Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Provinciaal Kampioenschap Cadetten 2010/2011

2de Tornooidag en 1ste speeldag voor zvv Cercle

 Geen provinciaal jeugdvoetbal tijdens het weekend van 14 november ingevolge de enorme neerslag tijdens de voorbije dagen.  Alle aandacht kon zondagnamiddag dan ook gaan naar de 2de speeldag van het provinciaal kampioenschap zaalvoetbal voor cadetten.  Het kampioenschap wordt, gespreid over verschillende zondagen, gespeeld in tornooivorm.  Geen U-14 of U-13, neen gewoon ouderwets allen samen.  De jonge groenzwarten kwamen scherp voor de dag en wilden hun vorig jaar behaalde status van West-Vlaams kampioen bij de miniemen meten in een hogere categorie.

Drie van de 4 tornooiwedstrijden werden succesvol afgesloten:

- de openingswedstrijd tegen Servi Wijtschate eindigde op 4-1 met doelpunten van Jaron Vanderhaegen, Jonas Declerck en 2 maal kapitein Sebastiaan Perquy. Een knappe redding van doelman Mathieu Perquy voorkwam op het bepalende moment de gelijkmaker;

- tegen Middelkerke werd ruim de maat genomen en eindigde de walk-over op 0-8;

- de 3de partij van de namiddag werd de struikelblok. Een gelijkspel tegen De Putters Oostende zou een juiste weergave zijn geweest maar de kustploeg acteerde uiterst efficiënt en puurde tegen een minder secuur verdedigend Cercle het maximum uit de gecreëerde kansen. Eindstand: 3-2;

- de slotpartij tegen een moeilijk te bekampen Carrier Gistel werd slechts diep in de 2de helft in 3 minuten tijd beslecht op 4-0 met doelpunten van Jonas Deklerck en Jaron Vanderhaegen.

 Volgende ploeg trad aan o.l.v. coach Glenn Vanderhaegen, ondersteund door begeleider Ivan Vanderhaegen en verzorger Noel Lekens: Lando Bassimon, Jonas Deklerck, Mathieu en Sebastien Perquy, Jasper Quicke, Michiel Van Acker en Jaron Vanderhaegen.
Cercle, dat de eerste speeldag vrij was, nestelde zich met deze resultaten mooi in het midden van de rangschikking van 6 ploegen die strijden om de West-Vlaamse kampioenstitel.
 
 Wedstrijdverslagen 14 november 2010
 
zvv Cercle Brugge - Servi Wijtschate: 4 - 1
In een tornooi is het steeds belangrijk om de eerste wedstrijd succesvol af te ronden, zeker als de speelduur beperkt is tot 2x 13 minuten.  Groenzwart opende sterk via Jaron Vanderhaegen tegen een te duchten tegenstander.  Cercle creëerde de meeste kansen maar het was telkens opletten geblazen voor de gevaarlijke tegenstoten.  Na 10 minuten zagen we daar een staaltje van: een prachtaanval dat prima afgewerkt en meteen kregen we de 1-1 ruststand.

Na de pauze kreeg Jonas Declerck een reuzenkans die hij echter verkeek maar even later opnieuw voor de voeten kreeg en dan wel verzilverde: 2-1.  Doelman Michiel Van Acker ranselde even later de gelijkmaker uit zijn kooi en de alomtegenwoordige kapitein Sebastien Perquy kon de overwinning in de slotfase veilig stellen met nog 2 treffers tegen de latere winnaar van de 2de speeldag !

B. Middelkerke - zvv Cercle Brugge: 0 - 8

De motor was duidelijk aangeslagen bij onze jongens die er een walk-over van maakten tegen een zeer sportieve tegenstander.  De tussenstand aan de rust bedroeg 0-3 na goals van Jaron Vanderhaegen, Jasper Quicke en een heerlijke combinatie tussen de broertjes Mathieu en Sebastien Perquy, door deze laatste afgewerkt.  Tijdens de 2de helft was eer zelfde spelbeeld met doelpunten van Jasper Quicke, Mathieu Perquy, Jonas Dekleck en nog 2 maal Jaron Vanderhaegen.
 
