-4 door Shiva met een enig mooie afwerking op aangeven van Angelo. Uiteindelijk werd het toch nog, enigszins gevleid voor de bezoekers, 5-5 met een harde droge knal van Coolman.
Na de verrassende nederlaag van Paravang Blankenberge (toch nog altijd de tweede in de stand !!) bij Rapid '99 blijft Dumpi Mart onderaan bengelen met nog twee wedstrijden voor de boeg. Samen met nog vier andere ploegen komt de ploeg in aanmerking voor de twee dalersplaatsen.(IvdH)

Onder leiding van coach Peter Deseure trad Dumpi aan met doelman Robin Vandekinderen en de spelers Angelo Calleeuw, Brecht Goethals, Broes Miny, Emile Pollet, Shiva Stellamans, Issam Temsamani, Loic Vanhooreweghe.

8 april 2016: Rapid Young Stars Beernem  door - DUMPI Mart: 8 - 5

Dumpi wordt wakker maar wordt niet beloond!
De Dumpi-spelers zijn nog niet allemaal van de partij wanneer de thuisploeg in de openingsminuut de openingsgoal scoort. Ze mogen daarbij van geluk spreken dat doelman Pallieter Vlaeminck mag aantreden want zijn identiteitskaart wordt in allerijl nagebracht met dank aan diens vader. 
De vroege achterstand heeft de Dumpi-ploeg meteen wakker geschud. De spelers werken voor elkaar en elk balverlies wordt zo snel mogelijk rechtgezet door de medemaats. Na enkele verdienstelijke pogingen zonder resultaat wisselt coach Peter Deseure drie van zijn spelers voor vers bloed. Een bedrijvige Angelo Calleeuw lost enkele schoten maar het vizier staat nog niet op scherp. Isam Temsamani volgt zijn voorbeeld en besluit over.
Rapid Young Stars lanceert enkele tegenaanvallen maar hun doelpogingen worden gered door Pallieter die op de juiste momenten uit zijn kooi komt. Larsen D’Hiet krijgt aan de overkant een opgelegde kans wanneer hij alleen voor doel komt maar op de keeper besluit.
Na 10 minuten weet Dumpi onder aanmoedigen van haar coach dan toch de tegentreffer te maken: Larsen maakt enkele technische bewegingen in het midden die bijna faliekant aflopen. Na onderscheppen van tegenpartij weet hij meteen te recupereren, geeft de bal mee met Angelo op links die aan de overkant Jordi Hubrecht op rechts vindt. De bal wordt voor doel gelegd en Larsen werkt sec af. De bordjes zijn terug in evenwicht.
Na het openingskwartier zet Angelo een run richting doel in. Loic Vanhooreweghe heeft het begrepen en steekt de bal voor doel. Helaas komt de aanval een paar centimeters tekort om de bal in doel te deviëren. Meteen daarna zet Larsen door op links en past naar Isam die zo Dumpi vanop rechts op 1-2 voorsprong brengt.
Na de rust probeert Loïc in de openingsminuut met links de Rapid doelman te verschalken maar die laatste beslist er anders over en redt. Aan de overkant volgt een heet standje voor het Dumpi-doel. De verdediging kan niet doortastend genoeg wegwerken en de thuisploeg profiteert hiervan om gelijk te stellen. Een sterk spelende Kenzo Lips trapt daarna op een onbewaakt moment de thuisploeg opnieuw op voorsprong.
Dumpi Mart laat het niet aan haar hart komen en prikt meteen tegen: een ingespeelde bal van Rapid wordt te lang afgewacht en de attente verdediging zit er tussen. Die geeft mee met Loïc die beheerst afwerkt. (3-3)
Het scoreverloop gaat nu snel op en neer. Na een één-tweetje tussen Thomas Goethals en Tibo Depestel zetten ze Rapid terug op een 4-3 voorsprong. Het aanvalswerk van Dumpi Mart levert enkele vrije trappen op maar Jordi en Larsen vinden hun weg niet naar het doel. Aan de stilstaande fases kan nog gesleuteld worden. Bram Miny komt daarna voor doel maar mist zijn opgelegde kans. Hij neemt echter meteen revanche want na doortastend optreden weet hij de bal te recupereren in de voorhoede. Na een pass vanop links legt Angelo binnen en de stand is opnieuw in evenwicht (4-4). Vanuit de achterhoede dirigeren Broes Miny en Jordi hun ploeg in de juiste richting. Tegenaanvallen worden onverwijld in de kiem gesmoord en het venijn van de Dumpi-aanvallen is aan hun brein ontsproten. Jordi komt met enkele knappe passeerbewegingen in de zone van de waarheid maar besluit op de keeper. In de daaropvolgende hoekschop levert Loïc een strakke bal aan de inlopende Broes. Zijn harde trap brengt Dumpi opnieuw op een 4-5 voorsprong. Dumpi kan echter niet lang genieten van de voorsprong. Na vertwijfeling in de verdediging profiteert Rapid en maakt opnieuw gelijk in de korte hoek. De thuisploeg vraagt meteen een time-out aan en verandert na de tactische herbronning haar aanvalswijze. Met enkele verre uitgooien van de keeper brengen ze twee maal hun aanvaller voor doel maar diens deviaties worden telkens afgeblokt door Pallieter en Bram die goed terugkeert vanuit de aanval. De 19de minuut bezorgt Dumpi een nieuwe achterstand die ze niet meer te boven komt. De ploeg staat positioneel uit verband en Rapid Young Stars maken hun zesde goal van de avond. Die voorsprong wordt in de slotminuten nog uitgediept want Rapid maakt nog haar 7de en 8ste doelpunt wat meteen ook de eindstand wordt.
Rapid komt uiteindelijk met de schrik vrij en houdt de volle buit in eigen huis. De jongens van Dumpi Mart hebben hun talent laten zien maar werden niet beloond voor hun inspanningen. Het dubbeltje had echter even goed aan de andere kant kunnen vallen. De mentale veerkracht die ze aan de dag hebben gebracht, voorspellen een beter resultaat in de volgende wedstrijd. (Gob)

Ploeg: doelman Pieter Vlamynck, Angelo Calleeuw, Larsen D'hiet, Jordi Hubrecht, Bram en Broes Miny, Isam Temsamani en Loïc Vanhooreweghe. 

