Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Kampioenschap 2011/2012

VLAAMS KAMPIOENSCHAP 2011/2012

zondag 6 mei 2012 - Vlaamse jeugdfinales cadetten

zvv Cercle grijpt nipt naast Vlaamse titel

Als West-Vlaams provinciaal kampioen mocht de cadettenploeg van zvv Cercle in de sporthal van Overmere in onderlinge wedstrijden tegen FC Ahlan als kampioenen van Antwerpen en Amigo Schepdaal als kampioen van Vlaams-Brabant uitmaken wie zich kon kronen tot Vlaams kampioen om dan in juni tegen zijn Waalse opponent te spelen met als inzet de Belgische titel.  Cercle mocht om 17u van start gaan tegen de verliezer van de wedstrijd tussen Ahlan en Amigo Schepdaal en vervolgens om 18u de misschien beslissende wedstrijd te spelen tegen de winnaar.

Amigo Schepdaal - zvv Cercle Brugge: 2 - 3

Amigo had zijn wedstrijd tegen Ahlan verloren met 4-1 en moest dus winnen van Cercle om nog een kans te maken op de titel.  Groenzwart domineerde de 1ste helft en ging de rust in met twee goals van Yentl Neuvroen.  De score had gerust hoger kunnen oplopen, maar de afwerking stond nog niet op punt.  In de 2de helft liet Cercle na om 0-3, ja zelfs 0-4 uit te lopen. Amigo begon zo opnieuw in zijn kansen geloven, zeker na eerst twee maal het doelhout te hebben getroffen en daarna de aansluitingstreffer op het bord te hebben gebracht.  Het hek ging helemaal van de dam toen Amigo met nog enkele minuten te gaan de gelijkmaker kon netten.  Maar Lando Bassimon kon op de valreep de winnende treffer tegen de touwen jagen.  Eigenlijk zou Cercle zo wie zo de match tegen Ahlan moeten winnen, gezien het doelpuntensaldo!

zvv Cercle Brugge - FC Ahlan : 3 - 4

Rekenkundig mocht, op basis van het doelpuntensaldo van de voorbije wedstrijden, aangenomen worden dat Cercle de wedstrijd zou winnen.  In tegenstelling tot de groenzwarte cadetten is de volledig allochtone ploeg van Ahlan echter wekelijks competitief actief in de zaal en zou aldus terugvallen op ervaring en routine.  De Antwerpse ploeg maakte het verschil in het aanvangskwartier toen het maar liefst vier maal de weg naar de netten vond tegen een matig groenzwart dat maar geen antwoord had op de snedige en vinnige aanvallen.  Net voor rust kon Sebastien Perquy dan toch een eerste maal raak treffen voor Cercle.  De tweede helft begon hoopvol wanneer eerst Jaron en daarna Sebastien dicht bij een tweede Brugse treffer kwamen.  Lando testte de Antwerpse portier nog met een zwaar schot en  Sebastien kwam zelfs oog in oog met de doelman, maar deze hield zijn netten rein.  Een combinatie Jaron-Sebastien in het strafschopgebied werd op de 12de minuut foutief afgestopt en bestraft met een penalty.  Seba zette deze feilloos om.  Amper een minuut later werd Sebastien opnieuw langs achter aangetrapt in de zone van de waarheid met opnieuw een strafschop als gevolg.  De Cerclekapitein zette die op dezelfde manier koelbloedig om en milderde zo tot 3-4.  Inmiddels pakte Ahlan geel om Cercle toch maar te kunnen afstoppen.  Zelfs een time-out werd benut om het Brugse tempo toch maar te breken.  Maar hoe groenzwart ook nog beukte, de in de eerste minuut opgelopen schade kon niet meer worden hersteld.  Met opgegeven hoofd nam Cercle afscheid als Vlaams vicekampioen.  Er had echter meer in gezeten!

Proficiat aan volgende delegatie voor het mooi afgelegde parcours: coach Kris Perquy, afgevaardigde Jurgen Vanderhaegen, begeleider Noel Lekens, doelman Michiel Van Acker en de spelers Lando Bassimon, Yani Bousson, Jonas Deklerck, Yentl Neuvroen, Mathieu en Sebastien Perquy, Jasper Quicke en Jaron Vanderhaegen. 

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP voor CADETTEN 2011/2012

zvv Cercle trad in het provinciaal kampioenschap voor cadetten 2011/2012 aan samen met vijf andere ploegen voor de titel en de kwalificatie voor de Vlaamse jeugdfinale.