De Putters Oostende - zvv Cercle Brugge: 3 - 2
Oostende werd de struikelblok voor groenzwart al was een gelijkspel de juiste weergave geweest van deze spannende wedstrijd.  De Putters acteerden wel heel efficiënt want 2 kansen leverden evenveel doelpunten op tegen een minder secuur verdedigend Cercle: 0-2 na 8 minuten.  Net voor de rust lukte Sebastien Perquy de aansluitingstreffer tegen zijn Oostendse vrienden maar op slag van rust diepte De Putters hun voorsprong weer uit na een mooie treffer:1-3.

Na 4 minuten in de 2de helft bracht Jonas Declerck weer hoop maar een poging van Jaron net naast en pal op de paal na een prima schot van Lando Bassimon stonden de toch wel verdiende gelijkmaker in de weg.  Pech voor groenzwart.

zvv Cercle Brugge - Carrier Gistel B : 4 - 0
De slotwedstrijd was de minst goede partij van de tornooidag tegen een moeilijk te bekampen tegenstander die zich heel verdedigend had ingesteld en er in slaagde Cercle een laag tempo op te leggen. Aan de rust was het dan ook nog steeds 0-0 ondanks enkele kansen.

Jonas Declerck zorgde voor de verlossing na 5 minuten in de 2de helft nadat hij 2 maal alleen voor doel de uitstekende Gistelse portier op zijn weg vond.  In 3 minuten klaarde Cercle dan de klus met een heerlijke krul van Jaron Vanderhaegen en een heerlijk afgewerkte dribbel.  Jonas Declerck had het laatste woord met de 4-0.  De bezoekers troffen nog de paal troffen maar met 3 overwinning op 4 wedstrijden mag coach Glenn Vanderhaegen tevreden zijn van de 1ste jaars cadetten.

16 jan. 2011 - zvv Cercle winnaar van 3de speeldag !

In eigen huis te Varsenare traden onze cadetten in actie voor hun 2de competitiezondag.  Leiders Servi Wijtschate en De Putters Oostende (beiden reeds aan hun 3de speeldag toe) maakten een slechte beurt: De Putters door forfait te geven en Wijtschate door zijn 3 wedstrijden te verliezen.  Door 3 maal te winnen en een gelijkspel komen onze cadetten nu op de 2de plaats en staan virtueel aan de leiding !

Volgende ploeg  legde vooral een mentale weerbaarheid aan de dag: Michiel Van Acker; Lando Bassimon, Jani Bousson, Jonas Deklerck, Mathieu en Sebastien Perquy, Jasper Quicke en Jaron Vanderhaegen.

Coach: Glenn Vanderhaegen; Medische begeleiding: Noel Lekens; Afgevaardigden: Ivan Vanderhaegen, Wim Brabant en Boudewijn Van Vlaenderen.

 
Wedstrijdverslagen
 
zvv Cercle Brugge - Carrier Gistel A: 3 - 2

Tegen de tweedejaars cadetten van Gistel werd het een ware thriller.  Jonas Deklerck opende knap de score.  Na de pauze was het opnieuw Jonas die de score verdubbelde.  Een defensieve blunder leverde Gistel de aansluitingstreffer op.  Het werd zelfs 2-2 na 10 minuten.  Kapitein Sebastien Perquy zorgde met een slalom voor de 3-2 overwinning.

 
zvv Cercle Brugge - Servi Wijtschate: 4 - 3

Groenzwart trok onmiddellijk onvervaard in de aanval tegen de leiders.  Lando Bassimon zorgde met zijn magistrale linker voor de 1-0.  Het verdedigen verliep echter stroef en hierdoor kon Servi gemakkelijk de gelijkmaker aantekenen. Kapitein Sebastien Perquy lukte de 2-1 na 7 minuten maar Servi kwam nog vóór de rust terug tot 2-2.

Na de pauze een kregen het Brugse kamp een domper te verwerken toen Servi 2-3 voorkwam.  Maar opnieuw luidde Sebastien de zegetrom voor zijn ploeg en maakte gelijk.  De kapitein kroonde zich tot de echte matchwinnaar met een fantastisch schot in de winkelhaak: 4-3.  Cercle hield vervolgens goed stand en boekte zijn 2de overwinning van de middag.

 
zvc Middelkerke - zvv Cercle Brugge: 4 - 4

 De wedstrijd kende een explosief slot.  Na een niet toegekende hoekschop profiteerde Middelkerke van de desorganisatie van Cercle en scoorde met nog 45 seconden op de klok de 3-4 stand.  Normaliter een nekslag en een uitzichtloze situatie maar het Brugse kamp reageerde sportief en gepast met een harde knal van Sebastien Perquy.  De Middelkerkse doelman kon de bal niet volledig klemmen en Jaron Vanderhaegen tikte opportunistisch binnen.

