Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Provinciaal kampioenschapstornooi 2012-2013

Voor het provinciaal kampioenschap 2012/2013 werden 2 cadettenploegen ingeschreven: een "witte" en een "groene" ploeg.  Hierna volgen de verslagen van beide ploegen per tornooidag.

de Witte (in het zwart (!) en Groene cadettenploeg van zvv Cercle

De witte cadettenploeg (uitgedost in het zwart) van zvv Cercle met staand van links naar rechts verzorger Noël Lekens, kapitein Tim Vancompernolle, Louis Dejaegher, Stan Braem, Sunaj Mehmeti en coach Bjorn Devriese; zittend: Michiel Dutrieux, Loic Vanhooreweghe, doelman Jonas Waroux en Sandro Mehmeti.


De groene cadettenploeg van zvv Cercle met staand van links naar rechts verzorger Noël Lekens, Jaron Schoonbaert, kapitein Ben Schmidts, Florian Van den Saffele, Germaw Rousseau, Emile Pollet en coach Peter Deseure; zittend: doelman Robin Vandekinderen, Broes Miny, Jordi Hubrecht en Larsen D’Hiet. Gino Hubrecht ontbreekt op de foto.

24 maart 2013 - SLOTDAG te Oostende

Tijdens de slotdag van het provinciaal kampioenschap voor cadetten stond, zowel voor de witte als de groene ploeg enkel de eer op het spel en, wie weet, een kleine verbetering in de eindrangschikking. De examens zorgden er echter voor dat de spelersrekrutering niet van een leien dak verliep. Cercle Wit kon uiteindelijk beschikken over acht spelers, Cercle Groen in eerste instantie over zes spelers maar zag dit nog gereduceerd worden tot vijf als gevolg van een daags voordien nog opgelopen kwetsuur. Voor de witte ploeg werd een teleurstellende zondag en voor de groene ploeg een dag waarop het net niet lukte.

Cercle Wit
Cercle Wit kon in zijn eerste wedstrijd nog enigszins wedijveren met de B-ploeg van Carrier Gistel en het verlies beperken tot 5-2. In zijn tweede wedstrijd ging de ploeg echter volledig onderuit. Tegen Opex Oostende was het pompen om niet te verzuipen en werd het uiteindelijk een zware 7-1 nederlaag.
In de eindstand van het provinciaal kampioenschap strandt Cercle Wit uiteindelijk op de 6de plaats.

Cercle Groen
De groene ploeg kon Opex wel het vuur aan de schenen leggen. Maar op een cruciaal moment werd het plots 4-2 in plaats van 3-3. Hierdoor werd de ploeg de adem afgesneden en konden de Oostendenaars nog uitlopen naar een 6-2 overwinning. Tegen een sterk Carrier Gistel B kwam de ploeg 2-0 achter, maar keerde bewonderenswaardig terug tot 2-2 en kreeg zelfs een reële kans om op voorsprong te komen. Het waren echter de Godelievegasten die luttele minuten voor affluiten op een stilstaande fase het beslissende doelpunt scoorden en zo een moedige Cercleploeg de 2-3 nederlaag toedienden. Jammer, maar helaas.
Cercle Groen kan uiteindelijk terugblikken op een verdienstelijk kampioenschap en eindigt het seizoen op de vierde plaats.

Samenstelling van de ploegen:
Cercle Wit: doelman en kapitein Jonas Waroux; Stan Braem, Victor Descan, Chauncey Martis, Sandro Mehmeti, Tim Van Compernolle, Dylan Van Spitael en Loic Vanhooreweghe, Coach: Björn Devriese.
Cercle Groen: doelman Robin Vandekinderen; Larsen D’Hiet, Emile Pollet, Jaron Schoonbaert en kapitein Jordy Van Cappel. Coach: Gino Hubrecht (Peter Deseure was verhinderd).
Begeleider en verzorger van beide ploegen: Noël Lekens.
Verslaggeving: Björn Devriese, Gino Hubrecht en Ivan Vanderhaegen.