CADETTEN PROVINCIAAL KAMPIOEN !

 Cadetten behalen provinciale titel in het hol van de leeuw !

Cercle kon op 4 maart in Oostende geen beroep doen op Yentl Neuvroen en Jani Bousson voor de wedstrijden van de beslissende slotdag van het provinciaal kampioenschap.  Hun medespelers verwerkten door hun inzet deze tegenslag.

Net zoals bij de aanvang van de slotdag telden Opex Oostende en zvv Cercle, de twee kandidaat kampioenen, bij aanvang van de slotwedstrijd evenveel punten.  De onderlinge confrontatie zou dus beslissen over de toekenning van de titel.  Cercle had echter wel genoeg aan een gelijkspel, omdat het een beter doelpuntensaldo kon voorleggen.

In een zeer nerveuze match kwam Opex via een betwiste vrije trap op voorsprong.  Groenzwart had daarenboven het geluk dat de paal, tot twee maal toe, redding bracht.  Zoniet werd het wellicht een onuitzichtloze situatie.  Maar goede ploegen hebben nu eenmaal geluk.  Cercle kon tijdens de tweede wedstrijdhelft het evenwicht herstellen.  Het was de onvermijdelijke Jaron Vanderhaegen, nochtans goed in de greep van zijn Oostendse belager, die zijn ploeg over de streep trok met een schitterende gelijkmaker: aangespeeld en wegdraaiend van zijn tegenstander, met een harde schuiver onder de Oostendse portier door.  Doelman Vanacker gaf verder geen krimp meer en Cercle mocht met de 1-1 eindstand victorie kraaien.

Hierdoor mogen de cadetten zich opmaken voor de Vlaamse jeugdfinales op 6 mei.

zvv Cercle: Michiel Vanacker; Lando Bassimon, Jonas Declerck, Mathieu en Sebastien Perquy, Jasper Quicke en Jaron Vanderhaegen.

PS: de 4 onderlinge confrontaties tussen Opex en Cercle eindigden ook in evenwicht met 2 gelijke spelen (telkens 1-1) en elk één winstpartij.  De balans helt echter over in het voordeel van Cercle doordat groenzwart eens won met 2-0 en Oostende “slechts” met 2-3.

15 januari: 5de tornooidag - zvv Cercle dagwinnaar

Cercle diende alle wedstrijden te winnen om zich op gelijke hoogte van Opex A te hijsen en zo de titelkans te vrijwaren.  Het werd zoals verwacht een moeilijke opdracht maar die door onze cadetten wel tot een goed einde werd gebracht.  In Moerkerke werd vier maal gewonnen, waarvan twee eerder moeizaam maar toch meer dan verdiend.  Zoals verwacht stuurde het vrije Opex A  zijn sterkst mogelijke B-ploeg met als enige opdracht puntjes afhandig te maken van Cercle!  Het werd dan ook een wedstrijd op het scherpst van de snee waarin Cercle met een 2-1 overwinning het puntje op de i zette. 

De tweestrijd wordt wellicht beslecht in het hol van de leeuw te Oostende op zondag 4 maart wanneer Opex B als gastploeg fungeert.  Cercle zal dan moeten opboksen tegen twee teams want zowel Opex A als B komen die zondag aan bod.  Als klap op de vuurpijl staat de wedstrijd Opex A - Cercle als laatste van de dag geprogrammeerd.  Moet er nog zand zijn.....

zvv Cercle – Carrier Gistel: 9 - 1

Cercle greep de tegenstrever direct naar de keel.  Jaron startte met een doelpunt, Sebastien vervolgde na samenspel met YentL.  Onmiddellijk daarop was Jaron opnieuw aan de beurt.  Carrier probeerde wel op de counter maar keeper Michiel redde attent.  Er volgden nog enkele mooie kansen voor Jonas en Yentl maar het was Gistel dat op een vrije trap kon milderen tot 3-1. Groenzwart voerde onmiddellijk het tempo op met twee goals van Yentl als gevolg.

In de 2de helft ging Cercle op zijn elan door, het doelpuntensaldo kan immers belangrijk zijn. Seba lukte mooi de 6-1, Jaron voegde er nog een koppel bij als kers op de taart een ronde Jonas een combinatie met Yentl af tot 9-1.