Topschutter Sebastien had Cercle eerst op voorsprong gebracht maar de bezoekers sloegen hard terug met een 2-1 achterstand aan de rust.  Het werd bijna uitzichtloos toen Middelkerke in het begin van de 2de helft zijn voorsprong uitbouwde tot 3-1.  Na een paar gemiste kansen toonde Cercle echter zijn mentale weerbaarheid en knokte zich terug in de partij met 2 fraaie goals van Jonas Deklerck en Lando Bassimon.  Daarna volgde de hierboven beschreven apotheose !

De achteraf door jeugdverantwoordelijke Ivan getrakteerde frietjes en drankje bij sponsor Frituur Carlos op het Gemeenteplein van St-Andries was meer dan welgekomen en dubbel verdiend.

13 febr. 2010 - 4e speeldag: zvv Cercle de morele winnaar

 Enkel in de laatste wedstrijd waar kracht het haalde van techniek moesten de cadetten de duimen leggen voor tegenstander Gistel A.  In de vorige 3 wedstrijden lieten ze bij vlagen knappe staaltjes zaalvoetbal zien.  Het ziet er naar uit dat het een tweestrijd wordt tussen Cercle en Gistel A voor de titel van West-Vlaams kampioen met  De Putters, Middelkerke en Servi Wijtschate als outsiders.  Opvallend was het knappe debuut van Yentl  Neuvroen.

 Cercle - Gistel B: 5 - 1

Sebastien Perquy opende de score en na nog geen 4 minuten spel verdubbelde Jaron Vanderhaegen de stand.  Gistel vond wel een gaatje in de defensie maar Jonas Declerck zorgde voor een veilige 3-1 ruststand.  Na de pauze stond eerst de paal in de weg voor Sebastien maar Lando Bassimon kon met zijn gouden linker toch de 4-1 aantekenen.  Michiel Van Acker liet zich niet meer verschalken en Jonas Declerck rondde de 5-1 af na een uitgespeelde aanval.  Yentl Neuvroen trof tussendoor nog de lat.

 De Putters Oostende - Cercle: 2 - 3

Bij een Oostendse aanval aarzelde Michiel Van Acker even en kwam net iets te laat om het scoren te beletten.  Jonas Declerck zag de gelijkmaker stranden op de paal maar kon een minuut later toch met een grondscherend schot de bordjes gelijk hangen.  Mathieu Perquy stond plots moederziel alleen voor doel maar was te verrast om af te werken en Michiel Van Acker verijdelde vlak voor de rust een Oostende voorsprong.  Na de pauze ontdeed Yentl Neuvroen zich van zijn belager en werkte mooi af: 1-2.  Oostende kwam veel te gemakkelijk op gelijke hoogte, maar Jaron Vanderhaegen had het laatste woord in deze spannende partij en bezorgde in de slotminuut zijn ploeg alsnog de overwinning.

 Cercle - Servi Wijtschate: 5 - 1

De bezoekers hadden grote titelfavoriet Gistel A knap in bedwang kunnen houden en hoopten nu ook Cercle het vuur aan de schenen te kunnen leggen.  Doelman Michiel Van Acker was echter hun ware boeman en bleek bijna onklopbaar.  Toch kwam Servi eerst op voorsprong via hun pocket spits (nog miniem net als Mathieu en Jani).  Jonas Declerck kon in dezelfde minuut gelijkstellen en Jaron Vanderhaegen had een assist in huis voor Yentl Neuvroen die groenzwart op voorsprong bracht en even later zelf knap de 3-1 kon netten.  Lando Bassimon, opnieuw op aangeven van Jaron, tekende voor de 4-1 ruststand.  Tijdens de 2de helft verijdelde Michiel Van Acker doelpoging na doelpoging van Servi dat toch meer verdiende.  Mathieu Perquy besliste de wedstrijd definitief en Yentl Neuvroen mistte finaal nog een strafschop.