10 maart - 7de speeldag cadetten in Lombardsijde

zvv Cercle wit - Berca Middelkerke: 2 - 4
Terwijl in Lombardsijde de Ezelstoet rondtrok, startte Cercle de wedstrijd met vraagtekens over de speelgerechtigheid van enkele spelers bij de hekkensluiter. En dat was merkbaar tijdens de eerste helft met ongeconcentreerd spel. Dit leidde tot een 0-2 achterstand. Gelukkig werd er toen gereageerd met meer druk wat net voor de rust resulteerde in een 1-2 ruststand met een subliem in de winkelhaak geplaatste vrijschop door Stan Braem. Na de herneming speelde Cercle beter mee, ook al was er te weinig lef en was de uitvoering niet altijd zuiver. Middelkerke liep verder uit tot 1-4 maar Tim Vancompernolle milderde nog tot 2-4 met een heerlijke treffer na een mooie combinatie.

Carrier Gistel A - zvv Cercle wit: 6 - 5
De ploeg trok de nodige lessen uit de vorige partij, maar ondanks het felle start kwam Gistel het eerst tot scoren. Evan was er paniek toen keeper Jonas Waroux geraakt werd in zijn aangezicht, maar na enig oplapwerk kon hij zijn plaats tussen de palen terug innemen. Zijn collega’s gaven zich nu vouit voor hun sterk spelende doelman. Toch diende ze zich gewonnen geven op een van de vele afstandschoten van de stevige tegenstanders. De withemden waren echter niet aangeslagen en Tim kon op een heerlijke wijze in één tijd een technisch perfect uitgevoerd nummertje van Stan afwerken en de aansluiting verwezenlijken. Terwijl Cercle met veel lef het initiatief nam en het spel maakte werd het 3-1 voor Carrier. Coach Björn voerde een dubbele wissel uit en Michiel bedankte met een assist op Dylan die milderde tot 3-2. Na de rust duwde Cercle gewoon door, combineerde goed en mocht Michiel juichen toen hij kon gelijkstellen. Even later was het de beurt aan Tim toen die weer in één tijd binnenvlamde. Met die 3-4 tussenstand werd een echte cupmatch. Gistel reageerde met afstandschoten en kwam zo op zijn beurt 5-4 voor. Ondanks die standwisseling bleef Cercle goed combinerend spel afleveren, maar werd koud gepakt op gestalte: 6-4. Met nog drie minuten te spelen werd alles gegeven. Stan bezorgde nog even enige hoop met de 6-5, maar verder geraakte Cercle niet meer. Uiteindelijk zat er een beter resultaat in, maar het positieve is het geleverde spel en de mentale weerbaarheid van deze groep. Het nodige geluk komt er ook wel want er zit nog veel groeimarge in deze groep.

27 januari - 5de speeldag

Cercle Groen wint derby met zware 6-1 cijfers !
“Cercle Wit”, aantredend in het zwart(!), was duidelijk niet in zijn dagje. Nadat het zijn eerste wedstrijd verloor tegen titelkandidaat Juwelier Coens Middelkerke (5-2), kreeg het zwaar op zijn broek van de vrienden van “Cercle Groen”. Groen won wel de onderlinge partij, maar ging anderzijds onderuit tegen Opex (1-4) en daarna tegen Coens Middelkerke (3-6). Toch liet de ploeg in die wedstrijd tijdens de eerste helft gedurende vijf minuten zaalvoetbal van de bovenste plank zien. Spijtig dat dit (voorlopig) nog geen volle wedstrijd kan geproduceerd worden. Volledigheidhalve moet nog vermeld worden dat zowel de Groene als Witte ploeg aantreden met eerstejaars cadetten en zelfs enkele miniemen, en hiermee moeten optornen tegen tegenstrevers met tweedejaars cadetten. Gewoon een jaartje geduld en dan komen de resultaten voor de jongens van coaches Peter Deseure (Groen) en Björn Devriese (Wit) er wel. Nu primeert vooral het samenspelen en zich amuseren!

CERCLE GROEN - OPEX OOSTENDE: 1 - 4
Cercle Groen mocht als gastheer de debatten openen. Met Opex, volledig bestaand uit tweedejaars, kreeg het meteen een titelkandidaat voor de kiezen. De efficiëntie bleek bij Opex iets beter te zijn dan bij groenzwart want aan de rust wezen de bordjes reeds 0-2. Amper afgetrpat voor de 2de helft stond het plots 0-3 vooraleer Emile de eerredder kon netten. “Groen” probeerde nog aan te klampen, kreeg nog tweemaal hulp van het doelhout maar moest in de slotminuut toch nog een vierde treffer toestaan. Al met al verdienstelijk verweer van onze jonge groene ploeg.