Middelkerke - zvv Cercle: 3 - 7

Een zelfzekere Cercleploeg zette met een knappe combinatie tussen Lando en Jonas een vroege 0-1 stond op het bord.  Net nadien schoot Jonas de 0-2 op het bord.  Middelkerke wilde echt een vuist maken maar een mooie redding van Michiel en de paal redden onze boys. Met deze dubbele waarschuwing concentreerden onze jongens opnieuw op de afwerking met een mooie goal van Yentl als resultaat.  Cercle speelde nu vrank en vrij met een vierde goal via Jasper. Groenzwart speelde misschien wel te aanvallend want  Carrier kon twee maal scoren op de counter.  De reactie was echter gevat via Yentl.  Carrier kon nog eens tegen prikken tot 3-6, maar zvv bracht de eindscore na combinatie Yentl-Lando op 3-7.

ZVV Cercle - Dyn. Damme: 2 - 0

De wedstrijd kwam maar traag op gang doordat onze boys te weinig druk zetten op de tegenstrever.  Er vielen wel enkele kansen maar de goals bleven uit.

De start van de 2de helft was daarentegen veelbelovend.  Op voorzet van Jonas zette Matthieu de verdiende 1-0 op het bord.  Er vielen nog enkele kansen via Lando en Jonas maar een goede Damse keeper bracht telkens redding.  Alleen door snel de bal rond te tikken werd het verschil gemaakt en een driehoekje tussen Lando, Matti en Jonas bracht de 2-0 eindstand op het bord.

zvv Cercle - Opex B: 2 - 1

Het is ondertussen geweten dat Opex B een sterke ploeg is zodat groezwart een gewaarschumde ploeg was.  En toch kon Opex B eerst scoren na een mooie combinatie.  Cercle was dus op achtervolging aangewezen en dat is nooit gemakkelijk.  De Cercle-combinaties verliepen wat stroef, misschien ietwat ongeduldig.  Na 6 minuten werd de gelijkmaker toch gescoord na een puike combinatie Jaron-Seba.

Tijdens de 2de helft zocht Cercle de verdiende “winner” op en verkreeg die net voor tijd na mooi samenspel tussen Yentl en Seba: eindstand 2-1.

zvv Cercle: Michiel Van Acker; Lando Bassimon, Jani Bousson, Jonas Deklerck, Yentl Neuvroen, Mathieu en Sebastien Perquy, Jasper Quicke en Jaron Vanderhaegen.

Coach: Kris Perquy; afgevaardigde Jürgen Vanderhaegen en verzorger Noël Lekens. 

zondag 8 jan. 2012: 4de tornooidag in Varsenare

Cercle was gastheer en organisator voor deze belangrijke speeldag.  Een tweede overwinning tegen concurrent Opex Oostende A zou de “pole position” opleveren voor de twee slotspeeldagen.  Bijkomende voorwaarde is dat alle partijen volgende week in Damme moeten gewonnen worden.  De opdracht was eigenlijk heel simpel: niet verliezen!  Onder de aandachtige toeschouwers mochten we Lucas Van Eenoo begroeten.

zvv Cercle Brugge - Opex Oostende A: 2 - 3

Opex had voor de ganse dag slechts 5 spelers ter beschikking.  Tijdens de eerste wedstrijd van de namiddag houdt dit nog geen nadeel in.  Het werd een wedstrijd waarin beide ploegen elkaar geen duimbreed toegaven.  Na 2 minuten troffen zowel Jaron als de bezoekers de paal.  Kapitein Sebastien opende dan toch de score maar Opex reageerde furieus.  Michiel hield hen wel nog even af, kreeg twee maal hulp van het doelhout maar moest dan toch de in de lucht hangende gelijkmaker toestaan.  Cercle trok in de slotfase van de 1ste helft het laken weer naar zich toe en dat resulteerde in een own-goal van de bezoekers zodat met een 2-1 voorsprong gerust werd.  Na de pauze trof Sebastien de paal en bleef de beslissende Cercletreffer uit.  Integendeel, groenzwart liet zich in de slotminuten nog verschalken met twee Oostendse doelpunten.  Opex A had de verhoopte punten op zak en zet zo Cercle onder druk voor de komende speelzondag in Damme waar Opex B een serieuze bondgenoot kan worden.