Gistel A - Cercle: 5 - 2

Groenzwart  liet knap technisch voetbal zien maar daar koop je niets mee tegen kracht en macht en … een goede Gistelse tactiek: afwachten en uitbreken via hun boomlange spits.  Daarbij diende repliek gegeven aan een ploeg die volledig is samengesteld uit 2de jaars cadetten.  Jonas Declerck zorgde voor de 0-1 maar een technische fout bracht Gistel terug in de match.  Doelman Michiel Van Acker hield volgens de referee de bal te lang de bal in bezit en de daaropvolgende vrije trap werd staalhard tegen de netten geknald.  Cercle liet niet begaan maar moest toch lijdzaam toezien hoe Gistel op voorsprong klom langs hun imposante spits.  Kapitein Sebastien Perquy bracht met een splijtende tegenaanval met een één-twee met broer Mathieu terug hoop in de Brugse rangen.  Gistel had echter een grotere loopactie waartegen onze kleine mannen niet konden optornen en dat brak duidelijk de veer: 3-2.  De dappere groenzwarten slikten nog 2 goals op afstandschoten.


zvv Cercle: doelman  Michiel Van Acker; kapitein Sebastien Perquy;  Lando Bassimon, Jani Bousson, Jonas Declerck, Yentl Neuvroen, Mathieu  Perquy, Jasper Quicke en Jaron Vanderhaegen.  Coach Glenn Vanerhaegen, verzorger Noel Lekens en afgevaardigde Ivan Vanderhaegen mochten terecht fier terugblikken op een fijne zaalvoetbalnamiddag (al was dit soms niet te merken in de tribunes). 

20 februari - 5de speeldag: Maximum op één na

De opdracht luidde zonder meer: geen puntenverlies lijden tegen de outsiders en niet verliezen tegen rechtstreekse concurrent Carrier Gistel A. Groenzwart slaagde in het eerste luik van de opdracht, maar slaagde net niet voor het belangrijke tweede luik: het verloor enigszins onverdiend van de concurrent.  Het wordt op 20 maart dus spanning troef tijdens de laatste speeldag in Wijtschate waar met het organiserende Servi en Middelkerke als scherprechters het doek zal vallen over het provinciaal kampioenschap.  Maximale winst staat gelijk aan de titel en een onvoorziene stunt !

 zvv Cercle - Carrier Gistel A: 1 - 2

Nipt verlies in een wedstrijd waarin de kracht van de 2de jaars cadetten het weeral haalde van techniek. Vooral het overwinningsdoelpunt was tekenend voor deze vaststelling.  Na 3 minuten zag doelman Michiel Vanacker zijn netten al trillen na een vermijdbare goal. Kapitein Sebastien Perquy stelde orde op zaken met een fantastisch vluchtschot na een lang uitgesponnen aanval. Gistel zette zijn titelambities letterlijk en figuurlijk kracht bij met een onhoudbaar schot vlak voor rust. Na de pauze bleken de beste kansen nog voor “miniem” Jani Bousson en trof Lando Bassimon de paal. Gistel hield echter controle over het spel, kwam niet meer aan kansen en haalde zo eerder gevleid de buit binnen van een onverstoorbaar aandringend Cercle.

 De Putters Oostende - zvv Cercle: 4 - 5

De “thuisploeg” plooide zich dubbel en ondanks een 2-0 achterstand na goals van Sebastien Perquy en Lando Bassimon slaagden ze er in om op slag van rust gelijk te stellen. In de 2de helft kopte Sebastien Perquy Cercle andermaal op voorsprong, maar weer kon Oostende gelijkstellen. Prima samenspel tussen Sebastien en Yentl Neuvron zette zvv op weg naar winst maar opnieuw slaagden De Putters erin de bordjes in evenwicht te brengen. In de slotminuut besliste een voor doel afgezonderde Sebastien over de verdiende winst !

zvv Cercle - Middelkerke: 4 - 3  

Zoals verwacht zou de organiserende ploeg het groenzwart zeer lastig maken. In een povere eerste helft vanwege Cercle leidde Middelkerke dan ook verdiend met 1-3 nadat Yentl Neuvron gelijk had gesteld bij de 0-1 achterstand. Na de pauze zagen we de beste helft van de hele namiddag van groenzwart! Amper afgetrapt of Jaron Vanderhaegen ontfutselde een verdediger het leer en schoot de aansluitingstreffer koelbloedig tegen de touwen.  Cercle leek gelanceerd en Sebastien Perquy prikte na 5 minuten de gelijkmaker ongenadig binnen. Een ontketend groenzwarte ploeg kwam wel nog goed weg dank zij twee reddingen van doelman Michiel Vanacker. Yentl Neuvron had het laatste woord met een verschroeiend schot vanuit een wel zeer scherpe hoek en door deze zege blijft Gistel A onder druk voor de titel.