1 april 2016: DUMPI MART - Paravang Blankenberge: 4 - 15

Geen aprilvis !
De scholierenploeg van coach Peter Deseure trand opnieuw aan voor deze wedstrijd tegen koploper Paravang Blankenberge. De ploeg werd wel vervolledigd met Michaël Trancez en Shiva Stellamans, beiden kernspelers van de eerste ploeg. Het werd een ontnuchterende wedstrijd. Dumpi trapte de eerste bal tussen de palen op de doelman en de daaropvolgende fase was tekenend voor de ganse wedstrijd: geen Dumpispeler ter verdediging, tegenaanval en doelman Robin Vandekinderen kansloos. De thuisploeg werd eigenlijk onder de voet gelopen en de niet te tellen foutjes werden keer op keer afgestraft door de zeer ervaren bezoekers. De 0-9 ruststand was dan ook tekend.
Na de pauze werd iets beter verdedigd, maar Paravang scoorde toch eerst vooraleer Trancez de eer kon redden. De bezoekers gingen fanatiek door op hun elan en de score liep zo op tot 1-15. Gedurende de laatste vijf minuten van de partij liep hun zuurstoftank dan toch leeg en konden onze jongeren de score iets meer kleur geven met twee goals van Jaron Schoonbaert en eentje van Broes Miny.
Al met al was het een leerrijke maar toch minder aangename partij om mee te maken, zeker voor doelman Robin die in een ware schiettent stond! Eigenaardig toch hoe de soevereine leider Calimero Beernem enkele weken terug slechts met de hakken over de sloot Dumpi kon bedwingen en de thuisploeg nu compleet de mist ingaat. Wat kan (zaal)voetbal toch raar zijn. (IvdH)
Dumpi Mart: doelman Robin Vandekinderen en de spelers Jordi Hubrecht, Broes Miny, Jaron Schoonbaert, Shiva Stellamans, Michael Trancez en kapitein Jordy Van Cappel.

25 maart 2016: DUMPI MART - Vosseslag De Haan: 3 - 3

Het duel tussen beide degradatiekandidaten eindigde onbeslist hoewel Dumpi de overwinning kon claimen op basis van de gemiste loepzuivere doelkansen. Ondanks de degradatiezorgen had het bestuur geopteerd om de wedstrijd te spelen met vijf elementen van de provinciale kampioenenploeg bij de scholieren. De wedstrijd startte aarzelend en na de aanvangsminuut stond de ploeg al 0-1 achter. Even later ontsnapte de ploeg zowaar aan een grotere achterstand. Stilaan kon coach Peter Deseure zijn jongens overtuigen van hun kunnen wat Larsen D'hiet, met zijn 16 jaar de jongste in de zaal, met een heerlijke stiftbal demonstreerde. Meteen het sein om de wedstrijd in handen te nemen. Bram Miny, met zijn 24 lentes de oudste van de ploeg, trof met een schuiver de paal. Een schitterende driehoekcombinatie tussen Jaron Schoonbaert, Emile Pollet en Larsen sneuvelde eveneens op hetzelfde doelhout. Net voor rust kreeg Bram nog een een reuzenkans om de voorsprong te wettigen maar de bordjes bleven in evenwicht.
De tweede helft startte wervelend met na twee minuten een kans voor Shiva Stellamans maar gered door de doelman. Een dubbele een-twee tussen Jaron en Emile, door deze laatste simpel tegen de netten geprikt, leverde eindelijk de ruim verdiende voorsprong op! Deze had nog uitgediept kunnen zijn maar Jordi en Larsen zagen hun één tegen één met de doelman niet verzilverd! Jawel, Dame Fortuna keert zich al het ganse jaar tegen Dumpi Mart en liet zich deze keer ook niet onbetuigd. Na concentratieverlies bij de jonge thuisploeg klommen de bezoekers eventjes voorbij het kwartier plots zeer gevleid naar een 2-3. Bewonderenswaardig gingen de kopjes niet omlaag en flakkerde de strijdlust door de gedrevenheid van coaches Deseure en Renzo Jacobs weer op. Achterin hielden Broes Miny, Jordi Hubrecht en doelman Jonas Deklerck de boel stevig op slot. Jaron bekroonde zijn toverkunsten met een wel heel technisch hoogstandje, om zo de oververdiende gelijkmaker in de laatste minuut tegen de netten te prikken. “In the dying seconds” leverde een actie van Shiva en Emile tot tweemaal toe de overwinning op maar de geluksfee zond opnieuw haar kat, tot frustratie van de sympathisanten. (Séba)
Dumpi speelde met doelman Jonas Deklerck, Larsen D'hiet, Jordi Hubrecht, Bram en Broes Miny, kapitein Emile Pollet, Jaron Schoonbaert, en Shiva Stellamans.
Coaches: Peter Deseure en Renzo Jacobs - Verzorging: Noël Lekens - Afgevaardigde : Jeroen Demeulenaere