CERCLE WIT - Juwelier Coens MIDDELKERKE: 2 - 5
Tegen de favoriet bij uitstek moest Cercle Wit hopen op een mindere dag van de leider. IJdele hoop ! Doelman Jonas Waroux weerde zich als een duiveltje in een wijwatervat maar had pech met een bal die bijna een stille dood stierf op de paal, maar in de rebound toch tegen de netten rolde. Sunay kreeg zowaar een klein kansje op de gelijkmaker maar het waren de bezoekers die 0-2 uitliepen aan de rust. Na de pauze een zelfde scenario als de wedstrijd voordien bij “Groen”: een verre bal, concentratieverlies, bal tegen de paal en in de rebound binnen en 0-3. Evan later kon Sandro dan toch de eer redden, maar deed dat even later met een jammerlijke own goal teniet. Zuiver op kracht lukte Middelkerke nog een vijfde goal en Sandro had zowaar nog het laatste woord met een tweede treffer.

CERCLE GROEN - CERCLE WIT: 6 - 1
Aanvankelijk was er in de “derby” weinig verschil te merken tussen beide ploegen, maar eens de groene machine warm gedraaid, was er geen houden meer aan. Sandro kreeg nochtans voor “Wit” de eerste kans van de partij maar had pech in de afwerking  en Louis trof na samenspel met Sandro de paal. Daarna nam “Groen” definitief het commando over. Germaw etaleerde zijn klasse met de openingstreffer en kapitein Ben verdubbelde de stand. In het vooruitzicht van de rust schakelde “Groen” een versnelling lager. “Wit” nam in het begin van de tweede helft zelf even het intiatief in handen. Michiel vond echter Robin op zijn weg en toen vond “Groen” het welletjes. Emile vertrok op avontuur en bereikte Jaron die genadeloos de 3-0 aantekende. Florian bezorgde met zijn assist aan Larsen de 4-0. Stan zag zijn “witte” knal op de paal belanden, maar Sunay kon in de herneming toch de eerredder binnen tikken. In de slotminuten was “Groen” oppermachtig en Jaron en Jordi scoorden elk nog een keer. Deze zeer sportieve derby werd dus in het voordeel van “Groen” afgesloten, temeer de productie bij wit eerder aan de lage kant lag.

CERCLE GROEN - Juwelier Coens MIDDELKERKE: 3 - 6
Zou Cercle Groen JC Middelkerke wat in de weg kunnen leggen ? De fiere leider had even voordien titelopponent Opex in de ogen gekeken en een pak voor de broek gegeven (7-2 winst). Het antwoord op die vraag leek ja want “Groen” had in de beginfase het betere spel en dit resulteerde in twee reële kansen via Larsen en Jordi. De bezoekers schrokken even, maar konden op hun routine (ja, reeds op die leeftijd) de 0-1 op het bord zzetten. “Groen” was echter niet van slag en Emile zorgde voor een puike gelijkmaker. Een zeer sterke Cercle-periode resulteerde zelfs in een 2-1 voorsprong na een schitterende actie in een driehoek waarbij Germaw het orgelpunt plaatste. Spijtig dat een licht toegekende vrije trap rechtstreeks op doel door Robin niet kon worden geklemd, waardoor in de herneming de volledig vrijstaande bezoekende aanvaller kon gelijkstellen. Een gelijke 2-2 ruststand na een evenwichtige eerste helft. In de tweede helft toonde de leider zijn geslepenheid en nog vooraleer Cercle Groen het besefte stond het al 2-4 in het krijt. De groenen probeerde nog recht te krabbelen maar de tweedejaars cadetten van Middelkerke waren te sterk. Elke ploeg lukte nog een goal maar daar bleef het uiteindelijk bij. Mocht “Groen” beide speelhelften afhaspelen op niveau, dan zullen tegenstanders nog aardig mogen uitkijken. We kijken met belangstelling uit naar volgende confrontaties.