Carrier Gistel B - zvv Cercle: 1 - 6

Cercle behaalde een verdiende overwinning na een slaapverwekkende partij waarin Gistel B zijn broers van de A-ploeg wel een handje wou toesteken maar niet bij machte bleek om dat te doen. Na de 0-2 ruststand via goals van Lando Bassimon en Jaron Vanderhaegen kabbelde de wedstrijd voort in de 2de helft.  Achtereenvolgens Lando Bassimon (met tussenin een eervolle tegentreffer) en twee maal Yentl Neuvron, en tot slot Sebastien Perquy zetten de afgetekende eindstand op het bord. 

zvv Cercle: Michiel Vanacker; Lando Bassimon, Jani Bousson, Yentl Neuvroen, Sebastien en Mathieu Perquy, Jasper Quicke en Jaron Vanderhaegen. Jonas Deklerck was verhinderd.  Coach: Glenn Vanderhaegen.  Medisch begeleider: Noel Lekens.  Afgevaardigde: Ivan Vanderhaegen

Cadetten zvv Cercle 20 mrt 2011

20 maart 2011

6de en laatste speelzondag (Wijtschate)

Cercle kon nog West-Vlaams kampioen worden mits winst in alle partijen. Dat gebeurde niet want reeds de eerste wedstrijd - tegen een sportief en goed spelende thuisploeg Servi Wijtschate- werd nipt verloren met 9-8, zij het na een ware propagandawedstrijd voor het zaalvoetbal. Vooral de eerste helft was een teleurstelling van jewelste toen groenzwart met een 6-1 pandoering de rust inging. De laatste kans tegen potentieel toekomstig kampioen Gistel werd na een spectaculaire wedstrijd met 3-3 afgesloten, niet nadat Cercle een 0-3 achterstand omboog en bijna de stunt van de middag verwezenlijkte! Cercle eindigt als vicekampioen en wenst kampioen Gistel veel succes in de Vlaamse finales. Tevens een dikke proficiat van afscheidnemend coach Glenn Vanderhaegen, verzorger Noël Lekens en afscheidnemend afgevaardigde Ivan Vanderhaegen aan volgende ploeg: doelman Michiel Van Acker; kapitein Sebastien Perquy; Lando Bassimon, Jani Bousson, Jonas Deklerck; Yentl Neuvroen, Jasper Quicke, Mathieu Perquy en Jaron Vanderhaegen.

Cadetten zvv en Servi Wijtschate 20 mrt 2011

Servi Wijtschate – ZVV Cercle Brugge: 9 - 8

De acclimatisering viel voor onze jongens wellicht wat te kort uit want gedurende de 1ste helft kregen ze geen vat op de sterk spelende thuisploeg. Een onkennelijk Cercle werd gewoon de mantel uitgeveegd. Enkel bij een 2-0 stand rees er een eventjes hoop toen Yentl Neuvroen de aansluitingstreffer scoorde, maar daarna werden de groenzwarten opnieuw van het kastje naar de muur gespeeld. Lando Bassimon trof wel nog de lat maar bij een 6-1 ruststand wist men in het Brugse kamp dat het zeer moeilijk zou worden om nog enig puntengewin te sprokkelen. Cercle speelde evenwel een sterke 2de helft en zette een spectaculaire remonte in. Lando Bassimon zorgde voor een 2de en 3de Brugse treffer. Nadat enkele kansen te grabbel werden gegooid, bracht kapitein Sebastien Perquy Cercle nog dichterbij met een 4de Brugs doelpunt. Maar Wijtschate scoorde bijna aan 100% en uit 2 povere kansen werd de tussenstand 8-4.  Jaron Vanderhaegen bracht weer een sprankeltje hoop, maar Servi reageerde gevat: 9-5.  Toen iedereen dacht dat de wedstrijd gespeeld was scoorden Lando Bassimon en Jaron Vanderhaegen (2x) tijdens de laatste twee minuten waardoor groenzwart terugkwam tot 9-8. De stunt bleef jammer genoeg uit en Cercle bleef uiteindelijk steken op nipt verlies na een sensationeel spannende wedstrijd.