18 maart 2016: DUMPI MART - Rapid Calimeros Beernem: 3 - 4

Bleke leider met hakken over de sloot !
Eerder in de week was de eerste ploeg op bezoek bij Rapid Subs Beernem voor een kwalificatie voor de halve finale van de Beker van Vlaanderen. ZVV kreeg er feitelijk de ploeg Rapid Calimeros te bekampen. De Dumpi-ploeg was dan ook gebrand op revanche ter gelegenheid van de komst van de toekomstige provinciale kampioen. Ei zo na zorgde Dumpi voor die revanche en de stunt van de speeldag, maar zoals vaak kiest het geluk de kant van de “grote” ploeg. De thuisploeg, opnieuw zonder specifieke doelman, keek na een vrije trap in de aanvangsminuut al tegen een achterstand aan! Calimeros dacht aan een zacht gekookt eitje, zeker toen iets later de 0-2 viel. Een overduidelijke foutieve tussenkomst in het strafschopgebied, die echter niet gefloten werd, en een niet te missen kans voor Kristof Vandenberghe gaven duidelijk aan dat er toch iets mogelijk moest zijn. Een prima combinatie tussen Emile Pollet en Jeroen Demeulenaere werd schitterend afgewerkt. De internationale doelman Maxim Anijs kreeg geen schijn van kans. Een communicatiefout tussen gelegenheidsdoelman Michael Trancez, die nochtans zijn mannetje stond, en Kristof Vandenberghe, gaf de bezoekers de mogelijkheid uit te lopen tot 1-3 aan de rust. Even voordien zag Kristof zijn gelijkmaker stranden op de paal. Een verschil van twee doelpunten in de kering!
Net na de aftrap voor de tweede was een nieuwe misverstand oorzaak voor een dekkingsfout en de 1-4 als gevolg. De bezoekers dachten de zaak als beklonken en werden gemakzuchtig. Dumpi werd hierop de betere ploeg. De reeksaanvoerder kreeg zowel voetbaltechnisch als op gebied van combinaties een lesje van de staartploeg. Emile trapte een voorzet van Kristof onverbiddelijk tegen de touwen en de opkomende Michael een vrije trap voorbij een verbouwereerde Anijs: 3-4. Dumpi probeerde alles of niets en ontsnapte een paar keer aan de definitieve doodsteek. Uiteindelijk won de leider, die de geroutineerde kapitein Desmet (34) de ganse wedstrijd in de ploeg hield ondanks een rits wisselspelers. Hiermee is duidelijk aangetoond dat de leider eerder met een gevleide zege weg kwam. Dumpi verdiende zeker een gelijk spel en dat werkt enorm frustrerend voor de ganse entourage. (IvdH)
Dumpi Mart trad aan met doelman Michael Trancez; Glenn Vanderhaegen; Jeroen Demeulenaere; Emile Pollet; Kristof Vandenberghe; kapitein Brecht Goethals en Shiva Stellamans.  

2 maart 2016: 't Pomptje Leffinge - DUMPI MART: 8 - 1
Dumpi Mart kon slechts op het nippertje een forfaitnederlaag vermijden voor deze midweekmatch. In de late namiddag werden nog de Ghanees Patrick Nukunu en en Jaron Vanderhaegen (als 31ste speler voor de tweede ploeg!) opgevist door door afgevaardigde Ivan Vanderhaegen. Andermaal was er geen doelman beschikbaar en werd de wedstrijd aangevat met slechts één wisselspeler.
De thuisploeg, stevig gepositioneerd in de top 5, begon nonchalant, verkwanselde wat doelrijpe kansen en verzuimde onder meer een geschenk strafschop om te zetten door die op de paal te trappen. Toen de thuisclub in de 7de minuut wel scoorde, werd gevreesd voor een walk-over. Maar de eerste tegenprik van Dumpi was raak: Jaron Vanderhaegen stuurde oom Glenn in het straatje en de “old-timer” scoorde beheerst overhoeks de gelijkmaker binnen. De thuisdruk steeg nu en gelegenheidsdoelman Michael Trancez bleek niet te kloppen. Vlak voor de rust diende hij zich toch voor de tweede maal gewonnen.
Na de pauze was de zuurstof bij Dumpi duidelijk op. Het was slechts dank zij het doelhout en Michael dat de ploeg ontsnapte aan een ware monsterscore. Toch had Patrick nog tot tweemaal toe een één tegen één situaties tegen de thuisportier beter moeten uitbuiten. De Ghanees speelde al zijn 3de partij en er is duidelijk beterschap te merken! De wedstrijd eindige opnieuw op een koude douche voor degradatiekandidaat Dumpi, al mag men dit niet letterlijk nemen want een defecte boiler bleek spelbreker. Het werd dan maar droogkuis!
Dumpi speelde met Michael Trancez in doel en de spelers Jeroen Demeulenaere, Bram Miny, Patrick Nukunu, Glenn en Jaron Vanderhaegen.

6 februari 2016: DUMPI MART - Ver-Assebroeke: 2 - 9
Wet van de sterkste

Met een debuterende Henri Vandierendonck begroette coach Renzo Jacobs de 29ste speler die Dumpi Mart dit seizoen al opstelde. Aan inzet en goede wil ontbrak het de thuisploeg niet maar tegen een zvc Ver-Assebroeke, waarin Darco Masselus heer en meester was, onderging de ploeg de wet van de sterkste.
Na een gelijk opgaande beginfase telden de bezoekers Dumpi uit in amper vier minuten tijd. Op de 9de, de 10de, de11de en 12de minuut was het telkens raak. Emile Pollet redde alvast de eer vooraleer er gerust werd met een 1-6 stand. Tussenin kreeg een speler van Assebroeke nog geel voor een overbodige gevaarlijke overtreding.
Na de pauze was het Assebroekse overwicht minder groot en kon Shiva Stellamans nog milderen. De nederlaag was toen echter al lang een feit. De zoveelste zware opdoffer voor de vereniging die enkele cruciale weken tegemoet gaat.
Ploegsamenstelling Dumpi Mart: doelman Jonas Deklerck en de spelers Jeroen Demeulenaere, Brecht Goethals, Emile Pollet, Shiva Stellamans, Michael Trancez, Glenn Vanderhaegen en Henri Vandierendonck.

15 februari 2016: Electro Raes Heist - DUMPI: 7 -1
Dumpi Mart kon nooit vuist maken tegen Electro Raes.