Carrier Gistel - zvv Cercle Brugge: 0 - 7

In een slappe 1ste helft troffen enkel Jonas en Jaron raak maar verliep de 2de helft een stuk vlotter.  Daarin scoorden Yentl en Lando en tekende Jaron voor een hattrick.  Klus geklaard!

zvv Cercle Brugge - Dynamo Damme: 8 - 2

Sebastien (2x) en Jaron zorgden voor de 3-1 ruststand.  Na de pauze nam Sebastien opnieuw 2 treffers voor zijn rekening en vervolledigden Yentl, Jasper en Jani  het scorebord.

Kapsalon Maureen Middelkerke - zvv Cercle: 0 - 10

Middelkerke dat aantrad met 5 spelers had de pech om tijdens de voorafgaande wedstrijd tegen Opex A twee spelers te zien uitvallen wegens kwetsuur zodat de wedstrijd tegen groenzwart in het gedrang kwam.  De kustjongens speelden toch, maar met 3 en een invalide speler waren ze kansloos.  Toch proficiat voor hun sportiviteit want eigenlijk konden ze makkelijk forfait hebben gegeven.

Conclusie van de dag: het belooft een spannende strijd te worden tussen Cercle en Opex A die nu virtueel gelijk staan.  Benieuwd wie spelbreker wordt.

zvv Cercle: Michiel Van Acker; Lando Bassimon, Jani Bousson, Jonas Deklerck, Yentl Neuvroen, Mathieu en Sebastien Perquy, Jasper Quicke en Jaron Vanderhaegen.

Coach: Kris Perquy; afgevaardigde Jürgen Vanderhaegen en verzorger Noël Lekens . 

zondag 27 november 2011: 2de speeldag / 3de tornooidag

In de sporthal van Lombardsijde werden de cadetten tijdens hun 2de speeldag onmiddellijk geconfronteerd met concurrent Opex A.  Meteen konden ze shirtsponsor WDS bewijzen uit het goede hout gesneden te zijn en op zijn minst het gelijkspel van de vorige speeldag te bevestigen. 

zvv Cercle - zvc OPEX Oostende A: 2 - 0

Cercle startte zeer geconcentreerd en trok onmiddellijk in de aanval.  Mooi passes, mooie combinaties en de kansen bleven dan ook niet uit.  Een liftballetje van Jaron net over en een schitterende pass van Sebastien naar Yani die hard schot op doel besloot en slechts met moeite gekeerd door de doelman, waren de voornaamste.  Groenzwart  liet de bal goed  circuleren en zette verder druk op de Oostendse defensie, kon daarbij verschillende hoekschoppen versieren  en bijna scoren, ondermeer met een harde knal van Lando op de keeper.  Opex A kwam stilaan met enkele moedige pogingen beter in het spel.

Tijdens de tweede speelhelft acteerde zvv op dezelfde manier: beheerst, geconcentreerd en spelen zonder al te veel risico’s.  Jaron, bij momenten niet af te stoppen, trok nog eens op wandel met de bal en kon zijn kans mooi afmaken met de openingsgoal.  De zeejongens reageerden, probeerden, maar misten dat tikkeltje geluk dat nodig was om te scoren.  De schoten waren niet zuiver genoeg of  doelman Michiel Van Acker kwam gepast tussen.  Opex kreeg zelfs het spreekwoordelijke deksel op de neus na een prachtige combinatie tussen Jaron en Jonas die na een mooie kontrole de bal in de hoek kon binnenknallen.  Met nog enkele kansen voor beide ploegen bleef de stand op 2 -0 en was de buit binnen voor groenzwart !

Dynamo Damme - zvv Cercle: 1 - 9

De “Tijl Uilenspiegeljongens” waren de vorige speeldag vrij en dus waren ze voor Cercle de nobele onbekenden.  zvv greep de Dammenaars meteen naar de keel met snelle en accurate acties.  Dit resulteerde in een hele resem kansen en doelpunten.  Op hoekschop tikte Matthieu knap de 0-& binnen, een combinatie tussen Lando en Jonas resulteerde in 0-2 en Jasper was in de rebound bij de pinken wanneer de Damse doelman een schot van Jonas niet volledig kon pareren.

