Wedstrijdverslagen Preminiemen

zvv Cercle heeft steeds een boontje gehad voor jongeren, in het bijzonder voor de allerkleinsten. Reeds in het seizoen 2006/2007 werd een ploeg préminiemen opgestart en werd afgesloten als West-Vlaams kampioen. Het daaropvolgende seizoen werd nog succesvoller met naast de West-Vlaamse titel ook deze van Vlaams kampioen. Het seizoen 2008/2009 werd gespeeld met een nieuwe lichting. Deze eindigde 4de in het West-Vlaams kmapioenschap. Een jaar later behaalden de kleine mannen niet alleen de West-Vlaamse titel, het werd een boerenjaar met de titel van Vlaams kampioen en vicekampioen van België!
Na een onderbreking van een jaar werd vanaf het seizoen 2011/2012 tot op heden elk jaar een ploeg ingeschreven voor het provinciaal kampioenschap.

Klik op de knop voor de wedstrijdverslagen van het gewenste seizoen of tornooi.