Een fel gehavend Dumpi Mart wist nog voor de partij op gang gefloten werd dat punten meegraaien uit de sportzaal de Landdijk een moeilijke opgave zou worden. Tot overmaat van ramp kon Dumpi Mart niet rekenen op een specifieke doelman. Brecht Goethals trok dan maar als volontair het keepersplunje aan.
In de openingskwartier hield Dumpi Mart nog kranig stand, doch kon niet verhinderen dat Electro Raes in de 18de minuut de verdiende de score opende. Dumpi Mart voetbalde wel aardig mee, maar kende geen maaval bij de afwerking. Zo had een mooie solo  van Gilles Vandevyvere meer verdiend. Ook de paal was meermaals spelbreker voor Dumpi Mart. Op het einde van de eerste wedstrijdhelft dikte Electro Raes de score verder aan tot 3-0.
In de tweede helft ging de thuisploeg door op zijn elan. Reeds in de openingsminuut werd de 4-0 gescoord. Met een mooie individuele actie kon Shiva Stellemans nog milderen tot 4-1. De thuisploeg liet het niet aan zijn hart komen en diepte de score in geen tijd verder uit tot 7-1. Al bij al een hard verdict voor een strijdend en zoekend Dumpi Mart. (Séba)

Dumpi Mart trad aan met doelman Brecht Goethals, kapitein Jeroen Demeulenaere en de spelers Robin Logghe, Bram Miny, Shiva Stellamans, Gilles Vandevyvere en Glenn Vanderhaegen. 

5 februari 2016: Rapid 99 Beernem - DUMPI MART: 1 - 5

Dumpicoach Renzo Jacobs kreeg assistentie van Peter Deseure die meteen vijf jonge snaken uit zijn scholierenploeg ter beschikking stelde (Angelo Calleeuw, Bram Miny, Emile Pollet, Jaron Schoonbaert en Jordy Van Cappel) waardoor DUMPI nu ook terecht als belofteploeg mocht doorgaan.De uit blessure terugkerende Jeroen Demeulenaere en ouwe rat Glenn Vanderhaegen stonden als dertigers borg voor de rust en ervaring.
De thuisploeg schoot het best uit de startblokken, maar de twee mooie kansen werden verkeken. Dumpi kon pas na vijf minuten voor het eerst dreigen. Met een verre uitworp lanceerde doelman Jonas Deklerck kapitein Emile die op een sterke manier de score opende. Dumpi had daarop driemaal geluk met achtereenvolgens een bal op de lat, net naast en pats op de paal. Misschien enigszins tegen de gang van het spel in kwam Dumpi op 0-2 nadat Glenn Angelo in stelling bracht doe ongenadig wafwerkte. Een technisch hoogstandje tussen Jaron en Jordy verdiende een betere afwerking. Op slag van rusten wer het dan toch 0-3 na een sublieme pot van Jaron.
De 2de helft verrechtvaardigde Dumpi met fris en frivool zaalvoetbal zijn voorsprong en uiteindelijk ook de overwinning. Jonas kwam eerst nog gepast tussen, maar daarna was het spel dat Dumpi etaleerde een streling voor het oog. Enkel de afwerking kon beter. Emile en Angelo scoorden uiteindelijk nadat de thuisploeg de eerreddende treffer (en meteen ook de 100ste tegentreffer voor Dumpi) had gescoord. Dumpi raakt met zijn vierde seizoensoverwinning weg van de voorlaatste degradatieplaats en wipt over Rapid 99 dat nu die plaats inneemt. (IvdH)
Samenstelling van Dumpi Mart: doelman Jonas De Klerck; Angelo Calleeuw, Jeroen Demeulenaere, Bram Miny; kapitein Emile Pollet, JaronSchoonbaert, Jordy Van Cappel en Glenn Vanderhaegen

15 januari 2016: DUMPI MART - Rapid DB04 Beernem: 4 - 7

Laatste 10 minuten zijn er teveel aan
Dumpi Mart speelde tegen de dovenploeg van Rapid Beernem met een experimentele ploeg met een speler van de eerste ploeg, twee van de tweede ploeg en vier scholieren. Daarbij werd nog eens de Ghanese nieuwkomer Patrick Nukunu toegevoegd om een idee te krijgen van zijn capaciteiten.
De zeer sportieve partij verliep evenwichtig en kon de Dumpiploeg lange tijd gelijke tred houden. Bij de bezoekers maakten de gebroeders Verstraete echter het verschil met een hoofdrol voor Sven. Aan de rust wezen de bordjes 2-3 met Dumpi-doelpunten van Emile Pollet en Kristof Vandenberghe.
Na de pauze nam de thuisploeg het voortouw en Bram Miny kon op aangeven van broer Broes gelijkstellen, even later gevolgd door een nieuwe assist van Broes deze keer voor Brecht Goethals die Dumpi op een 4-3 voorsprong bracht, meteen ook het 100ste tegendoelpuntdoelpunt dat de dovenploeg dit seizoen te slikken kreeg. Nonchalance, gebrek aan ervaring en een grote dosis pech bij de afwerking zorgden in het laatste kwartier voor een totale ommekeer. De bezoekers wisten zowaar vier maal op rij te scoren en zo uit te lopen tot een 4-7 eindscore. (IvdH)
Samenstelling Dumpi Mart: Frederic Warnauts;  Brecht Goethals, Bram en Broes Miny; Patrick Nukunu, Shiva Stellamans, Emile Pollet en Kristof Vandenberghe.

 

8 januari 2016: DUMPI MART - Carrier Gistel: 3 - 13

DUMPI kraakt net vóór de rust 
In het kader van de jeugdpolitiek had het bestuur de beslissing genomen om na de winterstop de scholieren in grote mate in te schakelen in de wedstrijden van DUMPI MART. Voor de wedstrijd tegen Carrier Gistel werd een beroep gedaan op de ploeg van coach Peter Deseure, met name de gebroeders Bram en Broes Miny, Emile Pollet en Loic Vanhooreweghe. Peter Deseure mocht dan ook de coaching overnemen van Renzo Jacobs en werd geassisteerd door Björn Devriese.
Gistel startte van meetaf aan furieus met een schot op de paal. Dumpi probeerde in de wedstrijd te komen maar dat lukte niet. De meespelende bezoekende doelman zorgde voor veel problemen en scoorde na 8 minuten dan ook nog de 0-1. Verrassend genoeg was dat ook het moment waarop de Dumpi-motor aansloeg. Het broederpaar Miny zorgde voor de gelijkmaker van Bram. De bezoekers troffen vervolgens nog de paal, doch de repliek van Emile getuigde van kwaliteit. Met een enig mooie lob zorgde hij even na het kwartier voor een 2-1 voorsprong. Maar eigenaardig genoeg ging het licht hierop uit bij Dumpi. Nog voor rust werd het 2-5 en deze zware dip werd niet meer overwonnen.
De tweede helft was er duidelijk teveel aan maar de uiteindelijke 3-13 monsterscore verdienden de jongeren van Dumpi niet. Gelukkig was er nog routienier Brecht Goethals die in de slotfase een meer dan verdiend derde goaltje uit de brand sleepte. De plotse inzinking kort vóór de rust is moeilijk te begrijpen, maar wel leerzaam voor toekomstige wedstrijden. (IvdH)
Samenstelling: Frederic Warnauts; Brecht Goethals, Bram en Broes Miny, Emile Pollet, Shiva Stellamans en Loic Vanhooreweghe.