Ook na de herneming bleef Cercle aanvallen met mooie passes en vloeiende bewegingen.  Een combinatie tussen Jonas en Yani eindigde met een knal in het dak van het doel, Jonas kan een aangeven na een sublieme actie van Jaron mooi binnenleggen om zo de tussenstand op 0-5 te brengen.  Tussenin probeerde Damme wel, het waren echt geen “lamme goedzakken”, maar de Cercleverdediging gaf niets weg.  Jaron dreef de stand nog op naar 0-6, maar Michiel kon de schtterende parades niet blijven uit zijn mouw schudden en moest dan toch de Damse eerredder toestaan.  Met nog een hattrick van Jaron werd de eindstand uiteindelijk op 1-9 gebracht.

zvv - Maureen Middelkerke: 5 - 1

Onze jongens voelden dat de dagwinst mogelijk werd, op voorwaarde dat ze de resterende wedstrijden zouden winnen.  Ook tegen Middelkerke werd dan ook zeer geconcentreerd geacteerd. Lando kon op een vrijschop van Yentle de openingstreffer scoren en Yani verdubbelde de stand na combinatie met Yentl.  Middelkerke gaf zich echter niet gewonnen en kon op tegenaanval de aansluiting verwezenlijken.  Cercle was niet echt onder de indruk, bleef gefocust en kon na een mooie combinatie tussen Jaron en Yani de 3-1 als ruststand op het bord zetten.

Tijdens de tweede helft scoorde Yentl op een mooie pass van Mathieu de 4-1.  Middelkerke gooide nu alles in de aanval, maar Michiel hield stand met enkele knappe reddingen.  het was integendeel Jonas die met een snelle counter de eindstand op 5-1 bracht.

Opex Oostende B - zvv Cercle: 3 - 4

Opex B had nipt verloren van de A-ploeg.  We wisten dus dat ze sterk waren en dat we geen geschenken zouden krijgen.  Cercle begon uiterst sterk wat na een combinatie Yentl-Lando resulteerde in 0-1.  Opex B reageerde gevat en Michiel moest tot tweemaal toe de netten vrijwaren.  Daarbij speelde Jasper opnieuw zeer accuraat en liet niets passeren.  Lando dreef de score op tot 0-3 en daarmee leek de wedstrijd gespeeld.  Maar de kustploeg gaf niet af en bleef met veel moed aanvallen wat op vrijschop leidde tot 1-3 en even later tot de aansluiting.  zvv kreeg het moeilijk en plots leek het alsof de groenzwarten op “zeemansbenen” speelden.  “Wie bang is, krijgt slaag” zegt het spreekwoord en Opex B rook zijn kans en maakte de gelijkmaker.  Iedereen hield de adem in, zat op het puntje van zijn stoel en stelde zich de vraag of Cercle dan toch zou begeven.  Maar in de ultieme seconden, stak Yentl de bal met een sublieme pass door naar Lando die overhoeks de 3-4 eindstand binnenknalde.

Meteen een meer dan knappe prestatie van de ganse ploeg die bij momenten oogstrelend voetbal bracht.  Volgende afspraak in januari 2012 in Varsenare. 

zondag 13 november 2011: 2de tornooidag

zondag 13 november 2011: 1ste speeldag

De cadetten waren voor de eerste tornooidag van het provinciaal kampioenschap vrijgeloot en kwamen pas tijdens de 2de tornooidag aan bod.  Te gast bij Carrier Gistel kregen ze er meteen het etiket van gedoodverfde titelkandidaat opgekleefd met als voornaamste concurrent de A ploeg van Opex Oostende die voor de editie 2011/2012 stevig gerekruteerd heeft bij de U15 van KV Oostende.

Carrier Gistel – zvv Cercle: 1-7

De poulains van trainer Kris Perquy schoten furieus uit de startblokken en zetten hoog druk op de Gistelboys.  Dit resulteerde in veel balbezit, overwicht, knappe combinaties en kansen.  De derde kans was de goede.  Sebastien Perquy ontfutselde de bal, gaat door op links en maakt subliem af.  Onmiddellijk daarna slalomde Yentl Neuvroen door de Gisteldefensie en verdubbelde de score.  Een één-tweebeweging tussen Yentl en Mathieu Perquy werd prachtig afgerond door Matti.  En net daarna besloot Matti op de paal.  Buiten enkele schuchtere combinatiepogingen, steeds correct afgeblokt door de groenzwarte verdedigers Yani Bousson, Jasper Quicke en doelman Michiel Van Acker, kon Carrier weinig inbrengen tegen al dat aanstormend geweld.  De Cerclejongens gaven werkelijk niets weg.