Carrier Gistel B – zvv Cercle Brugge: 1 - 15

Cercle wou zijn ontgoocheling doorspoelen, trok all registers open en … Gistel B werd het slachtoffer.  In een eenrichtingspartij volgden de doelpunten op een rijtje: 0-1: een door Mathieu Perquy afgedwongen owngoal; vervolgens vier maal op rij Jonas Deklerck; 0-6: Jaron Vanderhaegen; 0-7: Yentl Neuvroen; daarna drie maal Jaron Vanderhaegen waardoor de 0-10 ruststand bereikt werd. In de 2de helft werd er iets minder gas gegeven maar vielen er nog goals van Jani Bousson, Jonas Deklerck, Mathieu Perquy, en tot slot 2x Yentl Neuvroen. In de slotseconde lukte een dappere Gistelse B-ploeg de eerredende treffer. Doelman Michiel Van Acker mocht voor de rest van de partij bewonderend toekijken hoe de groenzwarte scoremachine lustig raak trof.

Keeper Michiel Van Acker Kapitein Sebastiaan Perquy Lando Bassiman

zvv Cercle Brugge – Carrier Gistel A: 3 - 3

Winst tegen de Gistelse A-ploeg was gewoon een must.  Wijtschate diende later nog Gistel te kloppen en Cercle zou dan de klus kunnen afmaken tegen Middelkerke zodat Gistel en Cercle gelijk zouden eindigen maar de titel zou voor Cercle zijn dank zij een wedstrijd meer gewonnen. Aldus het gedroomde scenario.

Groenzwart schoot het best uit de startblokken en stelde de Gistelse portier op de proef. Maar bij de eerste gelegenheid scoorde een goed georganiseerd Gistel met een punter echter de 0-1. Even later veegde Lando Bassimon een bal van de lijn maar het was slechts uitstel van executie want door een bos van benen verdween de tweede Gistelse treffer tegen de touwen. Tot overmaat van ramp was het aan de rust reeds 0-3 nadat doelman Michiel Van Acker kansloos was op een afgeweken bal.  Cercle stond voor een quasi onoverkomelijke opdracht om in de nog 13 resterende minuten een goed en sterk Gistel blok te slopen.

Groenzwart speelde een sterke 2de helft met een enorme inzet en oogstrelend technisch zaalvoetbal. Aanvankelijk lukte het niet om te scoren ondanks vooral Jaron en Sebastien ware kwelduivels waren voor de Godelieveploeg. Met een fantastische dribbel lukte Jaron dan toch de openingstreffer en sloeg het vuur in de pan. Een klaar kijkende Jaron slaagde erin Yentl vrij te spelen en deze werkte beheerst af: 2-3. Toen Jaron de gelijkmaker tegen de touwen joeg stond de zaal werkelijk in vuur en vlam. De coach van Gistel poogde nog met een tactische time-out het overweldigende groenzwarte tempo te breken en dit bleek een prima keuze te zijn geweest want de winnende treffer bleef steken in de “Kemmelberglucht”. Gistel kon zich kampioen wanen want met 4 punten bonus en elk nog een wedstrijd te spelen kon groenzwart zijn opponent niet meer bijbenen. Ter info: Wijtschate speelde nog gelijk tegen Gistel A en Cercle won (zie verslag hierna) tegen Middelkerke zodat Cercle als 2de in de eindrangschikking strandt op 3 punten van Gistel A.

Jani Bousson Jonas Deklerck Yentl Neuvroen

ZVC Middelkerke – zvv Cercle Brugge: 4 - 8

Een weliswaar aangeslagen Cercleploeg wou de dag toch nog in schoonheid en op zijn minst winnend afsluiten om zo nog verdienstelijk tweede te eindigen. Mathieu (0-1), Jasper (0-2), Jonas (0-3 met even nadien 1-3) en Jasper (1-4) concretiseerden de ruststand. Na de pauze tekenden Yentl (1-5), Sebastien (1-6), Yentl (1-7) en Jaron (2-8) voor de Brugse doelpunten. Uiteindelijk werden ook nog twee geschenkjes aangeboden aan Middelkerke.

Jasper Quicke Mathieu Perquy Jaron Vanderhaegen