18 december 2015: Rapid Home Decor Beernem - DUMPI MART: 2 - 8

Dumpi Mart speelt alle schroom van zich af en wint oververdiend.
Zeven wedstrijden. Zolang diende Dumpi Mart te wachten op de tweede overwinning van het seizoen (als we de forfaitzege niet meerekenen). Maar het moet gezegd, de manier waarop de tweede zege behaald werd, mocht er zijn. Dumpi Mart kwam in deze wedstrijd niet echt in de problemen en voetbalde de partij deze keer wel volwassen uit.
De wedstrijd kon alvast niet beter beginnen voor Dumpi Mart. Na amper twee minuten spelen hing de 0-1 reeds tegen de netten. Michaël Trancez werd door Shiva Stellamans enig mooi richting het vijandige doelmond gestuurd en Michaël Trancez miste niet. Het zag er al helemaal rooskleurig uit wanneer Frederik Warnauts met een afstandshot de tussenstand verdubbelde. Na deze acht dolle minuten liet Dumpi Mart na om de score verder op te drijven. Brecht Goethals trof ondermeer de paal en Brian Brysse slaagde er tot tweemaal toe niet in een één-tegen-één-situatie optimaal te benutten. Bovendien kreeg Dumpi in het slot van de eerste wedstrijdhelft nog een opdoffer te verwerken: knullig balverlies leidde tot de 1-2. Toch werd gerust met een oververdiende 1-2 tussenstand.
In de tweede helft ging Dumpi Mart door op zijn elan. Michaël kon al snel zijn tweede en derde doelpunt van de avond tegen de netten jassen. Tot tweemaal toe strafte hij een defensieve blunder onverbiddelijk af. Nog geen minuut later pikte ook Brecht Goethals zijn doelpuntje mee. Via een old-school carambole verdween de bal tegen de netten. "Geen vijf zonder zes" dacht Shiva Stellamans en hij strafte het hoog spelen van de thuiskeeper genadeloos af. De resterende vijftien minuten van de partij leken overbodig te gaan worden. Home Decor Beernem kon wel nog milderen tot 2-6, maar in het slot van de partij kon Frederic met zijn tweede de 2-7 nog scoren en plaatse Michaël met een kopbaldoelpunt de 2 - 8 eindscore op het bord. Een deugddoende overwinning! (Séba)

Dumpi Mart trad aan met doelman Jonas Deklerck en de spelers Brian Brysse, Brecht Goethals, Shiva Stellamans, Michaël Trancez, kapitein Glenn Vanderhaegen en Frederik Warnauts. Afgevaardigde: Sebastiaan Hoeman.

30 november 2015: zvc Bouwteam Oostende - DUMPI MART: 6 - 2 

Confrontatie van een gehandidapte ploeg met Denis Viane
DUMPI MART werd andermaal geconfronteerd met de beperkte beschikbaarheid van spelers. Voor de wedstrijd op maandagavond in De Haan waren slechts vijf spelers beschikbaar en zonder specifieke doelman moest dan nog eens opgetornd worden tegen een ex-kandidaat voor het Vlaams kampioenschap en op dat moment nog altijd een van de topploegen van de reeks.

Brian Brysse offerde zich op om het doel te verdedigen en deed dit niet onaardig. Dumpi probeerde de ervaren thuisploeg zo veel als mogelijk van zich af te houden. Toppunt was dat Denis Viane (jawel, … maar niet bij ZVV ) opende de score en nam ook de 2-0 voor zijn rekening ondanks knap verweer van Glenn Vanderhaegen en Brecht Goethals. Na een grote dosis pech werd het zelfs 3-0. Gelukkig kon Shiva Stellamans vlak voor de rust verdiend tegenprikken en was het jammer dat Wim Brabant op de lat knalde na een heerlijke combinatie met Glenn.
Er was nog maar pas afgetrapt voorde tweede helft of Shiva Stellamans slaagde er in om als een duiveltje uit een doosje de aansluitingstreffer te scoren. Dumpi drong daarop fel aan, op zoek naar de gelijkmaker maar ging uiteindelijk fysisch onderuit. Dit resulteerde in drie tegentreffers op een rij. Glenn trof nog de paal en een vermoeide Shiva kon zijn afgedwongen scorekansjes niet meer afwerken. Een leeg gespeelde Wim nam nog plaats in doel waardoor Brian zich kon uitleven maar kwam daarbij niet meer tot scoren. (IvdH)

De vijf moedigen voor Dumpi Mart: Wim Brabant, Brian Brysse, Brecht Goethals, Shiva Stellamans en Glenn Vanderhaegen.
Coach / begeleider: Ivan Vanderhaegen.

20 november 2015: Rapid Calimero Beernem - DUMPI MART: 5 - 1

Zorgeloze, aangename en non-religieuze verliesmatch voor Dumpi Mart.
Nu de wereld als gevolg van terreuraanslagen compleet gek geworden is, mogen we ons gelukkig prijzen dat er nog zekerheden in het leven zijn. Eentje hiervan is een doodgewone en zorgenloze zaalvoetbalmatch op vrijdagavond. Een wedstrijd waarin Dumpi Mart zich kranig verweerde tegen het tweede geklasseerde Calimero Beernem. Met deze collectieve prestatie kan het vorige zware 0-12 verlies met een gerust gemoed in de vergeetput gedeponeerd worden. 