CERCLE GROEN onder leiding van coach Peter Deseure en verzorger Noel Lekens: doelman Robin Vandekinderen; Larsen D’hiet, Jordi Hubrecht, Broes Miny, Emile Pollet, Germaw Rousseau, kapitein Ben Schmidts, Jaron Schoonbaert en Florian Vandensaffele;
CERCLE WIT onder leiding van coach Bjorn Devriese en verzorger Noel Lekens: doelman Jonas Waroux; Stan Braem, Louis Dejaegher, Michiel Dutrieux, Sandro en Sunay Mehmeti, kapitein Tim Vancompernolle en Loic Vanhooreweghe;
Afgevaardigde: Ivan Vanderhaegen (die ook instond voor de verslaggeving)

zondag 9 december 2012:  4de speeldag

zvv Cercle was gastheer voor de vierde speeldag van het provinciaal kampioenschap en trad met zijn beide ploegen aan in Varsenare. De “Groene” tegen de “Witte” ploeg was de openingswedstrijd om vervolgens elk tegen Middelkerke en Gistel, de twee andere aanwezige ploegen, te moeten spelen (wedstrijden van 2x 15 minuten met tussen in 2 minuten rust).

zvv CERCLE GROEN - zvv CERCLE WIT: 3 - 2
De groene ploeg van coaches Peter Deseure en Gino Hubrecht moest het zonder doelman stellen en miniem Jordi Hubrecht werd aangesteld tot sluitstuk. De witte ploeg van coach Björn Devriese, aantredend in het zwart om het de tegenstander wat moeilijker te maken, kon ook niet rekenen op zijn doelman en moest zelfs in allerijl enkele aansluitingen regelen en een paar miniemen aanspreken waaronder Nathan Brusseel en Emile Degraeve als doelman om voltallig te geraken. Groen, met enkele ervaren pionnen in de rangen, klom via debutant Germaw Rousseau en Larsen D’Hiet, eigenlijk ook nog een (ervaren) miniem op een 2-0 voorsprong maar Wit liet zich niet zomaar wegzetten en scoorde nog voor de rust tegen langs (nog een) debutant Michiel Dutrieux. Onmiddellijk na de pauze kreeg Wit zelfs de beste kansen maar de gelijkmaker viel pas na 10 minuten via de kwieke Sandro Mehmeti. In een spannend slotoffensief trok Groen het laken definitief naar zich toe met een knap kopbaldoelpunt van Jaron Schoonbaert op hoekschop. Een zelden gezien doelpunt in de zaal! Nathan zag de gelijkmaker nog gepakt door Jordy. Respect voor Wit dat knap weerwerk bood.

CARRIER GISTEL A - zvv CERCLE GROEN: 7 - 4
Groen moest onmiddellijk daarop aantreden tegen zwart beest Gistel. Coach Peter kon zijn ogen niet geloven toen Florian Van Den Saffele na amper 15 seconden de 0-1 met een vluchtschot tegen de netten ramde. Niettegenstaande de Sint al lang uit het land was, gaf een geschenkje na 2 minuten de gelegenheid tot de gelijkmaker. In vijf dolle minuten met uitstekend zaalvoetbal zette Groen zich opnieuw in een winnende positie met knappe doelpunten van Florian en Jaron. Gistel had echter een vlugge repliek in huis. Een miraculeuze redding van Jordi hield Gistel nog van de gelijkmaker. Larsen speelde nadien een hoofdrol in wat nadien het keerpunt van de wedstrijd zou blijken. Alleen voor de doelman kreeg hij de bal niet gekaderd, trof daaropvolgend tot tweemaal toe het doelhout en veroorzaakte ongelukkig een strafschop die door Gistel feilloos werd omgezet. Groen stond plots op 3-3 i.p.v. op 2-5! Na de rust bleek het vet ietwat van de soep voor Groen dat nochtans via Florian op de counter nog unieke mogelijkheden op een voorsprong kreeg, maar daarna in 4 minuten tijd werd uitgeteld met drie tegentreffers op rij. Jaron scoorde nog tegen en de zevende goal van Gistel viel juist op het laatste fluitsignaal. Er zat weerom veel meer in, doch tegen Gistel wil het maar niet lukken,…… voor Groen dan toch.

zvv CERCLE WIT - Juwelier Coens MIDDELKERKE: 0 - 10
De wedstrijd evolueerde in een spelletje van kat en muis waarin Wit het onderspit moest delven en de wet van de sterkste moest ondergaan. Tegen de uit de kluiten gewassen tweedejaars cadetten van Middelkerke waren onze drie eerstejaars cadetten en vier miniemen niet opgewassen. Eigenlijk hield Wit nog knap stand tot aan de rust (0-3) en kreeg Sandro de beste kans op een eerreddende treffer maar daarna was het over en uit voor onze benjamins die zich nochtans kranig verweerden. De tweede helft was er duidelijk teveel aan voor Wit. De doelman van Middelkerke trapte zelfs nog een strafschop over doel.

