Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Prov. Tornooi 2013/2014

zondag 22 september 2013 te Varsenare

Sporting Blankenberge - Cercle Groen: 1 - 2
Aan de rust stond het 0-1 na een beoordelingsfoutje van doelman Emile, maar hij herpakte zich in de 2de helft. Tijdens die speelhelft egaliseerde Ebert op vrije trap en scoorde Nathan de winningsgoal.

Cercle Wit - Sporting Blankenberge: 5 - 3
De eerste helft werd het eenrichtingsvoetbal met doelpunten van Tibo (een onvervalste hattrick) en Yorben. Na de rust kwam de kustploeg in zeven minuten tijd spectaculair terug tot 4-3, maar daarna kwam op counter de verlossing via Tibo.

Pipa Oedelem - Cercle Groen: 15 - 0
De Groene ploeg liet zich iets te gewillig naar de slachtbank leiden door een oppermachtig Pipa. Aan de rust was de tussenstand al opgelopen tot 8-0. Na de pauze dreigde Groen wat meer, maar kreeg uiteindelijk toch nog zeven treffers te verwerken.

Cercle Groen - Cercle Wit: 3 - 7
Cercle Wit startte de derby op een blitse wijze met doelpunten van Tibo, Darren en Laurens om zo met 3-0 de rust in te gaan. In de Groene ploeg bleek Nathan de gevaarlijkste man te zijn, maar het was Sander die in de aanvangsminuut van de 2de helft scoorde. Wit nam onmiddellijk het commando over met een wervelende Tibo die eerste Darren de 1-4 aanreikte en daarna zelf de 1-5 scoorde. Jorben Dezutter, bij Groen de smaakmaker, kon nog milderen tot 2-5 en Sander had pech met een shot op de paal. Uitblinker Tibo kroonde zich met nog 2 treffers van buitengewone makelij tot topschutter van de Witte ploeg. Ebert kon nadien de afstraffing nog enigszins verdoezelen. Het werd uiteindelijk een verdiende overwinning van Wit tegen een verdienstelijk Groen!

De ploegen:
Wit: doelman Guilliano Moerman; kapitein Yentl Hubrecht; Darren Degryse, Tibo Margo, Yorben Ragolle en Laurens Vereecke.
Coach: Lorenzo Moerman    Afgevaardigde: Pascal Hubrecht.

Groen: doelman/kapitein Emile Degraeve; Nathan Brusseel, Jorben Dezutter, Sverre Gouwy, Ebert Laisnez en Sander Vantieghem.
Coach: Rik Brusseel.           Afgevaardigde Geert Vantieghem.

Algemeen verzorger: Noel Lekens.   Tafelcommissaris: Ivan Vanderhaegen