Ondanks een rist licht geblesseerde spelers (Jonas Declerck met schouderblessure, Wim Brabant aan de knie en Michaël Trancez aan de kleine teen) verzaakte Dumpi Mart om de Calimero-rol op zich te nemen. Integendeel, de eerste 10 minuten werden vooral door Dumpi Mart gekleurd. Zo kreeg Michaël in de 6de minuut een uitgelezen kans om de 0-1 op het bord te plaatsen. Het schot spatte uiteen op de vuisten van de doelman en de daarop volgende rebound werd door Jonas net naast geplaatst. Desondanks was het toch de thuisploeg die de eerste score liet optekenen. Frederik Warnauts had geen verhaal tegen een afvallende bal die staalhard in doel gedeponeerd werd. De reactie van Dumpi Mart mocht er zijn: een vrije trap van Michaël werd door Glenn Vanderhaegen net niet succesvol afgerond. In de 16de minuut was het wel raak. Wim Brabant werd enig mooi het straatje ingestuurd en leverde een prachtige assist af voor Michaël die met een simpel binnentikkertje de verdiende 1-1 op het bord plaatste. In het slot van de eerste helft kreeg Dumpi Mart alsnog het deksel op de neus. Een ongelukkige carambole verdween pardoes tegen de netten. Gerust werd er met een 2-1 achterstand.
In de eerste 10 minuten van de tweede helft voetbalde Dumpi Mart nog aardig mee, maar net zoals in de voorgaande partijen was het beste vet dan van de soep. Op basis van de eerste 35 minuten (ja, daar is hij weer die verdomde 35ste minuut) had Dumpi Mart absoluut geen enkele reden om het dreigingsniveau op te trekken van 3 naar 4. Na de reeds beruchte 35ste minuut liep de score nog verder op naar 5-1, mede door risicovol voetbal.
In afwezigheid van Renzo Jacobs (familiale verplichtingen) kon gelegenheidscoach Sebastiaan Hoeman de spelers niets verwijten en zonder onnodige omwegen (cfr. Torhout) werd er teruggekeerd naar Brugge. (Séba)
Dumpi Mart trad aan met doelman Frederik Warnauts,
Wim Brabant, Jonas Deklerck, Brecht Goethals, Shiva Stellamans, Michaël Trancez en Glenn Vanderhaegen.

6 november 2015: DUMPI MART - Young Stars Beernem: 0 - 12

Zonder veel commentaar: Dumpi Mart krijgt dozijn (stekelige) rozen om de oren.
Een mix van geroutineerde spelers en drie jonge talenten (Broes Miny, Issam Temsamani en Loic Vanhooreweghe) kon niet verhinderen dat Dumpi Mart bij het laatste fluitsignaal tegen een wansmakelijke 0-12 aankeek. Oorzaak? Dumpi Mart kon nooit een vuist maken tegen de geslepen spelers van koploper Young Stars Beernem. Uiteindelijk mocht de ploeg nog tevreden zijn dat de score stokte bij 0-12. De ploeg kan zich enkel optrekken aan het feit dat zelfs achter de donkerste wolk de zon verscholen zit. (Séba)

Ploegsamenstelling: doelman Jonas Deklerck, en de spelers Wim Brabant, Brian Brysse, Jeroen Demeulenaere, Brecht Goethals, Broes Miny, Issam Temsamani en Loic Vanhooreweghe. 

3 oktober 2015: DUMPI MART - 't Pomptje Leffinge: 1 - 6

Voor de komst van de leider waren Ben Schmidts en Hendrik Dewinne de 16-jarige scholieren die mochten proeven van een hoger niveau. Zij waren daarbij vergezeld van de 17-jarige belofte Shiva Stellamans en de 18-jarige beloftedoelman Jonas Deklerck. Brecht Goethals, Brian Brysse en Wim Brabant waren de ervaren mannen, samen met speler-coach van het 1ste team Glenn Vanderhaegenals toetje. De eerste helft was er om vlug te vergeten. Dumpi voetbalde naïef en vergat zijn organisatie waarvan ervaren leider 't Pomptje dankbaar gebruik maakte. Aan de rust wezen de bordjes maar 0-5 dank zij een attente doelman Deklerck. De wedstrijd was toen echter al gespeeld. Na de pauze vroeg het duale coachingteam Björn Devrieze en Renzo Jacobs hun spelers de tweedee helft te beschouwen als een aparte wedstrijd. Dumpi kwam nu veel beter voor de dag en was zowaar de evenknie van de bezoekers!  Na de 0-6 zette Brian Brysse een prima en evenwichtige tweede helft dik in de verf met de verdiende eerredder. Beide ploegen troffen nog eens het doelhout. (IVdh)

16 oktober 2015: Ver-Assebroeke - DUMPI MART: 6 - 2

Ingecalculeerde verliespartij voor fel gehandicapt Dumpi Mart. 