Juwelier Coens MIDDELKERKE - zvv CERCLE GROEN: 7 - 2
Kon Groen sportieve wraak nemen voor de pandoering van Wit ? Aanvankelijk leek het erop maar een technische fout lag spijt genoeg aan de basis van de openingstreffer. Coens dreef zijn voorsprong op tot 2-0, maar Groen sputterde tegen met een goal van Germaw. Groen kon niet verder aanklampen want de 3-1 viel te snel. Op slag van rust werd het zelfs 4-1. In de tweede helft liet Groen knappe dingen zien maar moest zich uiteindelijk neerleggen bij het meesterschap van de leider. Bij 5-1 kon Florian nog even prikken, daarna liep de score nog op tot overdreven 7-2 cijfers.

zvv CERCLE WIT - Carrier GISTEL A: 8 - 7
De zes “witte” spelertjes werden in de loop van de eerste helft herleid tot vijf nadat Michel de bal had geraakt waar hij dat niet zo graag had, en hiervan diende te bekomen. De sterke “beren” van Gistel waren intussen uitgelopen tot 0-3 en een afstraffing was opnieuw in de maak voor het dappere Wit. Sandro en Dylan Van Spitael dachten daar duidelijk anders over en namen hun ploeg op sleeptouw. Twee ingestudeerde nummertjes op hoekschop zetten de Gistelse verdediging tweemaal naeen te kijk en leverden evenveel goals op. Telkens nam Sandro de hoekschop en werkte Dylan succesvol af. Tot groot jolijt lukte debutant kapitein Stan Braem na een assist van Dylan zelfs de gelijkmaker! Van een terugkeer gesproken. Gistel leek eventjes van de kook maar een enorme pegel bracht hen opnieuw op voorsprong en Wit keek terug sip. De tweede helft van Wit was van hoogtechnische makelij en begon met een subtiel balletje, netjes geplaatst door Stan naast een verbouwereerde doelman, waardoor het 4-4 werd en alles te herdoen was. De grote kanonnen van Gistel vuurden opnieuw en puur op kracht klommen de bezoekers voor de derde keer op voorsprong: 4-5. Een schitterende uitworp van doelman Emile naar Dylan, doorgekopt naar de meelopende Stan en door hem fijn afgewerkt, zorgde voor extase bij de groenzwarte supporters: 5-5. Wit nam nu het initiatief in handen en Gistel moest zowaar plooien. Dylan, die een sterke partij speelde, bediende zijn kapitein op diens wenken en Stan scoorde opnieuw: 6-5. Gistel gooide nog eens alles in de strijd en slaagde erin op gelijke hoogte te komen na een vrije trap: 6-6. Een kleine domper maar Wit werd toch nog beloond. Er volgde een combinatie van Wit waarbij iedereen betrokken was en geen enkele Gistelse voet de bal kon raken toen sluipschutter Stand de netten bol had gezet voor de 7-6. Hierop werd het tijd om de “witte” joker in te zetten. De terug fitte Michiel trof eerst de lat en spurtte vervolgens zijn rechtstreekse tegenstanders eraf. Met een plaatsbal stond de 8-6 op het bord. Sterkhouder achterin Victor Descan hield het slot secuur op de deur! Coach Devriese hield het niet meer langer vol en slaakte opgelucht adem toen na de zevende tegentreffer van Gistel de ref onmiddellijk affloot. Wat een afsluiter van de namiddag en wat een stunt van Wit dat zo Groen sportief kon wreken tegen het zwarte beest !