De 2de helft werd op eenzelfde patroon ingezet wat door Seba geconcretiseerd werd met een vierde treffer.  Mooie combinaties werden nu opgevoerd en na samenspel tussen Yentl en Seba werd het 0-5 en Mathieu zorgde voor de 0-6.  Maar nog hadden ze niet genoeg.  Jonas Declerck zorgde voor de 7de goal.  Net daarna kon Carrier toch profiteren van een zekere nonchalance bij de Cerclestars en kwam de eerredder op het bord.

zvv Cercle - Opex B: 3 - 0

De Cerclisten mochten voor hun eerste wedstrijd tegen de mannen van het “zèèèètje” uitkomen tegen een licht versterkte B-ploeg.  Maar geen nood, de groenzwarte kerels waren gefocust.  Jaron Vanderhagen werd de eerste partij gespaard en mocht zijn maten aangemoedigd, nu werd hij uitgespeeld.  Met knappe aannames, vlotte dribbels en mooi samenspel creëerde hij in de aanvangsminuten meerdere kansen.  De tegenstander liet zich echter ook niet onbetuigd maar met kanppe parades keerde doelman Michiel alle pogingen.  Nadat Jonas Deklerck eindelijk de openingstreffer had gelukt was het aan Yentl om te scoren na een combinatie met Jonas.  De daaropvolgende resem kansen van Jaron, Jonas, Yani eindigden telkens nipt naast.  Opex B probeerde wel, maar stootte steeds op een sterke verdediging met Lando als sluitstuk.  De eindstand werd door Yentl op 3-0 gebracht.

zvv Cercle - Opex A: 1 - 1

De ontmoeting werd een ware prachtwedstrijd tussen twee ploegen die elk een helft voor hun rekening namen en terecht eindigde op een puntendeling tussen 2 ploegen.  Dat de score beperkt bleef tot 1-1 is toe te schrijven aan het optreden van beide doelmannen.  Niettegenstaande zvv-doelman Michiel Van Acker (voorlopig ?) stopte met veldvoetbal toonde hij in de zaal opnieuw niets van zijn klasse ingeboet te hebben.  Met hulp van de paal verijdelde hij in de beginfase tot tweemaal toe een Oostendse voorsprong.  Ondanks het betere spel van Opex stak groenzwart zijn neus aan het venster en werden enkele wenkende doelrijpe kansen voor Jasper Quicke en kapitein Sebastien Perquy net niet afgerond.  Net voor de rust lanceerde Opex nog een doelgerichte aanval en rondde deze succesvol af.  Na de pauze tekende zich een omgekeerd spelbeeld af met Cercle nu als dominante ploeg maar met gevaarlijke Oostendse tegenstoten.  Nadat Sebastien de binnenkant van de paal had getroffen, kon hij de bal afsnoepen en de kwieke Jaron Vanderhaegen alleen op de doelman afsturen.  Jaron omspeelde met een heerlijke sleepbeweging de kustportier en trapte de gelijkmaker binnen.

Kapsalon Maureen Middelkerke - zvv Cercle: 0 - 6

Een schitterende omhaal van Jaron Vanderhaegen (jawel, ook mogelijk in zaal) opende het doelpuntenfestival.  Een geniale doorsteekpas van Lando Bassimon bereikte Jaron die genadeloos de tussenstand verdubbelde.  Jaron zag vervolgens zijn hattrick gestuit door de deklat bij een fijne lobbal.  Een dubbelpass Jonas-Jani werd door deze laatste besloten en zorgde voor 3-0.  De 4-0 werd  dan door Jasper aangegeven voor Jaron die mocht afwerken.  Sebastien Perquy legde de 5-0 ruststand vast.  In de 2de helft nam Cercle gas terug en kon Middelkerke twee uitstekende kansen versieren, maar liet na deze te concretiseren.  Jaron daarentegen bekroonde na aandringen zijn prima partij met zijn 4de en meteen 6de Brugse doelpunt.

Dank zij het prima doelpuntensaldo was de dagwinst voor zvv Cercle.  Zonder enige uitzondering was de prestatie van de groenzwarten zeer sterk.  Ze hebben getoond dat ze een geduchte tegenstrever voor de volgende speeldagen zullen zijn. 

Coach Kris Perquy, afgevaardigde Jurgen Vanderhaegen en verzorger Noël Lekens hadden volgende ploeg onder hun hoede: doelman Michiel Van Acker; kapitein Sebastien Perquy en spelers Lando Bassimon, Yani Bousson, Jonas Deklerck, Yentl Neuvroen, Mathieu Perquy, Jasper Quicke en Jaron Vanderhaegen.