Dumpi Mart kon niet rekenen op zijn jonge beloften en enkele leden van de kern waardoor het eerder gehandicapte diende aantreden tegen Ver-Assebroeke, de B-ploeg van zvc Assebroeke. Zo was er ondermeer geen doelman ter beschikking. Coach Renzo Jacobs offerde zich als Chinese vrijwilliger op om zich in het keepersplunje te hijsen. Alles bijeen mocht punt(en)gewin aanzien worden als een achtste wereldwonder. Maar dan hadden de pessimisten en criticasters vergeten rekening te houden met de verborgen capaciteiten van Renzo die met enkele knappe reddingen en kattensprongen in een ware “Ricardostijl (de keeper zonder handschoenen van Portugal tijdens het EK 2004) Dumpi Mart zou behoeden voor een grote afstraffing. 
In de openingsminuten hield Dumpi Mart nog kranig stand, maar kon toch niet verhinderen dat Ver-Assesbroeke in het openingskwartier al een 3-0 voorsprong bijeen voetbalde. Het eerste vernoemenswaardige doelgevaar van Dumpi Mart (pas op de 18de minuut) was wel meteen prijs. Brian Brysse kon van aan de zijlijn een van de weinige kansen mooi met een verrassend shot verzilveren. In het slot van de eerste wedstrijdhelft leek de dieselmotor van Dumpi Mart aan te slaan. Wim Brabant en Brian boksten een mooie actie ineen maar Brian kon net niet besluiten. In de laatste seconden van de eerste helft vuurde Wim nog een kanonskogel af op het vijandige doelgebied, maar de keeper stond pal. Met een 3-1 achterstand werd een verwacht debacle nog afgehouden.
De hoop bleef beperkt tot de zesde minuut van de tweede helft wanneer Ver-Assebroeke Dumpi Mart volledig knock-out zette: een verkeerde inschatting bij het uitkomen van onze gelegenheidsdoelman gaf een thuisspeler de gelegenheid de stand op 4-1 te brengen. Dumpi had geen echt antwoord op het snedige spel van de thuisclub en diende lijdzaam toe te zien hoe de score werd opgedreven tot 6-1. Wie dacht dat een doelpuntenkermis zou losbarsten, dacht verkeerd. Dankzij moedig verweer tijdens de rest van de wedstrijd en enkele knappe interventies van Renzo bleef het tot deze twee bijkomende doelpunten. Coach Vanbelle (ex zvv-er en medeoprichter van de vereniging!) spoorde zijn spelers nog aan geconcetreerd te blijven voetballen, maar nonchalance bood Brian de mogelijkheid om nog een tweede doelpunt te scoren en zo het verlies te beperken tot 6-2.
Aan de nederlaag op zich dient naiet al te zwaar getild te worden. Wel mag nagedacht worden over de kansen die gegund worden aan de jongeren en de keuze die ze op vrijdagavond maken. (Séba / IvH)
Ploegsamenstelling: doelman Renzo Jacobs, Wim Brabant, Brian Brysse, kapitein Brecht Goethals, Shiva Stellamans, Tom Van Maele en Glenn Vanderhaegen

9 oktober 2015: DUMPI MART - Bal Populair De Haan: 3 - 5
De ontmoeting zou een confrontatie worden van jeugd versus ervaring. De gemiddelde leeftijd bij Dumpi Mart was amper 22 jaar. Bij de bezoekers stond de teller op 36. Dit onderscheid weerspiegelde zich ook in het wedstrijdbeeld.
Met de komst van BP De Haan werd het ook een verrassend maar aangenaam terugzien van Steve Depecker die tijdens het seizoen 1997/1998 nog de kleuren van Dumpi Mart verdedigde!
De jeugd van Dumpi nam een verschroeiende start en stond na amper 5 minuten al 2-0 voor met doelpunten van Glenn Vanderhaegen en Michaël Trancez, de twee ervare rotten die bereid zijn de jongeren tactisch en mentaal bij te staan. Shiva Stellamans had zelfd de 3-0 aan de voet, maar de bezoekende keeper stond in de weg. Eenmaal de bezoekende diesel op gang was geraakt en vlot begon te draaien, werd het voor Dumpi een stuk moeilijker om zich te manifesteren en de organisatie intakt te houden. De eerste tegentreffer bracht enige twijfel in de Brugse rangen, maar een mooie collectieve aanval met een puike assist van scholier Broes Miny werd door Ben Schmidts perfect afgerond. Met deze 3-1 kreeg Dumpi opnieuw enige geruststellende speling. Maar de doorgewinterde bezoekers gaven niet af en realiseerden nog vóór de rust de aansluiting.
Tijdens de tweede helft wou Dumpi zijn krappe voorsprong nog vergroten. De gecreëerde kansen werden echter niet benut. Integendeel, het was de kustploeg die met nog een kwartier te spelen, in enkele dolle minuten met drie doelpunten op een rij van kapitein Ammyns, het laken naar zich toe trok. Spijts enkele pogingen kwam er geen wijziging meer aan de stand.
Ploegsamenstelling: Frederik Warnauts, Jonas Deklerck, Ben Schmidts, Shiva Stellamans, Michaël Trancez en Glenn Vanderhaegen. 

2 oktober 2015: Vosseslag De Haan - DUMPI MART: 3 - 3
Tegen een negenkoppige selectie heeft de zes man tellende DUMPI-ploeg na een smaakvolle wedstrijd een billijk gelijkspel behaald.
Na amper vijf minuten was het al prijs. Met enkele van de hem eigene slangenbewegingen manouevreerde Gio Vanneste zich doorheen de verdediging richting doelmond en werkte beheerst af. Dumpi bleef verder fris voetbal maar kon niet verhinderen dat de thuisploeg in twee dolle minuten de stand omtoverde naar 2-1. Dumpi liet de kopjes niet hangen en op het kwartier was alles opnieuw te beginnen. Een ingestudeerde vrije trap werd in drie etappes keurig door Glenn Vanderhaegen tegen het net gesast. Aan het slot van de eerste helft kreeg Wim Brabant op een knappe voorzet van Gio de kans om met 2-3 te gaan rusten, maar de bal vloog langs de verkeerde kant van de paal buiten.
Tijdens de beginfase van de tweede helft borduurde Dumpi verder op de ingeslagen weg. Een mogelijkheid voor Gio werd knap verijdeld door de thuisdoelman. Vosseslag had meer geluk want met een frommeldoelpunt kwam het 3-2 voor. Dumpi voelde de bui hangen en meteen wat tussengas. En met succes want op het kwartier leverde Gio de ideale voorzet aan Michaël Trancez die keurig afwerkte. Ondanks het overtal aan spelers schudde de thuiscoach een niet te begrijpen tussenkomst uit zijn mouw: een time-out. Niemand die weet of om een rustpauze dan wel om een tactische ging. In een zenuwachtig matcheinde werd echter niet meer gescoord. (Séba)
Ploegsamenstelling: Jonas Declerck, Wim Brabant, Brecht Goethals, Michaël Trancez, Glenn Vanderhaegen en Giovanni Vanneste.