CERCLE GROEN: doelman Jordi Hubrecht; kapitein Jordi Van Cappel; Larsen D’Hiet, Broes Miny, Germaw Rousseau, Ben Schmidts, Jaron Schoonbaert en Florian Van Den Saffele. COACH: Peter Deseure en Gino Hubrecht;
CERCLE WIT: doelman Emile Degraeve; kapitein Stan Braem; Nathan Brusseel, Victor Descan, Michiel Dutrieux, Sandro Mehmeti en Dylan Van Spitael. COACH: Björn Devrieze;
Begeleiding en verzorging: Noël Lekens; Afgevaardigde en verslaggever: Ivan Vanderhaegen.

zondag 25 november 2012:  3de speeldag  

De “witte” Cerclecadetten traden in Oostende voor het eerst aan in het kampioenschap 2012/2013. Zij deden dit in het zwart (!), hun fonkelnieuwe uitrusting gesponsord door de bvba Jordy Mombert, gespecialiseerd in interieur- en totaalinrichtingen, en werkgever van coach Björn Devrieze. De ploeg-begeleiding was voor rekening van verzorger Noël Lekens die tevens instond voor de nodige wedstrijdinfo voor hiernavolgende verslagen. Jong Cercle won twee van zijn drie wedstrijden en kan terugblikken op een leuke zaalvoetbalzondag.

Opex Oostende - zvv CERCLE WIT: 7 - 0
Het niveauverschil met Opex was overduidelijk. Cercle diende zich te beperken tot verdedigen en kon slechts sporadisch uitbreken. Er was absoluut geen gebrek aan inzet, maar er kon geen enkele keer gescoord worden ondanks enkele mooie kansen.

Berca Middelkerke - zvv CERCLE WIT: 2 - 3
De kwaliteit van het geleverde spel verliep in een stijgende lijn en werd uiteindelijk beloond met twee doelpunten van Chauncey Martis en een van Dylan Van Spitael.

Carrier Gistel - zvv CERCLE WIT: 3 - 4
De 1-1 ruststand werd bereikt na een doelpunt van Tim Vancompernolle, maar tevens dank zij knap keeperswerk van Jonas Waroux. Na de pauze werd het een meer dan spannende wedstrijd met wisselende kansen. Loic Vanhooreweghe en Tim Vancompernolle, met nog twee bijkomende doelpunten, bezorgden Cercle de overwinning.

zvv Cercle: Jonas Waroux; Sergio De Pourcq; Louis Dejaegher; Victor Descan; Chauncey Martis; Sandro Mehmeti; Dylan Van Spitael; Tim Vancompernolle en Loic Vanhooreweghe

 zondag 21 oktober 2012:  2de speeldag                                                 Voor een goed begrip: de 2de speeldag van het provinciaal kampioenschap voor cadetten was feitelijk de eerste speeldag voor zvv Cercle, meer in het bijzonder voor de groene ploeg. Zowel groen als wit waren speelvrij voor de eerste speeldag.

Carrier Gistel - zvv Cercle GROEN: 1 - 1                                                             Na de studieronde schoten onze jongens wakker, namen het spel resoluut in handen en kregen de meegereisde ouders een spannend en aangenaam kijkstuk geserveerd.  Robin pareerde alles wat op hem afkwam op een soms miraculeuze wijze.  Uiteindelijk was het wachten tot de 2e helft wanneer kapitein Jordy goed tussenbeide kwam, het overzicht behield en samen met Jaron Emile wisten te vinden die niet aarzelde en de 0-1 simpel binnen duwde. Er werden nog enkele kansen gecreëerd, maar telkens zat er wel een been of een voet in de weg.  Net voor affluiten gebeurde het onvermijdelijke.  Op een zeldzame tegenstoot wist de tegenstander Robin te vloeren en bracht zo de logische 1-1 eindstand op het bord.

Berca Middelkerke - zvv Cercle GROEN: 0 - 7                                                     Vanaf de aanvangsminuut speelde groenzwart op een hoog niveau en creëerde kans na kans. Het duurde dan ook niet lang alvorens Jaron zorgde voor zowel de 0-1 als de 0-2.  De tegenstander wist zich geen raad met het Brugs combinatiespel en hielp nog een handje door zelf de 0-3 tegen de netten te duwen. Larsen zorgde voor de meer dan verdiende 0-4 ruststand. Na de rust gingen onze boys op hun elan door en het was nieuwkomer Germaj die zijn puike prestatie met een doelpunt bekroond zag.  Emile en Jaron zorgden tenslotte nog voor de 0-7 eindstand die niet eens overdreven was.  Een puike prestatie van gans de ploeg met twee fiere trainers en gelukkige ouders. Kortom, iedereen content ...

De "groene" selectie: Larsen D'hiet, Jordi Hubrecht, Ben Schmidts, Emile Pollet, Germaj Rousseau, Yaron Schoonbaert, Jordy Van Cappel en Robin Vanderkinderen.