Wedstrijdverslagen Kampioenschap Cadetten

In het vooruitzicht van de aflossing van de wacht en het uiteindelijk integreren van jongeren via de belofteploeg in de fanionploeg, heeft het bestuur van zvv Cercle Brugge de intentie permanent aan te treden met verschillende jeugdploegen.
Tijdens het seizoen 2010/2011 werd voor het eerst aangetreden met een cadettenploeg.  Het waren de jongeren die het seizoen voordien actief waren bij de miniemen. Tijdens het seizoen 2011/2012 trad die ploeg voor het 3de opeenvolgende jaar, maar nu als 2de jaars cadetten, aan als één geheel. Ook tijdens het seizoen 2012/2013 werd deelgenomen aan het provinciaal kampioenschap voor cadetten. De deelname gebeurde met twee van elkaar gescheiden ploegen: een "witte" en een "groene" ploeg. En tijdens het seizoen 2013/2014 zetten beide ploegen hun actiivteiten verder op provinciaal vlak.
Ook tijdens het seizoen 2014/2015 is ZVV Cercle voor het 5de opeenvolgende jaar present met een cadettenploeg.

Met een klik op een van de vijf knoppen kan u de wedstrijdverslagen van het desbetreffende seizoen nalezen.