25 september 2015: DUMPI MART - Electro Raes Heist: 5 - 0 ff
Om 19u stond de DUMPI MART-delegatie er ietwat verweesd bij. De tegenstander was met geen vergrootglas te bespeuren. De scheidsrechter kon niets anders dan gedurende de reglementair voorziene tijd te wachten tot de Electro Raes-ploeg zou arriveren. Het was verloren tijd. Zaten de spelers op de draaimolen of de botsauto's? Of vonden ze geen parking met al die attracties op de parking? Niemand die het weet want er kwam van de kust geen enkel berichtje. Met de moderne middelen zou men nochtans anders mogen verwachten. Meteen is DUMPI twee punten rijker en niemand die ze nog kan afpakken. (bévé)
Ploegsamenstelling: Frederik Warnauts, Wim Brabant, Jonas Declerck, Brecht Goethals, Broes Miny, Ben Schmitz en Loic Vanhooreweghe. Coach: Renzo Jacobs

18 september 2015: Rapid DB '04 Beernem - DUMPI MART: 5 - 8
De wedstrijd kon geboekstaafd worden als een vroegtijdig degradatieduel (beide ploegen behaalden nog geen enkel punt), maar Dumpi bood zich niet aan als een degradatiekandidaat. De ploeg liet het na twee eerdere spannende matchen niet aan zijn hart komen, integendeel. Ingevolge de onbeschikbaarheid van skipper Jeroen Demeulenaere droeg Brecht Goethals de kapiteinsband. Ook coach Renzo Jacobs diende verstek te geven en werd vervangen door Glenn Vanderhaegen die dan maar aantrad als speler/coach.
De partij begon goed voor Dumpi dat na 10 minuten spel al kon teren op een 0-2 voosprong na doelpunten van Brecht en Glenn, na storend werk van Michaël Trancez. De thuisploeg liet niet begaan en na enig geharrewar voor de kooi van Frederik Warnauts viel de aansluiting. Dumpi voelde nattigheid en speelde een snelheid hoger. Dit resulteerde met een counterende actie tussen Michaël en Nick Borgonjon uiteindelijk in een doelpunt van Glenn. Dumpi leek tevreden met de 1-3 waarvan Beernem gebruik maakte om in vijf minuten tijd niet alleen de aansluiting te realiseren, maar ook op gelijke hoogte te komen. Dumpi had echter nog jus genoeg om nog voor de rust opnieuw toe te slaan: Nick bezorgde met een gemeten doorsteekpass de mogelijheid aan Brecht om alleen voor doel te komen en de kapitein in spé zorgde voor de 3-4 ruststand.
Tijdens de tweede speelhelft voerde Beernem gestaag de druk op en dit resulteerde in de 4-4. Na deze "wake up-goal" nam Dumpi opnieuw het heft in handen. In een ijltempo werd de stand omgebogen in een 4-7 voorsprong met achtereenvolgens Wim brabant, Shiva Stellamans en Glenn aan het kanon. Beernem sportelde nog even tegen maar het was uiteindelijk Nick die met een mooie solotocht de 5-8 eindcijfers op het bord zette. (Séba)
Ploegsamenstelling: Frederik Warnauts, Nick Borgonjon, Wim Brabant, Brecht Goethals, Michaël Trancez en Glenn Vanderhaegen.

11 september 2015: DUMPI MART - Rapid 99 Beernem: 4 - 6
Dumpi Mart verloor zijn tweede wedstrijd na een meer dan spannende wedstrijd. Coach Renzo Jacobs gaf Broes Miny, Ben Schmidts en Hendrick De Winne andermaal speelgelegenheid aan jeugdige spelers. Het werd een wedstrijd die van minuut tot minuut wisselde van kansen. Het eerste kwartier verliep duidelijk in het voordeel van Dumpi maar de bezoekers kwamen in de eerste minuut op voorsprong na een niet besteafte fout op Broes. Nadat Wim Brabant op doorsteek van Hendrik egaliseerde en Dumpi even later op 2-1 zette op aangeven van Ben Schmidts diende een dominerende ploeg toch de 2-2 toe te staan. Het tweede kwartier was evenwichiger met dit verschil dat Rapid zijn doelkansen afmaakte en Dumpi pal en lat raakte. Er werd dan ook gedraaid met 2-4. De tweede helft kende een gelijkaardig wedstrijdverloop. Dumpi drukte, lukte via Broes de aansluiting en de gelijkmaker. De wedstrijd leek te eindigen op een gelijkspel, maar het was Rapid dat in de slotminuten met twee doelpunten de overwinning wegkaapte. Meerdere niet afgewerkte doelkansen door paal, lat, pech en jeugdig overmoed was de oorzaak van dat het geen gerechtvaardigd gelijkspel werd. (Bévé)
Ploegsamenstelling: Brian Franco, Wim Barbant, Hendrik De Winne, Brecht Goethals, Broes Miny, Ben Schmidts en Tom Vanmaele. Coaching: Renzo Jacobs en adjunct Björn Devriese. Afgevaardigde: Jeroen Demeulenaere. Verzorger: Noël Lekens

4 september 2015: Paravang Blankenberge - DUMPI MART: 12 - 2
DUMPI MART heeft zijn seizoenstart enigszins gemist. Niet dat een overwinning verwacht werd bij Paranvang dat vorig seizoen slechts in laatste instantie de titel van vicekampioen verspeelde en op de slotdag nog met 3-9 won van Dumpi, maar toch werd niet zo een zwaar scoreverschil verwacht. De wedstrijd werd met slechts vijf spelers aangevangen doordat Brecht zich vergiste van sporthal. Kan de beste overkomen. Daarnaast diende Jeroen zich nog op te offeren om het doel te verdedigen. Pech komt nooit alleen. Dit vertaalde zich meteen met een 6-2 achterstand aan de rust. De tegenstreffers waren van Broes en Wim op strafschop. Na de rust en zelfs met Brecht in de rangen was het scherp van de snee en dienden nog eens zes tegentreffers te worden toegestaan. Tot was het een verdienstelijke wedstrijd waarin meerdere doelkansen werden afgedwongen, maar de afwerking faalde! (JDM)
Ploegopstelling: Jeroen Demeulenaere, Wim Brabant, Brian Brysse, Tim Compernolle, Brecht Goethals en Broes Miny.